Totalul afișărilor de pagină

9 ian. 2021

Cum te vei culca, așa te vei trezi!...


 
Mulți oameni înainte de a adormi au obiceiul de a se concentra pe neimplinirile cotidiene, probleme financiare, de sănătate, familie, servici, prietenii etc!
Întrețin și hrănesc aceste situații prin faptul că le acordă mult timp și importanță, rămânând în propriile probleme mai mult decât este necesar!
În acest fel conștient sau inconștient, prin legea atracției ei nu fac altceva decât să atragă în câmpul lor energetic situații asemănatoare cu starea de spirit energetic actuală vibratională!
Ceea ce puțini știu este că putem modifica această frecvență, să o folosim în avantajul nostru schimbând mai întâi gândurile și emoțiile noastre interioare, adică în loc să ne concentrăm pe ceea ce nu funcționează cum ne dorim, să căutăm doar motive pentru care suntem recunoscători și să mulțumim!
Această metodă nu este o păcăleală decât dacă nu crezi în ea, nu vrei să accepți că orice situație are și un remediu, sau nu vrei tu însuți să cauți și să recunoști că ai o grămadă de motive pentru care să fii recunoscător și să mulțumești!
Prin întreținerea de gânduri, cuvinte și emoții cu vibrații înalte inainte de culcare, îți vei schimba starea emoțională, energia prezentă, vei atrage lucruri, oameni, evenimente si oportunități congruente, te vei trezi binedispus si energizat, starea de somn și ea se îmbunătățește și multe alte lucruri nebănuite vor intra în câmpul tău enegetic și se vor manifesta în viața ta!
Culcă-te conștient de puterea atracției din tine deoarece se va materializa!"
Sursa: Daniela Hell
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu