Totalul afișărilor de pagină

10 ian. 2021

Lipsa de tact/ politețe a altor persoane îți transmite ție mesajul ...


 

„Sunt atât de tare afectat de ceea ce s-a întâmplat/ de schimbările din viața mea/ de schimbările pe care le-ai făcut tu, încât acestea mi-au zguduit întreaga realitate”.
Iar când tu ai zguduit fundația egoului, acesta nu reacționează prea frumos.
Deci atunci când cineva se comportă cu tine într-un mod nepoliticos, acel om îți transmite: „Sunt atât de prins în procesul meu de vindecare, încât nu reușesc să acționez de la nivelul înțelepciunii sufletului meu”.
Nu e necesar ca ceilalți să fie politicoși cu tine, important este ca tu să fii politicos cu ceilalți. Iar asta nu înseamnă să fii o victimă și să accepți un comportament lipsit de respect. Poți să spui politicos „Mulțumesc, numai bine!” și să te îndepărtezi de persoana respectivă. Fără jigniri, fără reproșuri, fără acuzații.
Așadar, ia decizia de a fi politicos și plin de tact cu toată lumea, în toate interacțiunile tale, INDIFERENT de modul în care se comportă ceilalți.
Iar dacă există o persoană apropiată ție care se manifestă sistematic într-un mod nepoliticos/ lipsit de respect la adresa ta, poate că ar fi timpul să iei o decizie tranșantă în legătură cu acea persoană. (Matt Kahn)
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu