Totalul afișărilor de pagină

27 ian. 2021

DEZVOLTAREA CLARVIZIUNII...


Meditaţi pe imaginea Simbolului Shanti, cu vârful unghiului intrând în Al Treilea Ochi, simbolul fiind trasat într-un plan vertical, perpendicular pe planul frunţii. Meditaţi asupra acelui vârf; aceasta purifică Ajna Chakra, ceea ce duce la dezvoltarea clarviziunii.Este un simbol sanskrit, folosit în multe practici spirituale asiatice. Simbolizează Unitatea care suntem în esenţa noastră şi cu care suntem conectaţi. Purifică, protejează, stabilizează şi oferă integritate aurei noastre. Deschide Chakra Coroanei şi, când este trasat deasupra capului unei persoane, deschide calea către Divin şi Conştiinţa Superioară.

 Este o frecvenţă înaltă, care străbate întregul sistem energetic şi iese prin tălpi, eliminând blocajele din jurul scopului spiritual al pacientului şi conectându-l cu Pământul şi cu acel scop. Pentru clarvăzători, toate acestea ar putea apărea ca un stâlp de lumină, incandescent, care străbate întregul sistem energetic al persoanei respective. Pentru suferinţă sau stări de tensiune: puneţi mâinile în locul respectiv şi incantaţi secvenţa Om-Shanti-Shanti-Om, de trei ori . Faceţi o pauză permiţând energiei să curgă. Repetaţi procedura de câte ori simţiţi că este nevoie. Suferinţa este eliberată şi muşchii corpului devin relaxaţi. Pacientul stând în picioare, drept, aplicaţi mâinile în zona occipitală, cu vârfurile degetelor mari în cele două adîncituri de la baza craniului (“Gura Domnului”) şi încantaţi Iava (Iiiiiiii-aaaaaa-vaaaa) de trei ori. Această tehnică umple iniţial

Chakra Coroanei cu o lumină neagră, catifelată, subiectul având senzaţia unei coroane aşezate pe cap; culoarea se schimbă într-un albastru indigo de o nuanţă închisă, dar strălucitoare, care apoi se răspândeşte în tot corpul. Cu practică, se dezoltă claritatea vederii metafizice, este înălţată frecvenţa luminii care se formează în jurul pacientului şi a practicianului şi sprijină persoana să rămână concentrată asupra celor mai înalte scopuri, să participe pe de-a-ntregul la experienţă, rămânând aici şi acum.

 

Iti transmit din suflet Lumina siIubire.

gabriella.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu