Totalul afișărilor de pagină

25 aug. 2014

Energia Reiki...

Terapiile alternative sunt metode de păstrare a sănătăţii şi de vindecare ce pornesc de la o perspectivă „holistică“ asupra lumii şi vieţii, intenţia declarată fiind aceea de a aborda simultan trupul şi sufletul. Reiki este o tehnică japoneză de reducere a stresului, de relaxare şi, totodată, de vindecare naturală bazată pe canalizarea unei energii vindecătoare. Daca dorim vindecarea permanenta, trebuie sa ne asumam responsabilitatea pentru vindecarea cauzei. Reiki ne poate ajuta pe aceasta cale, Reiki este un sistem de „terapie prin lumină“ eficient, simplu, accesibil indiferent de credinţă, rasă, apartenenţă socială. Cuvântul japonez “Reiki” înseamnă “energia vieţii (ki) de provenienţă spirituală rei)”.Energia vieţii joacă un rol important în orice facem, fiind energia primară a emoţiilor noastre, gândurilor şi vieţii spirituale. Dacă energia vieţii este scăzută sau dacă există o restricţie în curgerea sa, eşti mai vulnerabil la îmbolnăviri. Printr-un tratament Reiki se restabileşte circulaţia normală a energiei în organism, completând necesarul de energie curată. Reiki este o metodă naturală de vindecare a trupului, sufletului şi minţii, întrucât energia universală acţionează benefic asupra tuturor nivelelor energetice ale omului: fizic, emoţional, mental, spiritual. În urma unui tratament Reiki vei avea o sănătate mai bună şi o capacitate de vindecare crescută, o minte mai clară, un control asupra stresului şi o viziune mai amplă asupra vieţii şi a tuturor aspectelor ei. Nu este un panaceu universal, dar poate ajuta pe oricine îşi doreşte cu adevărat vindecarea şi este dispus să şi acţioneze pentru obţinerea ei. Este important de reţinut faptul că fiecare organism, fiind unic, va răspunde la această terapie în mod personalizat.
Cum vindecă Reiki


Energia Ki curge atât prin corpul nostru cât şi împrejurul nostru. Curgerea liberă şi echilibrată a Ki-ului ne dă o stare de sănătate, susţinând funcţiile vitale ale organismului. Întreruperea fluxului Ki este cauza principală a bolilor. Ki răspunde la gânduri şi sentimente. Gândurile pozitive, optimiste pe care le ai măreşte curgerea Ki-ului şi acesta face ca să te simţi bine. Când să ai gânduri şi sentimente negative despre tine însuţi se creează o întrerupere permanentă a energiei Ki. Astfel are loc o diminuare a funcţiilor vitale ale organismului ducând la îmbolnăvire. Când primeşti tratament Reiki, energia vindecătoare este direcţionata către blocajul avut. Energia Reiki lucrează apoi cu gândurile şi emoţiile negative care blochează curgerea naturala a Ki-ului. Ridicând nivelul vibratoriu în şi în jurul corpului fizic, unde gândurile şi sentimentele negative sunt ataşate, are loc îndepărtarea blocajelor avute. Energia are propria sa inteligenta si stie unde are corpul nevoie ca aceasta sa fie direcţionată. Niciodată aceasta energie nu face rău. Vindecarea este mai rapidă si eficientă la persoanele care-şi asumă răspunderea propriei lor sănătăţi şi care participă în mod activ la procesul de vindecare. Reiki curăţă, îndreaptă şi vindecă căile energetice, permiţând, astfel, ca energia vieţii să curgă într-o manieră sănătoasă pentru ca să-ţi regăseşti echilibrul interior şi forma optimă de sănătate. 
Ce poate fi tratat

Reiki este atât blând cât şi puternic. Ajută la vindecarea afecţiunilor fizice şi psihice. Este întotdeauna benefic şi lucrează pentru creşterea eficienţei tuturor celorlalte tipuri de terapii. Un tratament are multe beneficii în plan fizic şi spiritual, incluzând stări pozitive de conştiinţă şi experienţe spirituale. Reiki lucrează în armonie cu toate celelalte tipuri de tratamente contribuind la grăbirea procesului de vindecare. Printre beneficiile Reiki se numara:
• Vindecare graduală a tuturor afecţiunilor,
• Completează tratamentul medicamentos,
• Reduce durerile,
• Eechilibrarea energetică a organismului,
• Întăreşte sistemul imunitar,
• Creste vitalitatea şi nivelul energetic,
• Stimularea funcţiilor organismului,
• Relaxează corpul şi reduce stresul, tensiunea, anxietatea, disconfortul, depresia
•Iintensifică eliminarii toxinelor din corp,
• Creşte pacea interioară, claritatea mentala, stabilitatea emoţională,
• Creste nivelul de cunoaştere personală,
• Ajută la îmbunătăţirea creativităţii
• Eliberează sentimentele reprimate  

 Cancer - tratament suplimentar prin tehnica Reiki

Metodele pe care medicina occidentala intelege sa le folosesca in astfel de cazuri sunt tratarea simptomelor sau “indepartarea” problemei. Aceste solutii creeaza noi dezechilibre in organism deoarece acesta incearca sa se adapteze noilor medicamente si efectelor lor secundare, sau indepartarii unei parti din corp, astfel schimbandu-se modul in care acesta functioneaza. “Tratamentul” creeaza deseori probleme in plus de rezolvat. De exemplu, chimioterapia sau tratamentele cu raze sunt adevarate otravuri pentru organism. O cale diferita de abordare a problemei cancerului sau operatiei este Reiki-ul. Ca straveche tehnica orientala de vindecare, Reiki ajuta la echilibrarea corpului, are efect la nivel fizic, emotional, mental si spiritual, poate calma emotiile, atenua sau indeparta durerile, calma o minte nelinistita si poate ajuta o persoana sa-si regaseasca spiritualitatea. Deasemenea ajuta corpul sa se elibereze de toxine, grabind si intarind capacitatea de autovindecare a acestuia.  Este important sa intelegem ca vindecarea nu este acelasi lucru cu vindecarea definitiva. Boala este un mesaj al corpului nostru ca ceva nu este in regula in viata noastra.
Mergem in directia potrivita?
Avem nevoie sa invatam ceva?
Sa iertam pe cineva?
Sa ne bucuram mai mult de viata?
Sa ne eliberam de trecut?
Sa ducem o viata mai sanatoasa?
Sa ne iubim mai mult pe noi insine?-sursa site/initierisiterapii/sisteme-terapii-energetice-Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu