Totalul afișărilor de pagină

6 aug. 2014

Gradul 4-maestria REIKI...

Aici este de fapt momentul in care ne nastem. Este ceva spectaculos si fantastic dar in acelasi timp ceva natural.Dupa ce am invatat sa lucram cu semnele, sa facem terapie, sa energizam oameni si obiecte, sa curatam si sa respectam ceea ce este in jurul nostru, sa simtim si sa intelegem, trecem la urmatorul nivel si anume cel de maestru.Ea nu este sfarsitul cunoasterii sau Drumului spre Dumnezeu si spre lumina.Este abia inceputul. Maestrul Ovidiu Dragos Argesanu are un mesaj extraordinar pentru cei care devin maestri si ar fi bine sa le citeasca toata lumea sa le interiorizeze si sa le aplice: "UN ADEVARAT MAESTRU REIKI ESTE UN RAZBOINIC CARE A PROMIS SA LUPTE IN SLUJBA LUI DUMNEZEU SI A CERULUI, SA DUCA LUMIN A ACOLO UNDE ESTE INTUNERIC, SA LUPTE CU INITIATII INTUNERICULUI, SA DUCA CUNOASTERE ACOLO UNDE ESTE IGNORANTA, SA DUCA ALINARE ACOLO UNDE ESTE DURERE, SA DUCA SANATATE ACOLO UNDE ESTE BOALA, IERTARE UNDE ESTE URA, FERICIRE IN LOCUL TRISTETII, SPERANTA IN LOCUL DISPERARII.EL ESTE TOT TIMPUL CONSTIENT CA ESTE DOAR UN SOLDAT AFLAT IN OASTEA LUI DUMNEZEU, DIN CARE FAC PARTE MULTI ALTII CARE VIN DIN TOATE SEMINTIILE SI RELIGIILE LUMII, SI NU CONDAMNA PE NIMENI PENTRU CALEA PE CARE SE AFLA SI CARE I-A FOST RANDUITA TOT DE DUMNEZEU PENTRU PROPRIA CRESTERE SPIRITUALA SI LUPTA PANA CE ULTIMA SUFLARE A SA II VA FI IESIT PE GURA SI DUPA ACEEA." 

DECI, PRACTIC, CE ARE UN MAESTRU DE FACUT?
El trebuie sa cunoasca si sa dea mai departe, trebuie sa inteleaga si sa reuseasca ca si cei din jurul sau sa inteleaga, sa stie sa lucreze si sa-i inveti si pe cei care trebuie sa ajunga la el sa faca acelasi lucru cu intelepciune,iubire si daruire. Un maestru Reiki trebuie sa-si foloseasca ingerii, ghizii si darurile pentru binele celor din jur. 

 Simbolurile de maestru sunt urmatoarele:-Dai-Ko-Mio Tibetan.
 
Este un simbol de vibratie superioara.
 Sarpele de Foc.
 
 
Dragonul de Foc  .
 


CHOKUREI(CKR)
- Concentreaza si amplifica Lumina in locul unde este desenat.
- Curatarea unor spatii de energii malefice impreuna cu SHK
- Aplicat pe chakre impreuna cu Sei-He-Ki deschide, curata si protejaza chakrele
- Aplicat pe mancare, lichide, cristale, bijuterii le curata si le energizeaza
- Util pentru sigilarea energiilor, tratamentelor, initierilor, campurilor, dimensiunilor, faptelor, gandurilor.
- Se poate folosi impotriva furtului de Lumina. Se face CKR invers pe atacator.
- Se aplica in palme inainte de autotratament
- Pentru protectia masinii se face sus, jos si pe lateralele masinii.
- Pentru protectia obiectelor se face CKR pe ele.

SEIHEIKI(SHK)
-Curatarea unor spatii: Impreuna cu Cho-Ku-Rei se aplica pe pereti, tavan, podea iar in mijlocul camerei se deseneaza Dai-Ko-Mio sau CRUCE.
-Purificarea mancarii, bauturilor, cristalelor impreuna cu CKR etc
-In caz de depresie, tristete, suparare, anxieetate, frica, furie, divort, singuratate, fobii, frustrare, gelozie.
-Deschide chakrele si campul, astfel putand fi eliminate energiile negative de la nivelul respectiv.
-Sei-He-Ki facut dublu pe chakra coroanei egalizeaza emisferele cerebrale.
-Lucru cu subconstientul.
-Aplicare in palme pentru autotratament.
HENSHAZESHONEN(HSZSN)
Hen-Sha-Ze-Sho-Nen este simbolul care sunteaza timpul si spatiul, astfel orice practicant Reiki care are acces la acest simbol poate trimite lumina la distanta, in trecut sau in viitor. Practicantul poate face tratamente, energizari, curatari, etc. toate de acasa, pacientul putand fi la mii de kilometrii si va primi Lumina instantaneu.
Nu se foloseste niciodata singur, pentru ca cea mai importanta actiune a lui este accea de a permite trimiterea Luminii la distanta.
SHIKASO(SKS)
Este simbol de comunicare. Se foloseste pe chakra gatului. Se poate folosi impreuna cu celelalte simboluri.
Curata chakra gatului si deschide canalele de comunicare.
Este folosit pentru comunicarea cu alte persoane, cu eul superior, cu ghizii spirituali, cu ingerii si entitatile de Lumina.Il putem desena intre noi si alta persoana usurand comunicarea, in cazul unei conferinte - intre noi si ascultatori; se poate trimite ingerului pazitor, ghidului Reiki pentru a inlesni comunicarea cu acesta.
Impreuna cu CKR, SHK, HSZSN se poate accesa orice entitate din univers careia dorim sa ii adresam o intrebare, sa purtam un dialog, sau careia ii cerem ajutorul.
SHIKASEIKI(SKS)
Shika-Sei-Ki este simbol pentru inima, se foloseste pe chakra 4 (a inimii). Curata chakra si elimina enrgiile negative, raul de pe suflet. Este un simbol care curata sufletul. Este foarte importanta utilizarea lui pentru ca sufletul este energia de baza a omului, daca acesta este murdar afecteaza intreg sistemul omului. Nu poti vindeca un om daca intai nu ii vindeci sufletul.
Se poate folosi Sei-He-Ki care deschide chakra si apoi Shika-Sei-Ki care sa o curete urmat de HARTH din Karuna pentru refacerea sufletului..
Il putem folosi in caz de suparare, tristete, oboseala, suferinta in dragoste; tot ceea ce tine de probleme de inima si suflet.
Noi toti avem nevoie de Iubire!
DAIKOMIO(DKM)
Este cel mai important simbol din Reiki si are cea mai inalta vibratie. Vibratia Dai-Ko-Mio este aproximativ egala cu vibratia crucii.
Dai-Ko-Mio face legatura cu sursa de Lumina. In momentul in care se face initiere pe Dai-Ko-Mio se face legatura directa cu sursa de Lumina, Duhul Sfant. Astfel cel care are initiere pe acest grad preia Lumina direct de la Duhul Sfant, ceea ce pana la gradul III nu se poate, Lumina fiind preluata prin maestrul.
Simbolul Dai-Ko-Mio poate fi folosit in combinatie cu toate simbolurile cunoscute.
Activarea palmelor acum se face incepand cu DKM apoi restul simbolurilor iar la sfarsit iarasi DKM sau este suficient - DKM si CKR..
DKM conecteaza la Doamne-Doamne Iisus.
DAIKOMIO TIBETAN
Este un simbol de vibratie superioara.
Se foloseste in initieri, in sintonia de vindecare, in curatarea personala si a incaperilor si ori de cate ori maestru simte nevoia.
Este foarte util cand o chakra este blocata si nu se deschide cu celelalte simboluri.
SARPELE DE FOC
Se foloseste in initieri pe partea posterioara, iar in terapie pe partea anterioara.
Utilizari:
- In terapie - pentru calmarea persoanelor agitate, obosite sau triste.
- Este util pentru linistirea multimilor agitate.
- Deschiderea drumurilor: SARPELE, CKR, SHK, HSZSN, DKM si se trimite pentru a deschide drumurile pana la destinatie, dupa Voia Lui Dumnezeu.
- Este util impotriva spiritelor focului, se trimite de la nivelul soldului. Spiritele focului il urmeaza astfel curatand campurile de ele.
- Se poate folosi in frunte pe chakra celui de al treilea ochi impotriva hipnozei.
DRAGONUL DE FOC
Se foloseste in terapie pe spatele persoanei.
Este util in probleme de coloana, dureri menstruale, menopauza sau alte dureri la nivel de spate.
Poate transforma raul pe care ni-l face cineva in bine.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu