Totalul afișărilor de pagină

15 oct. 2016

ACCEPTA-TI DIVINITATEA ...

Dragilor, trezirea la realitate este un deziderat pe care sufletul fiecaruia il are in planul vietii, insa nu de fiecare data sufletul reuseste sa respecte contractul, sau daca vreti intr-o acceptiune mai plastica, pariul cu el insusi. Este de la sine inteles ca o data ce iluminarea este scopul final ce trebuie atins, suntem ghidati catre aceasta, de ghizii, ingeri, familia de suflet si Dumnezeu.


Iluminarea sau trezirea sufletului spune- Stop Joc- iluziei si viata de la momentul acela, nu va mai fi la fel, de fapt va fi construita exact asa cum a fost randuit de legile universale. Sufletul se regaseste cu Sursa a Toate si stabileste o legatura directa de iubire, pace si armonie. Sufletul va descoperi hrana, nectarul cel mai de prêt al fiintei, vlastar plecat in cautarea cresterii si dobandirii intelepciunii universale.

Acceptarea divinitatii vine intr-un moment cand toate lucrurile par a fi randuite de un haos imens, in care nu putem discerne corect adevarul de minciuna, un haos pe care numai intelepciunea eaonilor de reincarnari il poate dezlega, este daca vreti sa-i spuneti un joc , iar tainele acestui joc pot fi deslusite numai atunci cand maturitatea sufletului crapa “coaja” iluziei, iluminandu-se. Divinul din noi este binecuvantare dar si multa responsabilitate, pentru ca o data ce ajungem si trecem acest prag al maturitatii spirituale, devenim cai prin care parti din intreg vor sa revina la Constiinta deplina, deoarece au uitat originea lor.
Am jucat fiecare un rol, am schimbat apoi decorurile, am creat din nou premisele unor noi experiente, pentru ca in Creatie, posibilitatea de a experimenta este un dar facut din Iubire de Prim-Creator. Suntem extensiile Lui care pe baza de experiment , ne reinventam la nesfarsit in frumusete si grandoare divina. Jucam mereu cu talent si acesta este adus pe culmi de glorie de fiecare data cand reusim sa ne reamintim de noi insine. Uitarea este ingredientul “magic” care ne transpune in miezul evenimentului ce-l avem de experimentat. Fara uitare, nu am putea juca nici macar un rol, pentru ca nu ar mai avea farmec, nu ai pleca in cautarea a nimic, pentru ca tu stii déjà totul.

Reamintirea faptului ca esti scanteie de Divinitate nu declina responsabilitatea in curtea vecinului, pentru ca, de acum noi ne-o manifestam déjà cu foarte multa daruire. A constientiza ca esti divin nu este tot una cu faptul de a actiona in conformitate cu Divinitatea din tine. Acesta cere implicare. Cei care am ales sa reamintim celorlalti frati si surori de scanteia lor divina, am mai facut acest lucru si o facem bine, din acest considerent am ales aceasta misiune. Ei bine dragilor, avem de inlaturat din constiinta comuna, mizeria si minciuna, itele incurcate ale dominatiei intunericului. Cum facem asta?! Implicandu-ne fiecare si dandu-ne concursul pentru a crea modele de urmat pt. ceilalti, pentru a reusi sa inlaturam aceasta iluzie.

“Domnia intunericului”a fost prea mult timp instaurata si lumina a castigat teren incet, incet, a fisurat zidul gros reusind sa se infiltreze si sa aduca cu sine Iubirea, sa spele si sa vindece “ranile” pe care dualitatea le-a asternut la“portile” fiintei noastre.
Recunoasterea divinitatii din tine, a faptului ca esti o fiinta magnifica creaza o vibratie, o atingere de iubire asupra celorlalti frati si surori, ii ajuta pe acestia sa constientizeze ca in fata lor sta un aspect divin si ii inspira pe baza liberului lor arbitru sa-si deschida inimile catre aspectele lor autentice, catre sublimul inaltator al fiintei- Eul Superior.
Dualitatea, daca vreti sa-i spunem asa, este jocul pe calculatorul Creatiei, jocul in care Sinele noastre Autentice, ca niste copii atrasi in lumea acesta magnifica ce ofera noi si noi deschideri,”savureaza ” fiecare nivel al jocului, ca si cand ar manca o prajitura de ciocolata delicioasa. Cu totii stiti cat de fascinati sunt copii vostri in fata acestor jocuri si cat de prinsi sunt in “lumea” plina de fantezie si mister. Nivel dupa nivel, ei se simt din ce in ce mai atrasi de acest joc si pe masura ce avanseaza la un nivel superior, un mare grad de satisfactie se citeste pe chipurile lor, uitand practic cu totul de ei insisi.

A venit timpul sa dovedim ca suntem iubitori nu numai cu noi insine si cu apropriatii nostrii-familia ci si cu ceilalti oameni, sa-i consideram pe toti familia noastra mare si frumoasa.” Monopolul iubirii” trebuie sa treaca dincolo de granitele familiei si sa vedem in tot, Marea Familie Cosmica. Oameni, animale, pasari, insecte, natura imbratisati de sufletul acestei frumoase planete albastre, imbratisati de mama Gaia.
A venit timpul sa ne unim fortele si sa iesim cu ce avem mai frumos in noi si sa daruim celor care au nevoie, o imbratisare, o mangaiere, sa fim compasivi unii cu ceilalti, sa ne ajutam intre noi sa intelegem ca aceasta planeta este o entitate vie si ca programele care ne-au modificat frecventa iubirii, trebuie sa dispara pentru totdeauna. Trebuie sa spunem –Nu- vechii paradigme a sistemului si sa ramanem fermi pe pozitie, omenirea este pe cale se debaraseze ultimele crampeie de negativitate si sa-si imbratiseze statutul sau divin.

Implicarea noastra in momentul Acum, face sa sporeasca vibratia planetei si vibratia comuna a oamenilor, nemaialimentand intunericul. Gandurile noastre sunt mai puternice decat oricand, in inimile noastre armonia, pacea si iubirea ne fac stralucitori si invingatori. Am invins intunericul cu rabdare si cu multa intelepciune.
Cuvantul iubire sa fie pe buzele cat mai multor frati si surori, este cuvantul si energia care reprezinta puterea nostra, puterea Spiritului. Putem participa fiecare din noi cu un gand frumos pentru mama noastra Gaia: noi suntem iubire si ne unim cu tine, Mama Gaia intr-o singura inima si fie ca iubirea noastra sa curete toata negativitatea creata pana acum.
Noi suntem Unul, Noi suntem Iubire!
-sursa- http://scanteiadivina2014.blogspot.ro/2014/04/accepta-ti-divinitatea.html
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu