Totalul afișărilor de pagină

20 oct. 2016

Îndeplinirea dorinţelor prin Reiki și Arhanghelul Mihail ...

Când vă doriţi ceva, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să stabiliți o intenție.
De multe ori, intenţiile noastre nu sunt suficient de puternice şi trimitem semnale mixte Universului iar acest lucru amână manifestarea. Intențiile trebuie să fie puternice și clare. Trebuie să simţiţi că meritaţi ce vă doriţi, nu condiţionaţi.
Gândul că viața implică sacrificiu și greutăți este o auto-credinţă de limitare.
Primul lucru de care trebuie să fiţi conștienți este faptul că toată lumea merită o viață bună, indiferent ce a a făcut în trecut. Fiecare suflet este un copil al Universului şi chiar dacă a făcut greșeli, a trecut prin greutăți și provocări, în scopul de a învăța lecții de viață și de a-şi echilibra karma, nimeni nu este mai puțin demn, de a duce o viaţă frumoasă. 
Deci, înainte de a stabili o intenție, este esențial să vă schimbați întâi orice convingeri auto-limitatoare pe care le aveți cu privire la dreptul de a merita. Pentru a ajuta această schimbare, puteţi folosi afirmatii scrise. Începeți prin a scrie o pagină cu următoarele afirmațiile într-un jurnal zilnic. Puteți fie să le scrieţi pe toate, fie să alegeți cele cu care rezonaţi cel mai bine
1.Sunt un copil al Universului. Merit să bucur de tot binele pe care viața mi-l oferă.
2.Merit să mi se îndeplinească toate dorinţele mele sincere.
3.Îmi deschid brațele pentru a primi tot ce am cerut. Cred cu adevărat că merit.
După ce aţi scris o pagină cu aceaste afirmații, desenaţi simbolurile Reiki Hon Sha Ze Sho Nen, Sei Hei Ki și Cho Ku Rei oriunde pe pagină. Puteți desena orice simbol ştiut sau cu care rezonaţi. Da-ţi Reiki paginii. Acest lucru va contribui la consolidarea noii credinţe pozitive şi vindecă, de asemenea, orice sentimente „de a nu meritaˮ, care pot fi îngropate adânc în subconștientul dvs.
Aţi putea, de asemenea, scrie sau spune următoarea rugăciune pentru a conecta cu Arhanghelul Mihail pentru a vă acorda asistență în procesul de vindecare de convingeri auto-limitatoare.
„Dragă Arhanghele Mihail, te rog ajută-mă simt cu adevărat  propria mea lumină divină. Te rog ajută-mă să văd că sunt un copil al Universului și că merit să am toate dorințele mele îndeplinite. Te rog șterge și vindecă toate credințele auto-limitatoare pe care le am în subconștientul meu. Multumesc
Odată ce aţi asimilat această nouă credinţă, că meritaţi, puteţi începe să lucraţi la intentiile dvs.
1.Scrisul este extrem de puternic, atunci când vine vorba de intenții. Scrieţi intenția într-un jurnal. Scrieţi la timpul prezent. Desenaţi simbolurile Reiki pe pagină și daţi Reiki odată pe zi. 
2.Vizualizaţi cum v-aţi simţi sau ceea ce faceţi când intenția s-a manifestat deja. De exemplu, dacă intenția dumneavoastră este de a concepe și de a da naştere unui copil, vizualizaţi modul în care simțiţi în timpul sarcinii și, de asemenea, când îl țineţi în brațe după naștere. Vizualizaţi detaliile sarcinii și nașterii și vedeţi totul extrem de pozitiv. Simţiţi că aceasta se întâmplă acum.
3.Dacă simțiți orice disconfort sau frică când vă stabiliţi intențiile, apelaţi la Arhanghelul Mihail pentru ajutor. Vorbiţi cu el și exprimaţi-vă temerile. Energiile lui vă vor ajuta la vindecarea oricăror blocaje în ceea ce privește îndeplinirea dorințelor dvs. Dacă sunteți în imposibilitatea de a indica teama exactă, apelaţi tot la Arhanghelul Mihail chiar înainte de a adormi, cerându-i lucrze cu temerile și blocajele dvs în timpul somnului. În timpul somnului, mintea rațională este în repaus, iar noi suntem în mod natural mai deschişi la vindecare. Faceți acest lucru în fiecare noapte până când vă simțiți extrem de confortabil cu intențiile dvs.
4.După intențiile sunt stabilite, nu vă faceți griji cu privire la modul în care acestea se vor manifesta. Puteţi face orice acțiune de care aveți nevoie pentru a manifesta intenţia şi apoi da-ţi drumul, adică nu vă mai gândiţi la ea. (De exemplu, mergeţi în magazine pentru bebeluşi.) Amintiți-vă intențiile au fost trimise în Univers. Reiki este o energie inteligentă și nu trebuie să-i da-ţi instrucţiuni despre modul în care ar trebui să meargă pentru îndeplinirea dorințelor. Ea știe exact cum să facă să se manifeste dorințele și, de asemenea, timpul în care să se manifeste. Dați intenția, daţi energie pozitivă pentru ea în fiecare zi și apoi lăsați-ose desfăşoare. Dacă începi să simțiţi îngrijorare cu privire la manifestarea, invitaţi Arhanghelul Mihail din nou și solicitaţi-i să vă ajute să daţi drumul.
Intenții puternice produc rezultate clare. Întotdeauna! Și cu sprijinul necondiționat şi iubitor dat de Reiki și Arhanghelului Mihail, va fi bine, veţi fi pe cale de a trăi dorinţa împlinită.
-sursa-http://uniuneaspirituala.blogspot.ro/2015/10/indeplinirea-dorintelor-prin-reiki-si.html- 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu