Totalul afișărilor de pagină

1 oct. 2016

Comunicarea cu cei dragi decedaţi cu ajutorul Reikiului şi al Arhanghelului Azrael ...

Arhanghelul Azrael este cunoscut sub numele de „îngerul morțiiˮ. Numele lui înseamnă „cel care-l ajută pe Dumnezeuˮ. Rolul său este să ajute sufletele să treacă uşor de partea cealaltă, să se ducă spre lumină şi să înţeleagă ce li se întâmplă în momentul morţii şi să nu le fie teamă. El îi ajută şi pe cei rămaşi să treacă uşor peste suferinţa pierderii.
De asemenea, el ajută aceste suflete să comunice cu cei apropiați și dragi de pe Pământ. Cei rămaşi pot cere de asemenea asistenţa Arhanghelui cerându-i să stabilească o comunicare cu sufletele celor dragi plecaţi.
Practicanți Reiki, au un avantaj suplimentar, de a folosi Reiki  împreună cu ajutorul Arhanghelului Azrael, creându-se un spațiu sigur și liniștit pentru comunicarea cu sufletul plecat prin energia blândă Reiki.
Acest tip de comunicare ar trebui să se facă doar pentru a exprima orice mesaj care vine din inimă, cuvinte pozitive care nu au fost exprimate, pentru a cere iertare pentru orice durere cauzată și trimiterea dragostei noastre, pentru a astfel de lucruri care ne-ar ajuta, de asemenea, ar ajuta și sufletelelor celor dragi plecaţi. Iubirea este cheia!
Dacă ceea ce doriți să transmiteţi nu vine din iubire, nu folosiţi această metodă. Intuitia vă va ghida!
Această tehnică este deosebit de util atunci când doriţi să vă exprimaţi dragostea și iertarea celor plecați.
Pe măsură ce creștem spiritual, este important să ne amintim mereu că nucleul ființei noastre este iubire pură.
Deci, dacă vă simțiți trişti sau vinovaţi de ceva ce aţi făcut sau nu aţi făcut, de ceva ce aţi spus sau nu aţi spus, atunci puteţi folosi tehnica următoare pentru a trimite ganduri bune celor dragi dar plecaţi în lumea de dincolo. Fiți siguri că puterea iubirii va vindeca tot ceea ce este nevindecat în orice spațiu și timp și restabileşte fluxul de dragoste în relația voastră.
 TEHNICA
Alegeţi un loc liniştit, unde nu veţi fi deranjaţi. Puteți pune muzică liniștitoare. Aprindeţi o lumânare. Păstrați hârtie și pix lângă dvs. Respiraţi adânc și intraţi într-o stare meditativă.
Vizualizaţi camera inundată cu Reiki. Puteți desena în aer, orice simboluri ştiţi.
Invocaţi ajutorul Arhanghelului Azrael. Este bine să aveţi o imagine cu el pentru a face conexiunea mai uşoară.
Aduceţi-vă conştiinţa în inimă. Puteți plasa palma pe inimă pentru a vă conecta cu ea. Începeți să scrieți mesajul pe hârtie. Folosiți cuvinte pozitive şi iubitoare.  
Daţi Reiki la această hârtie. Acest lucru va consolida dragostea din mesaj. Dacă doriți puteți plasa, de asemenea, imaginea Arhanghelului Azrael lângă mesajul scris pe hârtie. Cereţi-i Arhanghelului Azrael să ducă acest mesaj persoanei dragi decedate. De asemenea, îi puteți cere lui Azrael să vă aducă un mesaj înapoi de la cei dragi. De asemenea puteţi crea un pod de legătură prin HSZSN, pe care îl retrageţi la sfarşitul tehnicii.
Mulţumiţi-i cu recunoștință Arhanghelului Azrael pentru asistență.
Puneţi bucata de hârtie într-un loc sigur.
Ulterior, observați orice mesaje puteți primi din cealaltă parte. Aceste mesaje pot veni sub forma unor sentimente ca un val de pace, entuziasm, iubire. Sentimentele nevindecate privind relația trecută cu persoana decedată sunt brusc vindecate. Puteți primi, de asemenea, mesaje sub formă de cuvinte pe care le citiţi undeva sau ca melodii la radio sau televiziune, sau sub forma unor „viziteˮ ale unor animale sau păsări. Veți ști că este un mesaj pentru dvs, atunci când îl veţi primi. Fiecare are experienţa proprie.
Nu analizaţi mesajul, aveţi încredere în sentimente și acceptaţi mesajul primit.
După ce ați primit mesajul, hârtia fie o incineraţi fie o îngropaţi.    
-sursa-http://uniuneaspirituala.blogspot.ro/
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu