Totalul afișărilor de pagină

30 iun. 2018

Îngerii – Primiți Iubirea!...

Dragi prieteni, vă iubim mult,
Deschideți-vă Inimile pentru a primi Iubirea care este în jurul vostru. Respirați. Imaginați-vă deschiderea Inimii ca o floare care se deschide la Soare. Având Inima deschisă, puteți primi toate darurile și îndrumările ce le oferă viața.
Lumea voastră poate fi într-o stare de neliniște, dar întotdeauna există Iubire. Relațiile voastre pot fi amiabile sau controversate, dar întotdeauna există Iubire. Contul vostru bancar poate fi plin sau nu, dar întotdeauna există Iubire. Treaba voastră este pur și simplu să vă păstrați Inimile deschise și să căutați Iubirea. „Căutați și veți găsi. Bateți și ușa se va deschide.”
Gândiți-vă la toate modurile minunate în care Viața vă iubește chiar Acum! Soarele strălucește asupra voastră. Aveți mâncare pe masa voastră. Există cărți inspirate pentru a citi și programe pentru a le viziona. Există păsări care vă cântă melodiile lor de Iubire în fiecare dimineață și noapte. Iubirea abundă!
Căutați Iubirea și veți vedea că strălucește prin toate fenomenele naturale și prin fiecare Inimă deschisă. Natura însăși este Iubire pură. Animalele și bebelușii voștri sunt Iubire pură. Cei cu Inima deschisă de pe Planeta voastră Pământ permit Iubirii divine să curgă prin ei. Când vă deschideți Inima și alegeți să vă iubiți, permiteți unui râu constant de Iubire să se reverse în viața voastră.Puteți să vă uitați în oglindă în următoarele câteva minute și să vă spuneți: „Sunt demn de Iubire. Sunt iubit. EU SUNT IUBIRE.” Voi nu sunteți nimic mai puțin.
Știm că aproape fiecare dintre voi a trecut prin circumstanțe dureroase. Ați suferit pierderi, respingeri, nedreptăți și chiar abuzuri. Ați fost deziluzionați, amenințați și trădați. Cu toate acestea, ați fost, de asemenea, iubiți, iubiți profund, iubiți necondiționat, dacă nu de oameni, de Îngeri, de Dumnezeu și de Viața însăși.
Când viața pare nedreaptă, luați decizia să respirați adânc și să vă păstrați Inima deschisă. Alegeți să vă iubiți. Rugați-vă să vedeți nevinovăția celorlalți implicați, pentru toate sufletele, indiferent de cât de involuate ar fi, acestea încearcă pur și simplu să găsească Iubire. Cei involuați sunt cei care continuă să se simtă neiubiți. Cei care vă rănesc, au răni înăuntru. Nu vă alăturați acestora.
Oamenii pot inspira o mare durere în voi când se deconectează de la Sursa Iubirii. Dar trebuie să vă puneți întrebările curajoase: „Unde nu m-am iubit pe mine însumi? Unde nu eram sincer cu mine? Când mi-am ignorat îndrumarea, nu mai comunicam profund sau am refuzat să mă detașez? Cum mi-am rupt Inima? Cum m-am trădat? Cum am permis acest lucru?”Deși poate fi greu de văzut, în orice situație dureroasă, la un moment dat, ați primit îndrumare, intuiție, steaguri roșii sau semnele necesare. Noi, în Ceruri, încercăm întotdeauna să vă îndreptăm spre bucurie și să vă îndepărtăm de durere. Mai degrabă decât să vă învinovățiți pentru că nu ați văzut semnele, rămâneți în Inimă! Ați învățat.
Indiferent dacă vă simțiți bucuroși sau triști, Iubirea este Aici. Indiferent dacă vă simțiți bogați sau săraci, Iubirea este Aici! Fie că lumea voastră este stabilă sau zguduită, Iubirea este Aici! Iubirea este realitatea veșnică indiferent de circumstanțele efemere ale vieții voastre!
Dragilor, deschideți-vă Inimile chiar Aici și Acum. Relaxați-vă. Respirați. Primiți Iubirea noastră. Pământul vostru este într-adevăr o școală dură, dar dacă sunteți dispuși să rămâneți deschiși la Iubire, este acolo pentru voi cu fiecare respirație.
Dumnezeu să vă binecuvânteze! Vă iubim mult.
-sursa-https://magiepegeea.wordpress.com/2018/06/28/ingerii-primiti-iubirea/
 
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu