Totalul afișărilor de pagină

28 iun. 2018

Trăim într-o închisoare numerică, controlată de o entitate inteligentă...

Un cercetător de la NASA susține această teorie. Nick Bostrom a declarat că o rasă de descendenți foarte evoluați, controlează Terra. Oamenii trăiesc într-o închisoare numerică.Cine vor fi ființele viitorului? Vor fi oamenii sau alții? Putem utiliza realitatea virtuală pentru a simula evenimente din trecut sau pentru a recrea condițiile în care au trăit înaintașii noștri. Bostrom susține că trăim într-o simulare a realității. Toate sentimentele noastre, memoria, relațiile pot fi generate de un calculator. Noi suntem copiii unui cod informatic ultra sofisticat.
Noi vedem ceea ce avem nevoie să vedem și când trebuie să vedem. NASA are calculatoare care sunt de două ori mai rapide decât creierul uman. Dacă facem un calcul simplu, folosind legea lui Moore, care spune că un calculator devine o dată la doi ani mai performant, vom descoperi că un super computer, într-un singur deceniu, va avea capacitatea de a recrea viața completă a unei persoane de 80 de ani.
Computerul va recrea toată gândirea, toate emoțiile, tot ce a trăit o persoană în 80 de ani. Dacă luăm reală ideea lui Bostrom, universul nostru este o simulare informatică, creată de o super entitate și generată printr-un cod informatic, vor rezulta multe incoerențe și mistere legate de cosmos. Cine se ascunde în spatele acestei simulări?
Mărimea și vârsta universului sugerează că multe civilizații foarte dezvoltate există în univers.
Soarele comparativ cu celelalte stele din galaxie, este o stea tânără. Există miliarde de stele care sunt mai bătrâne decât Soarele.
Probabilitatea că există viață pe alte planete este mare. Faptul că miliarde de planete au existat înainte de formarea Soarelui, induce posibilitatea ca viața în galaxie să nu fi apărut o dată cu Soarele. Fără să știm foarte multe, planeta noastră este colonizată de aceste civilizații foarte dezvoltate. Poate că nu vă pare realistă ipoteza prezentată mai sus, dar vă informez că o mare parte din documentele declasificate și aparținând CIA, conțin informații cu privire la posibilitatea unei invazii a extratereștrilor.
Teama autorităților americane este așa de mare, încât se spune într-un document că bomba atomică a rușilor nu trezește astfel de sentimente de panică. Ipoteza conform căreia nu suntem singuri în univers nu este nouă. Nici teoria că extratereștrii ne monitorizează sau suntem creați de extratereștrii și aduși pe planeta Pământ nu este nouă.
Edgar Mitchell este al șaselea om care a pus piciorul pe Lună, în anul 1971. Într-un interviu acordat unui post de televiziune american, el a povestit următoarea întâmplare. După încheierea misiunii, în anul 1971, el a fost contactat de martori sau de copiii celor dispăruți și care au fost martori la evenimentul de la Roswell.
Proprietarul unei firme de pompe funebre din Roswell i-a declarat că autoritățile care se aflau la locul prăbușirii OZN-ului, i-au comandat un sicriu, cu mărime ca pentru un copil. În sicriu a fost transportat corpul neînsuflețit al unui extraterestru, mort în acest accident. Acest lucru a fost confirmat și de fostul șerif din Roswell, care a participat la anchetă.Mitchell a spus că a înțeles poziția autorităților americane de a mușamaliza acest caz, pentru că omenirea nu era pregătită, în acel moment, să cunoască adevărul. El continuă și spune că nu înțelege atitudinea autorităților de a nega acele fapte, în prezent, când omenirea este pregătită din toate punctele de vedere de a i se spune adevărul. El a conchis că probabil la mijloc sunt interese majore și sume uriașe de bani.
-sursa-https://www.efemeride.ro/traim-intr-o-inchisoare-numerica-controlata-de-extraterestrii/

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu