Totalul afișărilor de pagină

21 iun. 2018

Nu intrati in karma altuia...

Dragii mei, fiecare fiinta vie trebuie sa-si asume responsabilitatea pentru faptele sale.Daca o persoana iubita va cere ajutorul , in masura bunului simt si al posibilitatilor puteti sa-l oferiti, dar, nu intrati in karma ei, puteti sa va sfatuiti, sa va sustineti reciproc, dar nu luati decizii in locul altuia, nu hotarati ce sa faca cu banii sau cu viata ei, nu va faceti griji de ce se casatoreste sau de ce nu o face, fiindca totul este planuit in viata fiecaruia de acolo de sus si interventia voastra in forta nu face decat sa strice lectiile alese de suflet se le experimenteze.
Respectati liberul arbitru al celorlalti. Acesta este primul pas catre schimbare, catre eliberare.
Majoritatea dintre voi va chinuiti sa tineti haturile stras, sa-i sufocati cu grija voastre pe cei, pe care, ii iubiti, sa-i controlati tot timpul, sa le preluati poverile subordonandu-i iluziilor voastre despre normalitate si fericire.Nu va ganditi nici macar o secunda ca, tiparele voastre nu se aplica in viata lor, fiindca ei nu au venit sa invete aceleasi lectii si nu-i puteti apara pe ei de ei insasi!!!!

Este de neadmis din punct de vedere spiritual sa-l lasi pe altul sa-ti faca curatenie in propria ograda si daca nu reuseste, te mai si superi, ca, a esuat acolo unde tu nu ti-ai asumat nici o responsabilitate. Intotdeauna cand vei da unei persoane iubite mai mult decat poate sa asimileze, acest ajutor se va intoarce impotriva ta si nu o sa-ti convina.
Daca copilul tau sau persoana iubita are de trecut prin anumite lectii, in momentul cand actionezi impotriva acelor lectii pe care sufletul si le-a luat, ii bulversezi programul de viata si, chiar daca pe moment il scutesti de o lectie vor veni altele mai dure care o va include si pe cea neinvatata si va fi si mai dramatic.
Numai Dumnezeu ne poate salva de aceasta prin Legea Gratiei, atunci cand sufletul respectiv merita si constientizeaza lectia de viata din experienta respectiva.
Este o mare dovada de intelepciune, iubire si evolutie spirituala, sa intelegi ca, sufletul respectiv are nevoie de anumite experiente pentru a evolua spiritual, si ca, ar trebui sa-i respecti liberul arbitru, si ca , copilul tau, inainte de a fi al tau, este o fiinta de esenta divina , fiinta care are ceva de dat si de invatat in aceasta viata.
Incredeti-va in Dumnezeu, el are grija de toate fiintele create, si va poate ajuta, mult mai mult, decat o puteti face voi.

-sursa- http://dumitrana-astrolog.ro/nu-intrati-in-karma-altuia/

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu