Totalul afișărilor de pagină

4 iun. 2019

Incearca sa devii un om al noii lumi ...

Ati incercat vreodata, ca macar o saptamana din viata voastra, sa fiti altfel sau chiar alcineva? 
   Sa fiti schimbarea ce o vreti in viata voastra, sa o traiti....
Sau sa fiti,  ceea ce se cere de ani buni, omul  cel nou, adica marea schimbare din aceasta lume?
   Multi dintre oameni nici macar nu au auzit de ascensiune. Multi dintre oameni merg destul de regulat la biserica si cu toate astea nu stiu care este invatatura pe care Isus a dorit sa o lase omenirii...ca sa nu mai spun ca multi nu stiu nici ce sarbatoresc in ziua cand e vreo sarbatoare. Stiu ca trebuie sa faca anumite lucruri , sau popa le spune atunci ce si cum sa faca ... dar ei stiu ce vor manca acasa! Punct!
  
  Sunt unii mai rasariti la minte care stiu pe de-rost ce se canta la slujba, rugaciunile spuse...dar nici ei nu stiu esenta ! ; De ce fac ce fac? Ce rol are sufletul? Ce rol are el ca om?.... DAR STIU clar ce doresc sa obtina!
...si culmea este ca asta numeste omul CREDINTA in Dumnezeu!!!!

   Omule drag!
  Nu este deloc greu sa te schimbi. Trebuie doar sa  intelegi ca e necesar sa schimbi felul in care gandesti, sa vezi ce trebuie sa schimbi la tine, si sa te apuci de munca cu tine insati.  Sigur ca la inceput este mai greu sa te dezveti pe rapid de unele lucruri gresite(pe care foarte multi au ajuns si le considera normale),  dar invatul are si dezvat, asa ca se poate cu putina atentie ; la ceea ce spuneti, ceea ce faceti, ceea ce ganditi.Sunteti implicati in nimicuri, si prea multa lipsa de constientizare ca trebuie sa mai si citesti, sa mai privesti si cerul, sa iti pui intrebari cine esti, de unde vii, si unde pleci. Ce inseamna spiritul, ce inseamna suflet, sau lumi nevazute, daca ele exista, si daca exista cum poti tu afla mai multe despre ele.
 Sunt atat de multe lucruri de invatat, de descoperit. Trebuie sa iesiti din amorteala, imobilitatea si plafonarea voastra in care traiti si vi se pare perfect atat cat aveti banul necesar traiului , sa pasiti si in alta lume care contine alte idei, alte informatii.
  Trebuie doar sa vreti sa va doriti, sa iesiti din viata voastra de casnici, sau de muncitori si sa invatati si alte lucruri. Asa mintea evolueaza.
Incepeti cu ceea ce faceti zilnic. Fiti atenti la felul cum vorbiti  , cum va comportati cu ceilalti. Fiti atenti cu voi in tot ceea ce faceti si ceea ce ganditi, pentru ca totul inseamna evolutie. Odata cu evolutia si perfectionarea voastra, se perfectioneaza si lumea in care traiti. 
  Gandurile voastre sa fie ganduri bune, sa aveti grija mare de tot, pentru ca orice gand urat va destabilizeaza imediat, sau va face sa fiti nefericiti. Gandurile negative va fac sa aveti nu numai o stare proasta, dar si atitudini urate, asa ca de ce ati vrea sa fiti plini de energie negativa care in cele din urma va pot imbolnavi?
    Daca faceti parte dintre cei treziti spiritual, si ati plecat pe drumul evolutiei, veti fi voi schimbarea ce o vreti in aceasta lume, si sa faceti tot posibilul sa ajutati pe cei din jurul vostru, pentru a intelege si ei ca trebuie sa se schimbe. Nu-i judecati caci nu au intelegerea necesara inca. Iertati si ajutati cat puteti fara a va destabiliza pe voi.
  Sa nu-ti fie teama de nimic! Aminteste-ti ca Demnezeu este cu tine intotdeauna si te va conduce pas cu pas cu ingerii sai .
-sursa-http://familiacelesta1.blogspot.com/ 
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu