Totalul afișărilor de pagină

8 iun. 2019

Ingerii nostri pazitori ne trimit aceste 5 semne ca un avertisment… Urmati-le!...

Atunci cand hotaram in mod constient sa cooperam cu ingerii nostri, ei ne vor da niste semne, cum ar fi numere, pentru a ne spune ca mergem pe drumul cel bun si ca ne indruma (vedeti acest articol: Observati ca acelasi numar se repeta de mai multe ori intr-o zi? Poate ca un inger vrea sa va trimita un mesaj…) Aceste semne sunt adesea repetitive, neobisnuite, semnificative la nivel personal sau imprevizibile.
Dar, ingerii ne vor prezenta si niste semne pentru a ne avertiza de un pericol care vine spre noi sau atunci cand trebuie sa acordam mai multa atentie lucrurilor care se petrec in jurul nostru. Acestea sunt cele cinci semne pe care ingerii le vor folosi pentru a stabili o comunicare cu noi:
1. Auzim voci ciudate, ce nu vin de la oamenii din jurul nostru
O multime de oameni spun ca ar dori sa auda o voce puternica si puternica venita de la ingerul lor pazitor, care sa le spuna unde trebuie sa mearga, ce sa faca si ce nu. Adesea, un sunet ciudat, ce nu are o sursa in jurul nostru, va fi un semnal de avertizare din partea ingerului nostru ca un anumit lucru se va intampla, asa ca ingerul vrea sa fim constienti de asta. Adesea, este un avertisment despre un lucru pe care ar fi bine sa-l evitam.
2. Premonitii sau vise
Visele sunt cea mai buna si mai usoara cale pentru ingeri de a stabili comunicarea cu noi. Premonitiile pot fi motiv de anxietate, datorita sentimentului nostru interior, care ne spune ca suntem probabil in pericol. O multime de supravietuitori ai unui accident de avion au raportat ca au avut niste cosmaruri cu cateva saptamani inainte de accident. Ceea ce trebuie sa facem in astfel de situatii este sa le acordam mai multa atentie, deoarece este un avertisment care vine de la ingeri. Premonitiile, precum si visele au de fapt scopul de a ne ajuta sa ne adunam sentimentele si gandurile, dupa care sa decidem ce trebuie sa facem.
3. Un sentiment incomod si de incordare in stomac
“Golul din stomac” pe care il simtim uneori se datoreaza faptului ca in acea zona a corpului nostru se afla plexul solar. Acest loc de energie este in mare parte legat de lumea mentala, si este, de obicei, locul de unde vin semnele de avertizare. Este o zona deosebit de sensibila, astfel incat ingerii nostri ne vor trimite o senzatie, pentru a ne spune ca ceva este gresit. De fapt, acest lucru se poate simti ca un discomfort in zona stomacului. Nu trebuie sa ignoram astfel de senzatii. De fapt, ar trebui sa acordam mai multa atentie la tot ceea ce se intampla imediat dupa ce acestea apar. Aceste avertismente sunt pentru a ne ajuta si nu pentru a ne infricosa.
4. Erori mecanice sau intarzieri ciudate
Unele defectiuni mecanice neasteptate sunt, de fapt, cel mai frecvent un semnal de avertizare pe care ingerii nostri il folosesc pentru a ne atrage atentia. Imediat ce am scapat de un rau, aceasta problema mecanica va disparea in mod ciudat. Ingerii nostri folosesc si strategii de intarziere pentru a ne incetini, precum si pentru a ne atrage atentia.
5. Un sentiment brusc de rau sau primirea unui avertisment de la alte persoane
Ingerii ii folosesc de obicei pe altii pentru a ne avertiza de un pericol posibil si, indiferent daca e vorba de familia sau prietenii nostri, sau chiar de straini, astfel de mesaje trebuie sa ne faca sa ne oprim. O persoana ne va descuraja sa mergem pe o anumita cale sau ne va prezenta unele indoieli cu privire la noul(a) prieten(a) pe care il(o) avem. Ar trebui sa consideram acest lucru ca un semn de a cauta mai profund.Cand primim semne de avertizare de la ingerii nostri, nu ar trebui sa le ignoram. Ar trebui sa ne oprim si sa le ascultam cu atentie, deoarece ele sunt un adevarat dar de la ei.
-sursa- https://www.almeea.ro/
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu