Totalul afișărilor de pagină

24 iun. 2019

Pentru cei care se trezesc spiritual...

Lorie Ladd...."Pentru cei care se trezesc spiritual este dificil, daca restul membrilor familiei lor (parinti, frati, etc) sunt inca “adormiti”. Si este si mai dificil daca sunt intr-o casnicie in care partenerul lor este “adormit”.
Daca te-ai trezit spiritual, este insa necesar sa-ti asculti ghidarea interioara, sa urmezi ceea ce-ti spune aceasta, fiindca de asta ai venit pe Pamant: sa te trezesti si sa-ti implinesti Misiunea.
Ca atare, ramaneti pe Calea voastra si nu uitati ca fiecare om de pe Pamant are o Lumina in interiorul sau si ca fiecare are dreptul sa isi aleaga propria cale, sa decida ce vrea sa faca in/cu viata sa.
Nu toti oamenii vor ascensiona si pe de alta parte, nu toti se vor trezi la acelasi moment si vor evolua in acelasi ritm ca tine. In acest context, este necesar sa gasesti un echilibru intre a fi onest cu tine insuti, a-ti onora propriul adevar, a-ti urma propria Cale, si a onora calea altora.
Nu este cazul sa incerci sa schimbi ceea ce cred ceilalti (nici macar ceea ce cred despre tine). Poate ei cred ca ai innebunit; accepta ca asta este opinia lor, lasa-i sa creada ce vor si vezi-ti de Calea ta, pentru ca tu iti stii adevarul. Nu-ti bloca/amana cresterea, doar ca sa le faci altora pe plac.
Nu este intamplator faptul ca te-ai trezit spiritual la un anumit moment; exista un motiv pentru care s-a intamplat asta. Nu permite celor apropiati sa te traga inapoi, fiindca daca faci asta, o sa ai resentimente, o sa incepi sa acumulezi in tine furie. De asemenea, nu incerca sa tragi de ei, ca sa-i faci sa se trezeasca, fiindca nu vei reusi: daca nu le-a venit timpul, nu vor intelege ce le spui, nu vor rezona cu informatiile pe care le oferi si vei crea o stare de tensiune. Lasa-i sa-si vada de calea lor si urmeaza-ti Calea ta."
Traducerea: Mihaela Dan

 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu