Totalul afișărilor de pagină

7 iun. 2019

VINDECAREA PRIN CREDINTA, VOINTA SI IMAGINATIE! ...

Stiu…suna chiar provocator sau blasfemic acest titlu, daca nu stii nimic in legatura cu cine esti cu adevarat si ce poti face stiind si acceptand cine esti cu adevarat. Daca crezi ca vindecarea vine turnand un pumn de pastile pe gat, afla ca nu asta este rezolvarea sau acesta solutie nu aduce vindecarea de cele mai multe ori . Ma adresez esentei din tine, care stie ca adevarata putere se afla in ea insasi, ma adresez mintii tale care a fost programata sa accepte ca vindecarea este undeva in exterior. Nu draga minte, puterea de vindecare o ai chiar tu!      

Foarte multi oameni cauta vindecarea in alta parte, nestiind ca ei se pot vindeca singuri de cele mai groaznice si incurabile boli. Pentru o banala durere de cap, majoritatea este obisnuita sa ia o pastila ca sa treaca, lasand ca minunea sa fie infaptuita de acea “magica” pastila. Ei bine, nu vindeca  pastila, ci credinta ca pastila aia face o “minune” pentru voi. De fiecare data cand luati o pastila ca sa faca o treaba buna, voi va cedati puterea in exterior, pentru ca asa ati fost invatati/ programati/ mintiti cu buna stiinta.  Cauzele majoritatii bolilor au corespondente in corpurile subtile ale fiintei, si constau in energii de vibratie joasa, ceva de care nu putem scapa decat constientizand si lasand sa plece, cu alte cuvinte transmutand totul prin intelegerea cauzelor de manifestare.    

Draga minte, ai fost pacalita sa crezi ca nu te poti vindeca singura, pentru ca cei care cunosc infinitele rezerve si potentiale ale mintii umane, ti-au ascuns acest adevar, doar ca sa profite de tine si sa incaseze   o gramada de bani “ pe spatele tau”. Intelegi ce-ti spun?!  
Ce inseamna sa te vindeci prin credinta? Sa crezi, pur si simplu! Exact in acelasi mod faci cand inghiti pastila, dai toata puterea acelei pastile crezand ca ea te vindeca. Crede 100% in tine, pentru ca esti un Univers in manifestare si atunci cand afirmi ca vindecarea este in tine, sistemul complex care esti tu- Mintea, face posibila aceasta vindecare. Nu conteaza ca ai fost programata (Mintea) sa crezi ca nu poti vindeca cancerul, sau diabetul, sau vreo banala raceala, important este sa incetezi sa mai crezi ca nu poti.  Neputinta pentru minte, este ca un virus pentru laptopul vostru de pe birou. Virusul o deprogrameaza sa faca sau sa nu faca ceva, exact in aceiasi maniera cum vaccinul in general care a fost administrat cand eram mici, deprograma sistemul imunitar sa nu recunoasca tot ceea ce este natural ca si administrare.
  
Cand am fost creati, sistemul nostru imunitar a fost programat sa recunoasca tot ce este natural, care o data ce este administrat pe cale orala, cutanata sau intravenos, sa ajute la vindecare, dar ma refer la vindecarea care decurge pe cale naturala, pe calea pe care o recunoaste organismul. De cele mai multe ori vindecarea pe baza de medicina alopata, s-a demonstrat ca actioneaza asupra efectelor, ci nu asupra cauzelor reale. Te poti vindeca superficial cu ajutorul acestor medicamente, insa niciodata nu este tratata cauza din corpurile subtile. In corpul fizic apar dizarmonii sau dezechilibre, dupa ce in prealabil acestea au aparut si s-au fixat in corpurile subtile, cu preponderenta in corpul mental si emotional.  

Vindecarea corpurilor subtile are loc prin eliberarea sau transmutarea energiilor, prin transmutarea emotiilor care au tipare negative (ura, frica, dezgustul, tristetea, mania, gelozia), emotii care duc la o intelegere defectuoasa a realitatii in general. 

Stresul alaturi de gandurile negative incarca corpul mental de asemenea, cu energie de joasa frecventa. Imaginati-va o camera in care este praf de un deget pe jos, pe mobila, peste tot, o camera neaerisita cu paienjenis pe la ferestre, unde lucrurile sunt nearanjate sau amestecate, peretii scorojiti s.a.m.d. Ati putea sa traiti intr-o asemenea camera fara sa faceti curat? Cam intr-o asemenea situatie se afla si mentalul, emotionalul si corpul fizic al multor oameni. Cum mai vreti sa fiti sanatosi cand hraniti corpul mental cu ganduri negative? Cum mai vreti sa fiti sanatosi cand hraniti corpul emotional cu emotii negative? Cum mai vreti sa fiti sanatosi fizic cand dati corpului vostru mancare toxica? 

Cum ne putem vindeca prin vointa?
Dragilor, cea mai scurta cale spre vindecare,  este sa avem in primul rand intentia sa ne vindecam. Daca avem intentie si mentinem prin vointa aceasta intentie, treaba pe jumatate este rezolvata. E usor sa zicem ca vrem sa ne vindecam, insa nu facem nimic in acest sens, nici macar sa ne gandim la ce presupune vindecarea. Este necesar sa existe o dorinta pura, ceva care sa vina din adancul fiintei noastre, pentru ca vindecarea prin intentie cu fortificarea vointei, sa se puna in miscare. De ce nu am ajuta mintea prin exemple ce tin de imaginatie, sa se deprogrameze de vechea matrice a neputintei, sa gaseasca noi metode de a avea o sanatate mentala desavarsita? Dati mintii voastre exemple pozitive, coordonati-o sa inteleaga ca vindecarea prin imaginatia faptului ca te vindeci, este practic o schema, o idée, o fundatie  pe care se va construi vindecarea insasi. Caci toate au aparut la nivel de idée si s-au concretizat fiind puse in practica. Asa a luat nastere Creatia insasi! Asa opereaza Creatorul, asa creeaza Creatorul, asa cream cu totii. Daca gandesti ca maine te vei duce la piata, in ziua imediat urmatoare, pui in practica, in manifestare, gandul tau. 

Va pot da exemplu de cum ne putem vindeca cu ajutorul mintii. Este foarte simplu! Mai intai este necesar ca spiritul constient sa o convinga ca poate, sa creeze imaginea piciorului in minte, a locului dureros. Apoi priveste mana ta dreapta, priveste cum iese energie de culoare verde din centrul ei. Canalizeaza acea energie verde, de vindecare, spre locul durerii. Uite-te mai atent si vei observa ca durerea este simbolizata de o energie de culoare rosie. Priveste cum energia din mana ta se armonizeaza cu energia rosie simbolizand durerea. Imbinarea celor doua energii da nastere unei alte energii de culoare alb-galbuie, foarte radianta. In momentul in care are loc vindecarea se produce o explozie de lumina care va lasa imaginea piciorului tau, sau locului dureros mult mai clara ca si cand vindecarea s-a produs. Imagineaza acest exercitiu mai mult timp, si vei vedea ca durerea dispare. Este necesar sa te joci cu mintea ta, caci este cel mai valoros instrument care ni s-a dat, este absolut incredibil ce poti realiza cu mintea ta, daca o canalizezi in sens pozitiv si creativ. 

Nu ma credeti pe mine cand va zic, experimentati chiar voi! Retineti, este necesar sa fortificati vointa, sa credeti in puterea voastra interioara. Lasati capra vecinului sa traiasca si ea dupa cum crede de cuviinta. Importanti sunteti voi si ce faceti cu viata voastra. Timpul cum il cunoastem acum se schimba, in viitor nu veti mai avea timp decat pentru ceea ce conteaza.

Crede in puterea ta interioara!
-sursa- http://scanteiadivina2014.blogspot.com
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu