Totalul afișărilor de pagină

28 dec. 2019

7 LUCRURI CARE AFECTEAZĂ FRECVENTA TA VIBRAȚIONALA...

In fizica cuantica totul e Energie – Vibrație. Suntem Ființe care vibram in diferite Frecvente. Fiecare Sentiment este echivalentul unei Vibrații, in lumea „vibrationala „. Exista doar doua tipuri de vibrații: -vibrațiile pozitive si -vibrații negative. Fiecare sentiment pe care il aveți emite vibrații specifice respectivului sentiment – pozitive, dacă sentimentul este pozitiv, negative, daca sentimentul este negativ.
1- GÂNDURILE
Fiecare GAND emite o anume Frecventa catre Univers, Frecventa care întotdeauna se întoarce la cel care a emis acel GÂND. Daca GÂNDURILE tale sunt de tristete, frica, îndoiala (in special fata de tine), ura, invidie, etc, toate acele Vibratii Negative care insotesc acele GANDURI, se intorc la tine. De aceea este foarte important sa ai grija de calitatea gandurilor tale. Invata sa cultivi un mod de gandire pozitiv.
2- COMPANIA
Persoanele de care te inconjori au o influenta directa asupra Frecventei tale Vibrationale.
Daca alegi sa ai in preajma persoane vesele, pozitive, hotarate, tu de asemenea vei intra in Vibrația lor.  Daca insa alegi sa te înconjori de oameni care au tot timpul reproșuri de facut, tristi, pesimiști, bolnavi, invidioși,…ai grija! Oamenii aceia nu vor face decat sa-ti scada vibratia, iar ca si consecinta, vor face ca Legea Atracției sa nu funcționeze in favoarea ta.

 
3- MUZICA
MUZICA este un „instrument” incredibil de puternic.  Daca asculti MUZICA care-ti vorbeste doar despre moarte, tristete, tradare, abandon, ar fi bine sa stii ca toate acelea interfereaza in Vibratia ta.  Acorda mare atentie versurilor MUZICII pe care o asculti.
Aminteste-ti:  Tu atragi in viata ta exact acele lucruri cu care rezonezi.
4- CEEA CE VEZI
Cand vezi programe, tv. spre exemplu, care abordeaza violenta, nenorociri, catastrofe, trădări, etc, creierul tau accepta acele imagini ca pe o realitate si elibereaza in corpul tau un proces chimic care afecteaza Frecventa ta Vibratorie. Priveste lucruri care te fac sa te simti bine, care sa te ajute sa Vibrezi intr-o Frecventa mai Elevata.

 5- AMBIENTUL
Fie acasa, fie la locul de munca (unde petreci o mare parte din timpul tau), daca mediul este unul dezorganizat si murdar, acesta iti va afecta Frecventa Vibrationala. Imbunatateste mediul in care traiesti, curata-l si fa-l unul in care sa te simti bine. Arata-i Universului ca esti apt sa primesti mult mai mult. Ai grija de ceea ce ai!
6- CUVANTUL
Daca ai obiceiul sa faci reprosuri tot timpul si sa vorbesti rau despre oameni sau lucruri, aceasta afecteaza Vibratia ta. Pentru a-ti mentine o Frecventa elevata e fundamental sa elimini aceste obiceiuri din comportamentul tau. Evita sa faci drame din tot si mai ales, evita sa te victimizezi.  Asuma-ti Responsabilitatea pentru alegerile Vietii tale!

7- RECUNOȘTINȚA
RECUNOȘTINȚA influențează Pozitiv Frecventa ta Vibrationala. Ar trebui sa fie un obicei. Si n-ar fi rau deloc, sa il incorporam in Vietile noastre incepand macar de acum. Incepe sa  FII RECUNOSCĂTOR pentru tot: pentru tot ceea ce consideri a fi bun, cat si pentru ceea ce consideri ca ar fi mai putin bun, sau chiar deloc. FII RECUNOSCĂTOR pentru toate experientele pe care le-ai trait!RECUNOSTINTA deschide usile prin care lucrurile bune, pozitive, sa curga in viata ta. ”
Autor-Daniel Cipolat

 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu