Totalul afișărilor de pagină

21 dec. 2019

Energiile intensificate ale acestei perioade,...

"Energiile intensificate ale acestei perioade, pana la sfarsitul anului, vor scoate la suprafata mai pregnant energii vechi care trebuie eliberate. Fie ca sunt dureri vechi, tristeti, nemultumiri, frustrari, neiertari, neiubire de sine, tipare de gandire negative, modele comportamentale nebenefice, atasamente, frici etc, vor incepe sa devina din ce in ce mai pregnante.
De ce?
Pentru ca energiile inalte actuale trebuie sa isi faca loc in structurile noastre. In acest proces, ies la iveala lucrurile aflate la suprafata stratului subtil care este deschis in noi la ora actuala.
In procesul evolutiv, fiecare fiinta acceseaza straturi de la suprafata catre interiorul fiintei, pe fiecare strat aflandu-se si lucruri bune, dar si lucruri deficitare care s-au depus in noi de-a lungul acestei existente si nu numai. Acestea se fac simtite, pt a fi rezolvate.
Astfel ca in functie de ce este depozitat in stratul accesat conform evolutiei spirituale proprii, putem gasi mai multe lucruri deficitare, pe care intr-un fel sau altul Universul ni le arata cat se poate de clar, pentru a le curata, a le elibera sau vindeca, dupa cum este cazul.
Fiti, deci, atenti, la ce se naste in voi in aceasta perioada si nu mai bagati "sub pres" lucrurile acestea. Daca apar suferinte din trecut, dati-i voie energiei lunii pline sa va ajute sa le eliberati. Hraniti-va cu energii ale iubirii pt a putea vindeca aceste rani si pt a va putea detasa de trecut. Daca apar frici, ocupati-va de ele. Daca apar frustrari sau nemultumiri legate de persoane sau diverse aspecte din viata voastra, faceti o introspectie si cercetati cauza interioara a lor. Oamenii din jurul nostru sunt doar instrumentele Universului. Unii dintre ei vor veni cu sustinere si mesaje frumoase catre noi, altii ne vor apasa niste butoane, tocmai din cauza ca ele mai exista acolo. A fi vindecat de amprenta suferintei trecutului, inseamna sa acceptam lucrurile care s-au intamplat si sa privim la ele cu detasare, fara sa mai simtim suferinta, ci impacare, acceptare, pace interioara.
Sa avem un sfarsit de an si un portal de 12.12 binecuvantat, cu cele mai mari realizari interioare!"
Ariendra Cristina
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu