Totalul afișărilor de pagină

9 dec. 2019

Vreti sa luati legatura cu spiritele? Iata ce trebuie sa faceti...

Comunicarea cu spiritele va poate ajuta intr-o varietate de moduri si s-ar putea sa aveti posibilitatea sa obtineti niste sfaturi valoroase. Aproape oricine poate lua legatura cu spiritele, daca incearca sa o faca in mod corespunzator. Trebuie doar sa fiti bine pregatiti, cu inima si mintea corespunzatoare. In plus, spiritul cu care doriti sa comunicati trebuie sa vorbeasca si el cu dvs. Iata, asadar, ce trebuie sa faceti.
Gasiti o zona izolata – Nu conteaza unde va asezati, doar sa fie o locuinta linistita. Indiferent ce alegeti, plasati cateva cristale langa voi, ca ametist si cuart, pentru a va ajuta sa ramaneti protejati si pentru a va asigura ca va puteti concentra. Puteti folosi chiar lumanari parfumate.
Pregatiti-va. Asigurati-va ca v-ati odihnit bine anterior. Puteti face o baie inainte. Meditati si purificati-va aura, astfel incat energia voastra sa vibreze la o frecventa mai mare, pentru a putea lua legatura cu spiritele inalte.
Creati o conexiune de clarauditie. Odata ce v-ati pregatit mediul inconjurator si pe dvs. insuti, puteti incepe sa incercati sa comunicati cu spiritele. Meditati si eliberati-va de toate gandurile perturbatoare. Concentrati-va numai pe obiectivul dvs. Vorbiti spiritelor si spuneti dorinta voastra de a vorbi cu ei. Solicitati o conexiune de clarauditie cu spiritul. Odata ce ati facut toate acestea, veti primi cu siguranta un mesaj de la spirit, dar in ce forma va aparea, va depinde de propriul dvs. nivel de spiritualitate si de propriile dorinte ale spiritului.
Vorbiti cu spiritele. Cand ati finalizat cu succes toate etapele de mai sus, veti fi capabili sa vorbiti cu spiritele. Daca aveti intrebari, spuneti-le cu voce tare. Ar trebui sa primiti raspunsurile dvs. in cateva momente si apoi puteti trece la urmatoarea intrebare. Nu va grabiti, pentru a nu coplesi spiritul cu prea multe intrebari. Descifrarea acestor raspunsuri este, de asemenea, dificila.
Intoarceti-va. Cand spiritul revine in taramul lui, legatura pe care ati stabilit-o va disparea. Exprimati-va recunostinta fata de spirit si purificati zona in care ati stat. Dupa ce totul s-a terminat, contemplati in liniste ceea ce ati invatat din aceasta experienta. Folositi-va cunostintele in mod intelept si bine.
-sursa-https://www.almeea.ro/vreti-sa-luati-legatura-cu-spiritele-iata-ce-trebuie-sa-faceti/ 
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu