Totalul afișărilor de pagină

18 ian. 2020

Cum procedeaza oamenii care au nevoie de energie?...

Cum procedeaza oamenii care au nevoie de energie?
Ei enerveaza, chinuie victima, cauta diferite mijloace de a subjuga omul, intrucat este complicat sa iei energie de la un egal; este mult mai usor sa iei de la acela pe care il domini.
De ce omul, de exemplu, poate fi sadic? Parintii lui au renuntat la unitatea cu lumea, la sentimentele inalte, ceea ce a dus la inchiderea completa a canalelor care ii uneau cu Cosmosul. A inceput degradarea si destramarea structurilor de camp. Prin urmare, energia nu putea fi procurata din alta parte, decat prin furtul de la alti oameni.
Daca este vorba de un copil, el incepe sa-si irite mama, s-o scoata din fire. Ea incepe sa tipe in permanenta, se infurie si ii cedeaza energie. Copilul isi bate joc si isi insulta colegii de joaca, bate animalele si, de asemenea, primeste energie; rade si isi bate joc de varstnici si, din nou, isi atinge acelasi scop. Prin urmare, cand un om provoaca chinuri fizice si spirituale altui om, aceasta este una dintre formele vampirismului.
Uneori, se intampla insa ca mama sa creeze singura conditiile pentru aparitia si dezvoltarea vampirismului la copil. De exemplu, absolvind cursurile intensive de masaj fara contact, la cel mai mic semn de boala a copilului, ea incepe sa vindece cu mainile, dandu-i o energie fizica bruta si nu una spirituala, sau se infurie si tipa neincetat la copil emanand, de asemenea, o energie bruta si obisnuindu-l astfel pe acesta sa fie consumator.
Mama, care se roaga pentru copilul ei ca sa fie sanatos, de asemenea, doneaza energie, insa aceasta este o energie spirituala, care il vindeca si il ajuta pe copil sa se dezvolte. Fara iubire, nu exista sanatate.
Este posibil si vampirismul intentionat, adica furtul nemijlocit de energie, dar trebuie sa ai anumite cunostinte in domeniul bioenergiei pentru acest lucru, sa simti ce este energia.
Omului cu structurile spirituale deteriorate, ii vine din ce in ce mai greu sa mentina contactul cu Cosmosul pentru a se reincarca de energie. De aceea, din ce in ce mai des, el foloseste energie straina. Asa incepe procesul in avalansa al vampirismului si al deconectarii de Cosmos, care se incheie cel mai adesea printr-o boala grava. Vampirul se aseamana cu un narcoman, care obtine astazi o satisfactie pentru care va plati foarte scump maine.
Uneori, fara sa observe, clarvazatorii insuficient de pregatiti pot fura energia de la copiii si rudele lor, motiv pentru care acestia incep sa se imbolnaveasca.
Putini stiu cat de grava este pedeapsa pentru vampirism si cat de putine sunt sansele de a iesi din aceasta situatie.
Cand are loc actiunea bioenergetica insotita de furtul de energie, se produce deformarea structurilor de camp ale victimei, care poate sa se pastreze mult timp, ducand la boli pentru care vor plati tot agresorul, copiii si rudele acestuia.
Unul dintre cele mai bune mijloace de aparare impotriva unui om lipsit de moralitate, care incearca sa fure energia, este rugaciunea, pentru ca aceasta constituie, in acelasi timp, si un ajutor pentru refacerea structurilor sale spirituale deformate. ,,Rugati-va pentru cei ce va blesteama si binecuvantati-i pe cei ce va urasc.”
S.N. Lazarev 
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu