Totalul afișărilor de pagină

26 ian. 2020

Enegiile de vibratie tot mai inalta...

O sa va explic ce se intampla in corpul nostru cand avem parte de energii de vibratie inalta, de ce experimentam “simptomele Ascensiunii”:
Enegiile de vibratie tot mai inalta ce vin de la Soare curg pe Pamant si intra in corpul nostru fizic. Nu este vorba despre lumina soarelui pe care o vedem noi, este o alta Lumina, sunt energii de vibratie mult mai inalta, pe care nu le vedem cu ochiul liber. Valorile Rezonantei Schumann - care sunt masurate permanent - pun in evidenta aceste energii. Atunci cand valoarea Rezonantei Schumann creste foarte mult este un semn ca astfel de energii de vibratie foarte inalta scalda Pamantul.
Exista 3 forme prin care corpul nostru fizic face fata acestor energii: la inceput SE OBISNUIESTE cu aceste energii, apoi le ASIMILEAZA si apoi le ANCOREAZA in interior.
Energiile respective vibreaza la un nivel mult mai inalt decat nivelul de vibratie al corpului fizic si cand ele intra in interiorul nostru, corpul are nevoie sa se OBISNUIASCA/ADAPTEZE, fiindca nu este obisnuit cu asa ceva. In cadrul acestui proces, energiile respective se misca in interiorul corpului nostru – acestea sunt momente/perioade in care, in general, va simtiti intr-o stare “inaltata”, intr-o stare de gratie.

Apoi corpul nostru incepe sa ASIMILEZE aceste energii, in scopul de a le ancora/fixa in interior si astfel, a reusi sa se mentina permanent la acel nivel inalt de vibratie. Cand reusesti asta, corpul tau fizic se poate ancora/ stabili intr-o Dimensiune superioara – asa ascensionezi. Insa asta cere timp, nu e ceva care se intampla peste noapte. Spre exemplu, daca discutam despre un singur val de energii, trupul tau poate avea nevoie de cateva zile, saptamani sau luni, pentru a se obisnui cu acestea – depinde de corpul tau fizic, de nivelul vibrational al acestuia, de cat de multe curatari energetice ai facut. In aceasta perioada de adaptare este posibil ca trupul tau sa vibreze, sa simti un fel de zumzait interior, care la un moment dat dispare.
Ultima etapa o reprezinta ANCORAREA energiilor respective. Asta inseamna ca energiile respective isi fac loc, ca “sa se stabileasca” in corpul tau, isi fac loc in celulele, in organele tale, in sange, etc. Iar aceasta este faza in care, in general, simtim acele simptome inconfortabile. In multe cazuri, in timpul acestei etape apar acele revarsari emotionale si ies la suprafata si tot felul de ganduri/credinte vechi, depasite. Practic, energiile de vibratie inalta care se misca prin corpul fizic zguduie/demoleaza acele blocaje interioare formate din emotii/ ganduri/ credinte/ adictii/ energii de vibratie joasa, iar acestea ies la suprafata, pentru a fi curatate/eliberate. Energiile de vibratie inalta imping la suprafata energiile de vibratie joasa din noi, ca sa elibereze corpul de acestea din urma. Asa apar o multime de alergii, de iritatii, dureri, tiuiturile in urechi, recidiveaza unele boli cronice etc.
Si apoi, pe neasteptate, “se face liniste” – nu mai ai nicio durere, nu mai auzi zgomotele acelea ciudate pe care nu le mai aude nimeni altcineva, nu te mai simti complesit de emotii aparute fara niciun motiv aparent. Totul “revine la normal”, insa te simti putin diferit fata de cum te simteai inainte. Parca s-a schimbat ceva in tine, dar nu stii exact ce.
Atunci s-a incheiat procesul de ANCORARE a energiilor respective, corpul tau le-a absorbit complet si s-a fixat/stabilizat acum la o nou nivel vibrational. E o diferenta mica de vibratie, dar este o diferenta – ai mai urcat putin vibrational.
Si ai sentimentul “In sfarsit, am si eu o zi in care ma simt normal!”, insa nu e “normalul” din trecut, fiindca parca vezi altfel anumite lucruri sau raspunzi altfel in anumite situatii in care in trecut reactionai exploziv.

Precizare: in functie de energiile care curg pe Pamant la un anumit moment si de “caracteristicile” corpul vostru, uneori este posibil sa aveti anumite simptome fizice precum ameteala, vertijul, starea de greata, durerile de cap, senzatia ca sunteti epuizati si in primele 2 etape mentionate mai sus, nu doar in ultima.
Ganditi-va ca noi trecem prin acest proces iar si iar, de fiecare data cand un nou val de energii scalda planeta. Si acum aceste valuri de energii sunt mult mai dese si mai puternice decat in trecut. De fiecare data cand auziti ca se mai deschide un portal sau ca mai curge un val de energii de vibratie inalta pe Pamant, noi trecem prin aceste 3 etape.
Pe masura ce crestem vibrational, noi suntem mai putin afectati de aceste simptome, insa de multe ori tot simtim diverse lucruri, cand vine un nou val de energii. (Lorie Ladd)

 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu