Totalul afișărilor de pagină

17 ian. 2020

Cum sa realizezi efecte vindecatoare...

Cu toţii avem capacitatea de a genera o energie vindecătoare prin mâini şi o putem folosi atât pentru noi, cât şi pentru alţii. Ca să devii un vindecător bun este nevoie de multă practică şi mult studiu, dar poţi produce rezultate benefice chiar în acest moment cu ceea ce ai. Această tehnică este recomandată pentru eliminarea unor dureri minore, precum durerile de cap, durerile provenite de la tăieturi şi zgârieturi, febra musculară, durerile de stomac şi altele asemănătoare. Va rezulta o diminuare sau chiar dispariţia durerii şi o vindecare mai rapidă.

1. Înconjuraţi-vă cu lumină. Pe măsură ce inspiraţi, imaginaţi-vă mai multă lumină din centrul dumneavoastră curgând către mâini.
Când expiraţi, imaginaţi-vă lumina curgând din mâini şi din degete. Faceţi acest lucru minim 1 minut

2. Frecaţi-vă puternic palmele pentru a stimula fluxul energetic. S-ar putea chiar să simţiţi energia curgând în afară dacă ţineţi palmele faţă în faţă la o oarecare distanţă.
3. Ţineţi mâinile pe zona afectată, atingând-o sau plasate la câţiva cm deasupra. Imaginaţi-vă şi doriţi ca energia să penetreze zona şi să neutralizeze durerea. Este de mare ajutor să vă imaginaţi energia ca pe un flux colorat dar dacă nu ştiţi cu ce culoare să operaţi puteţi să vă raportaţi la lumina alb-strălucitoare. Repetaţi paşii 1 şi 2 pentru a menţine fluxul energetic.

4. Când aţi terminat – atunci când durerea a scăzut sau a dispărut – vă puteţi scutura degetele deasupra unei farfurii cu sare care are capacitatea de a absorbi energiile negative, sau puteţi atinge podeaua sau pământul conştientizând procesul de descărcare a oricăror energii nocive care ar fi putut fi preluate. În final, aruncaţi sarea.

Reţineţi că această tehnică poate fi doar un prim ajutor. Faceţi orice altceva este necesar pentru a trata problema, inclusiv a recurge la controlul medical specializat .

Serge Kahili King
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu