Totalul afișărilor de pagină

20 ian. 2020

Muriti doar daca sunteti convinsi ca veti muri...

Moartea nu reprezinta decat sfarsitul corpului, dar nu si al sinelui-personalitate. Insa, prin atitudinile sinelui-personalitate, forta vitala este degradata, iar corpul ajunge la starea care a ajuns sa fie numita moarte.
Nimeni nu este obligat sa moara. Muriti doar daca sunteti convinsi ca veti muri. Insa nu este nevoie ca trupul sa moara. Dumnezeii care l-au creat, nu l-au proiectat sa functioneze doar pentru o perioada scurta de timp. Ei l-au conceput sa traiasca de pe urma functiilor glandelor sale, si nu ale organelor. Si, prin secretia de hormoni de la aceste glande, corpul a fost conceput sa traiasca sute de mii de ani si sa nu imbatraneasca niciodata. In acest fel au fost programate structurile sale celulare. Cu doar putin timp in urma in istoria voastra, entitatile traiau mii de ani.Corpul face numai ceea ce i se cere. Sufletul, care se afla langa inima voastra fizica, conduce intregul trup, prin intermediul structurii sale emotionale. Sufletul este cel care face ca hormonii sa fie secretati in corp, pentru ca intruparea sa poata mentine viata. Sufletul nu face asta de unul singur, ci sub directivele atitudinilor si al proceselor voastre de gandire. Din cauza atitudinilor pe care le aveti aici, dupa pubertate hormonii inceteaza sa mai fie creati. Dupa ce acestia nu mai sunt creati, in organism se secreta un hormon al mortii si intreg corpul incepe sa se deterioreze, sa imbatraneasca si sa moara. Hormonul mortii este secretat in corp, deoarece traiti in sentimente de vina, de judecata de sine si frica de moarte. Pentru voi, frumusetea se refera in intregime la aspectul tineretii si nu la caracterul unei fiinte. Voi anticipati moartea, prin achizitionarea unui loc unde sa fiti ingropati. Va faceti asigurari pentru a va proteja averea, in caz ca va imbolnaviti sau va accidentati. Faceti tot ce va sta in putere pentru a grabi imbatranirea si moartea intruparii voastre, deoarece o asteptati negresit.
Corpul este doar un slujitor, un instrument al gandurilor colective. Este o creatie magnifica, cel mai rafinat instrument din cate exista. Insa el nu a fost creat sa aiba o minte proprie. A fost creat special sa fie un slujitor si va trai doar atat cat ii permiteti sa o faca. Daca acceptati conceptul de imbatranire ca pe o realitate – asteptandu-va ca trupul sa se deterioreze si sa moara – sau nu va acordati iubire de sine si fericire, corpul se va stinge treptat si va muri.
Stii ca, exact in aceasta clipa poti opri complet timpul si poti trai in eternitatea acestui Acum, daca alegi asta, caci oare timpul este doar o iluzie? Cine a vazut cum arata timpul? Traiti intr-o mare ipocrizie, intrucat refuzati sa credeti in nevazut, insa venerati timpul si sunteti sclavii sai.
In interiorul vostru, chiar in locul in care va gasiti, voi aveti puterea de a reveni la varsta tineretii si de a trai pentru totdeauna. Cum? Pur si simplu, prin atitudinea pe care o adoptati. Daca nu vreti ca trupul sa imbatraneasca si sa moara, schimbati-va atitudinea. Lasati ca aceasta atitudine sa afirme ca trupul va trai pe vecie – si asa va fi! Indepartati din viata voastra toate lucrurile care sprijina ideea mortii – iar trupul nu se va stinge niciodata. Sa nu intrebuintati niciodata cuvantul „batran”. Adaugati in vocabularul vostru cuvantul „vesnic”. Nu va mai sarbatoriti zilele de nastere, caci asta nu face decat sa valideze procesul de imbatranire. Daca va face placere sa va serbati data de nastere, sarbatoriti-o, insa inversati numaratoarea anilor si intineriti cu cate un an. Daca nu te astepti sa mori, moartea nu te va vizita.
Traiti mereu in prezent. Sa nu acceptati niciodata alt viitor decat acest Acum. Momentul de acum va dura o vesnicie, daca ii permiti sa o faca. Sa nu va ganditi niciodata la cat timp veti trai, caci voi aveti viata vesnica. Ganditi-va la eternitatea corpului vostru – si el va fi etern. Pur si simplu, asa stau lucrurile.
Iubiti-va pe voi insiva.Binecuvantati-va trupul. Vorbiti cu sufletul – stapanul fiintei voastre – si comandati-i sa elibereze enzimele tineretii si o va face. Convingeti-va de faptul ca trupul poate trai pentru totdeauna. Si cum va face sa traiasca mereu? Spunandu-i sa o faca.
Nemurirea poate fi dobandita doar atunci cand este inlaturata credinta in moarte. Aceasta parodie numita moarte ar putea fl eliminata din viata tuturor oamenilor, daca acestia nu ar mai trai in viitor sau in trecut, ci in eternitatea acestui Acum – si daca dorinta de viata ar fi mai mare decat perspectiva mortii. Aceasta va fl eliminata in anii ce vor urma, caci timpul va inceta sa mai existe, iar aceste cunostinte vor deveni o realitate vie pentru flecare persoana de pe aceasta planeta. Atunci moartea va deveni un nimic lipsit de sens.
 Ramtha
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu