Totalul afișărilor de pagină

27 oct. 2020

Fiecare dintre voi vă alegeți familia...


 

Când decideți la nivel de suflet să veniți pe Pământ, fiecare dintre voi vă alegeți familia în care vă nașteți, oamenii cu care veți avea experiențe semnificative, oamenii care vor fi importanți în viața voastră și de asemenea, alegeți și acea “experiență primordială” care să vă ofere ocazia să învățați cea mai importantă Lecție a vieții voastre. Această Lecție poate fi cea a Abandonului, a Lăcomiei, a Lipsei, cea care se refera la faptul că nu te simți în siguranță, că simți că nu ai nicio valoare, etc. Este vorba despre o chestiune pe care o experientăm iar și iar în viața noastră - în diferite forme, cu diferiți oameni - și pe care este necesar să învățăm să o depășim.
Nu este vorba ca ai avea experiențe negative pe toată linia (în viața de familie, în activitatea profesională, în domeniul sănătății, etc); poți să ai o viață de familie reușită și de asemenea, să o duci bine și în activitatea profesională, dar să simți tot timpul că nu ai destul, că nu-ți ajunge, să ți se pară că alții au mai mult și mai bun, să nu-ți tihnească ceea ce ai și să nu reușești să fii fericit cu ce ai.
Pe de altă parte, poți să o duci foarte bine din punct de vedere financiar, dar toate persoanele importante pentru tine să te părăsească/ abandoneze – să ai de învățat Lecția Abandonului. Poți să fii complet în siguranță din punct de vedere material, dar să simți mereu o lipsă de siguranță în ceea ce privește iubirea/ susținerea celor care sunt importanți pentru tine.
Așadar, ca urmare a faptului că ne-am stabilit la nivel de suflet Lecțiile pe care vrem să le învățăm, atragem în viața noastră în mod inconștient persoane/ circumstanțe/ traume/ abuzuri/ adicții care să ne “ajute” să trăim acele experiențe cruciale, pentru a învăța să le depășim.
Așa se face că după ani de zile, te uiți în urmă la viața ta și te întrebi: “Cum reușesc să atrag mereu același gen de oameni?! Cum Dumnezeu ajung mereu în aceeași situație? De ce mi se întâmplă mereu același lucru?”.
Pentru că tu ți-ai ales acea Lecție, la nivel de suflet.
Și nu există om care să aibă parte numai de experiențe pozitive sau numai de experiențe negative în viața sa. Cu toții avem parte și de una, și de alta. Asta este Dualitatea în 3D. -Lorie Ladd-
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu