Totalul afișărilor de pagină

13 nov. 2020

Semne ca energiile negative va inconjoara viata...

 

Energia negativa este un termen foarte general pe care il folosim astazi pentru a descrie o forta nevazuta care ne face viata mai greu de trait. In unele culturi, ea se numeste “deochi”, psihologia moderna o poate numi depresie, iar medicina – oboseala.

Este adevarat ca nu avem toate raspunsurile, dar un lucru e sigur: uneori experimentam un val de emotii negative, ganduri si experiente in care corpul, mintea si sufletul nostru reactioneaza zilnic si nu avem nicio explicatie pentru asta.

Iata in continuare 10 semne pe care oamenii le intalnesc atunci cand au in jurul lor energie negativa. In definitiv, energia negativa poate avea o multime de surse la origine, iar cel mai important lucru este acela de a sti sa ne protejam.

1. Banii par sa se imputineze, facturile neplatite incep sa se inmulteasca si nu stiti unde se duc banii. O stagnare in prosperitatea voastra este un semn ca drumul spre crestere este blocat, chiar si atunci cand castigam suficienti bani.

2. Va simtiti obosit, epuizat si frustrat. Simtiti cresteri si descresteri, asemenea unui rollercoaster. De obicei, va simtiti inca epuizati chiar si dupa o odihna buna si o dieta echilibrata.

3. Va simtiti stresati si va aflati in imposibilitatea de a face fata activitatilor zilnice, chiar daca inainte totul a fost bine.

4. Sunteti mai predispusi la infectii decat in ​​mod normal si incepeti sa va imbolnaviti mai des. Aveti semnele unui sistem imunitar scazut.

5. Comunicarea este deficitara, oamenii par sa nu va poata intelege si simtiti ca nu va intelegeti cu altii.

6. Va este greu sa aveti grija de dvs. si nu va gasiti timp pentru voi insiva.

7. Somnul va este afectat de vise si cosmaruri ciudate. Mintea dvs. subconstienta incearca sa va avertizeze ca ceva nu este in regula.

8. Gandurile si emotiile negative par sa va apara de fiecare data cand incercati sa va relaxati.

 9. Pierdeti lucruri (chei, bani, portofele, imbracaminte etc.) si aveti dificultati in a le gasi, chiar daca de cele mai multe ori sunt in jurul dvs.

 10. Simtiti ca nu va puteti concentra mintea.


 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.

 




 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu