Totalul afișărilor de pagină

11 nov. 2020

Trei semne care va arata ca ati intalnit pe cineva dintr-o viata anterioara...


 Uneori suntem atrasi de oameni din motive pe care nu le putem explica sau intelege. Poate ca este o coincidenta faptul ca drumurile noastre cu altii se intersecteaza sau poate ca e vorba de altceva.

Teoria reincarnarii continua sa creasca in popularitate, iar tot mai multi oameni devin deschisi la ideea ca noi am trait cu totii vieti trecute. Este foarte posibil ca acesti oameni cu care avem legaturi permanente in aceasta viata sa-i fi cunoscut in vietile trecute. De aceea, in acest articol va prezentam 3 semne dupa care sa va dati seama ca o persoana pe care o cunoasteti este una din vietile voastre trecute:

1) Simpatie sau antipatie imediata

Ati intalnit vreodata o persoana si intr-un fel va dati seama instantaneu ca voi doi o sa fiti foarte buni prieteni? Pare ca acest lucru se intampla mai des decat ati crede. Sufletele pereche si prietenii din vietile trecute se conecteaza intre ei in mod instantaneu.

La fel, daca aveti brusc sentimente de ostilitate fata de o persoana, ea probabil v-a facut rau intr-o viata anterioara. Daca nu va place de cineva, dar nu sunteti sigur de ce, s-ar putea sa fie cauza aceasta.

2) Legatura telepatica

Multi oameni au parte de conexiuni si legaturi unice care nu pot fi descrise sau explicate. Acest tip de conexiune cu o alta persoana este un semn. De exemplu, acea persoana va poate contacta imediat sau la scurt timp dupa ce v-ati gandit la ea sau stiti dinainte ce vrea sa va spuna.

3) Conexiunea prin ochi

Daca aveti prima intalnire cu cineva, iar ochii persoanei respective vi se par extrem de familiari, acesta este un semn ca ati cunoscut-o intr-o viata anterioara. Ati observat, fara indoiala, de-a lungul vietii voastre, ca sunt oameni la care va puteti uita ore intregi in ochii lor, fara a simti vreo conexiune, iar fata de alti oameni va puteti uita un singur moment si sa simtiti o legatura instantanee. Expertii reincarnarilor cred ca acest lucru nu este o coincidenta, caci e posibil ca ochii nostri sa nu se schimbe de la o viata la alta. Nu degeaba se spune ca ochii sunt oglinda sufletului…

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu