Totalul afișărilor de pagină

7 nov. 2020

Vampirii energetici” si tehnicile lor de lupta...


 S-a scris si s-a vorbit foarte mult despre asa-numitii „vampiri energetici”. Acestia sunt oameni care se invart in jurul nostru si „sug” constant din energia noastra vitala, epuizandu-ne fizic cat si psihic.

Pana in urma cu 20 de ani, „vampirii energetici” au existat doar in glume si in folclor. Insa, astazi ei fac obiectul unor cercetari stiintifice speciale, informeaza .teenproblem.net

Un exemplu tipic de „vampirism energetic” este scandalul. In 92 la suta din cazuri, cel care cauzeaza un asemenea moment tensionat este un vampir energetic, dupa cum sustin psihologii. Acesta va face sa va iesiti din fire, tragand cu pompa creierului energia rezultata din furia celuilalt.

Expertii spun ca exista doua tipuri de vampiri energetici: agresivi, care sunt guvernati de lumina Soarelui, si pasivi, aflati sub dominatia totala a Lunii.

„Vampirii solari” sunt oameni destul de cruzi. Sunt genul de persoane care ne provoaca singuri, fara motiv, pentru a dezlantui transferul de energie dinspre noi catre ei. „Lunaticii”, dimpotriva, nu sunt agresivi, cruzi sau violenti. Atitudinea lor seamana cu un murmur continuu, acompaniat de scancete si lamentari privitoare la viata cruda si nemiloasa pe care o duc.

Un lucru este comun pentru cele doua tipuri de „vampiri energetici”, invidia. Asemenea oameni sunt sfasiati de gelozie, aratata, uneori, in mod vizibil iar, alteori, zace latenta in adancul sufletului lor. Oamenii care au o viata lipsita de armonie, haotica, sunt cei mai vulnerabili la asemenea atacuri energetice. „Vampirii energetici” simt imediat mirosul nelinistii sufletesti a oamenilor care au inima indurerata.

Singura cale sigura, prin care va puteti proteja de asemenea persoane malefice, este bucuria pentru tot ce va inconjoara si pentru ceea ce va ofera viata. Daca intampinati lucrurile cu un zambet, daca raspundeti raului cu bine, veti reteza din fasa orice intentie a fortelor rele.

Aura reprezinta apararea noastra impotriva influentelor nefaste ale mediului inconjurator. Cand ne simtim fericiti si in deplina armonie cu lumea exterioara, aura se deschide, incarcandu-se cu energie proaspata.

„Vampirii energetici” nu se nasc asa, ci viata ii transforma in asemenea fiinte. Acest tip de oameni au pierdut orice fel de contact cu natura, psihicul lor sufera enorm transformandu-se treptat in adevarati monstri.

„Vampirii energetici” nu se pot distinge din punct de vedere fizic de celelalte fiinte umane. Contactele cu ei nu pot fi evitate. Daca vrem sa-i evitam, trebuie sa le intoarcem spatele atuci cand ii avem in raza vizuala. Intotdeauna trebuie sa privim asemenea persoane intre sprancene, nu drept in ochi, atenuand dorinta acestora de a suge din energia noastra. Evitati cactusii, inconjurati-va de flori vii. Nu aratati prea mult regeret si afectiune fata de plangaciosi de langa voi, altfel riscati sa preluati energia lor negativa.

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu