Totalul afișărilor de pagină

10 nov. 2020

Sufletul/ Perispirit si Corpurile Sufletului...


 

Spiritul omului locuieşte în cap şi este înrădăcinat prin fire nevăzute de trilioanele de celule fizice şi de sutele de mii de porţi de vibraţie din straturile infoenergetice , centrii, meridianele şi canalele infoenergetice.

   Odată eliberat din Sfera Divină şi trimis în Lume pentru şcolarizare, spiritul este îmbrăcat într-o hăinuţă (corp energetic) pentru a fi protejat în Universul material.    Corespunzător sistemului solar în care va intra, îmbracă o altă hăinuţă cu densitatea şi compoziţia eterică şi substanţele specifice aceluia.     Spiritele se trimit la întrupare pe comunităţi, în grupuri şi sunt conduse de un şef .    Şcolarizarea începe pe planeta de gradul cel mai mic, urmând cu planetele de grad mai mare, spiritele îmbrâcând hăinuţele de protecţie cu structura şi compoziţia energetică (fluidele) specifice acelei planete.     Altfel nu ar putea să fiinţeze şi nici să se întrupeze în planul material al planetei respective.

   Aşadar, toate hăinuţele îmbrăcate de spirit până la ajungerea în trupul fizic şi pe timpul întrupării se numesc corpuri infoenergetice (straturile spiritului) şi noi, oamenii , le numim suflet.     Aceste corpuri sunt următoarele : cele trei corpuri ale duhului cu care a plecat din sfera divină şi pe care le va purta în veşnicie, apoi corpurile cosmic, universic, solar, planetar.

     În total sunt 7 corpuri ale duhului ( spiritului ).

   Adaptându-se Lumii materiale, la întrupare spiritului i se acoperă, blochează memoria solară (numai pe soare, spiritul isi aduce aminte de vietile trecute) şi i se dă un corp al mentalului planetar pe care-l va înregistra cu gândurile, informaţiile şi faptele vieţii sale noi.   Legarea sufletului de biocâmp se face prin centrii energetici dispuşi în dublul eteric, care comunică în exterior, cu corpurile (straturile) biocâmpului prin porţile de vibraţie.

   Vă veţi întreba desigur de ce facem noi vorbire despre asemenea aspecte într-un site pe Internet.Păi foarte simplu, pentru că şi duhurile se îmbolnăvesc, iar specialitatea nostra este de a vindeca spiritele, sufletele şi trupurile oamenilor bolnavi, prin metodele medicinii astrale şi de a preveni printr-o protecţie adecvată alte suferinţe în viitor.    Nu este o competiţie şi nici măcar o încălcare a dogmelor bisericeşti deoarece însuşi Iisus Hristos a fost cel mai mare bioterapeut din toate timpurile şi apostolii săi au aplicat cu succes medicina astrală sacrosanctă.

   În Astral există medici specializaţi care repară duhurile bolnave după întrupări.    Putem noi să reparăm un spirit bolnav întrupat ?

   Chiar dacă este spre uimiea dvs. noi vă spunem că împreună cu Astralul putem să facem aceasta .   Astfel reuşim să-i  ajutăm pe semenii aflaţi în suferinţă, care au suferit depresii nervoase, au mentalul descărcat, sunt posedaţi ori au fost prelucraţi şi atacaţi malefic.

Corpurile infoenergetice – Biocampul omului

Cea mai înaltă realizare din Planul Creaţiei o reprezintă indiscutabil crearea omului.    Venit la întrupare duhul (spiritul ) devine treimic : spirit care locuieşte în capul omului, trupul fizic pe care îl vedem , sufletul care le uneşte pe cele două şi care locuieşte în trup.    Pentru a putea să fie apărat de intemperii şi pentru a se racorda cu   lumea exterioară spirituală, fluidică şi materială omului i s-a întocmit de către strategii din Astral, după matricea energetico- informaţională originară  OM  şi conform cu tiparele  raselor umane existente în univers,  o îmbrăcăminte specializată numită biocâmp.                      

   Totalitatea corpurilor , centrilor , meridianelor, canalelor infoenergetice şi porţile lor de vibraţie, în tripla ipostază de spirit , suflet şi trup şi care se „întind” până la aprox. 4 m în jurul trupului fizic, având legătură cu Universul prin canale de legătură specializate, reprezintă biocâmpul omului (aura).Cea mai înaltă realizare din Planul Creatorului o reprezintă omul.    Pentru fiinţarea lui în planurile stelare , cele ale astrelor şi planetelor au fost construite sisteme solare numite Arbori Sephirotici de către ştiinţa kabbalistică.    Indiscutabil Arborele Sephirotic este construit pe structura omului şi îl deserveşte pe acesta cu energiile şi influenţele sale.

   Structura Sistemului nostru Solar pentru acest scop a fost realizată şi fiecare planetă, şi Soarele şi Luna sunt îmbrăcate de corpul unui înger, geniul planetei respective, care are un magnetism specific.     Organele corpului OM , corpurile energetice specifice organelor , corpurile energetice ale spiritului, ale biocâmpului ca întreg se găsesc în rezonanţă sau distonează cu întregul.

   Cu acordul Consiliului Karmic atunci când omul greşeşte, cu sprijinul medicilor din Astral atunci când apar disfuncţii ori blocaje ale porţilor de vibraţie, cu priceperea experienţei acumulate bioterapeutul repară biocâmpul celui aflat în suferinţă.   Vom da câteva imagini în site-ul nostru însă nu vom intra în detalii privind structurile corpurilor, meridianelor, canalelor infoenergetice.     Detaliile se vor desprinde în capitolul biotratamentelor.     Noi vă punem la dispoziţie informaţiile care să vă ajute să corectaţi intemperiile unui destin mai greu încercat sau să vă faceţi sănătoşi în urma unor încercări inexplicabile.     Interdependenţa astrală a influenţelor o rezolvă astrologul .     Ce este înscris a vi se întâmpla vă desluşeşte parapsihologul specializat în divinaţie.    Să vă însănătoşiţi vă ajută bioterapeutul.    Acum înţelegeţi mai bine cele spuse de noi.

Purificarea aurei

Aura omului poate fi văzută de către clarvăzători  până la o anumită distanţă de trupul fizic .    Aura evidenţiază numai corpul spiritual dispus în jurul capului persoanei, dar specialiştii au extins termenul până la limita dublului eteric şi chiar corpului astral.    Pot fi „văzute” şi organele din corpul uman sub formă eterică, adică din punct de vedere coloristic şi fluidic . În funcţie de „petele” care apar în coloristica originală, se pot trage anumite concluzii medicale legate de sănătatea organului respectiv.    De regulă un clarvăzător obişnuit vede aura până în corpul astral numit şi corpul emoţiilor şi al dorinţelor.

   In realitate sunt 7 corpuri infoenergetice şi se întind până la 4 m în jurul persoanei.

   Un bioterapeut clarvăzător vede o parte dintre aceste straturi .    Prin excepţie clarvăzătorii superdotaţi accesează toate straturile biocâmpului (fizic, dublul etheric, astral, solar, mental, cauzal, spiritual, atmic)  precum şi straturile interioare ale spiritului ( planetar, solar, universic, cosmic, divine: voinţei, intuiţiei, înţelepciunii) până la o anumită limită desigur .

   Nimeni pe pământ nu poate „dezbrăca” steluţa divină fără să orbească temporar .    Clarvăzătorii intuitivi „citesc” tema de viaţă, soarta, karma şi destinul persoanei .    Aşadar acestea sunt înscrise în corpurile spiritului întrupat şi nu pe cer sau în cronica akaşă.    Problematica fizică, sentimentală, sefletească, mentală, cauzală, spirituală, atmică va fi „citită” de clarvizionarii intuitivi pe corpurile specifice acestor nivele pe care le-am enumerat mai înainte .   Cu puterea care i s-a dat şi exeperienţa acumulată bioterapeutul trebuie să purifice, curăţe sau exorcizeze după caz  „aura” persoanei în nevoie ( sufletul şi biocâmpul).    Spunem aceasta deoarece în unele situaţii este nevoie de exorcizare şi nu de purificare sau curăţire.    După purificare, straturile (corpurile) energetice trebuie să se întoarcă la coloristica lor, la amplitudinea lor , la vibraţia şi compoziţia lor substanţială .

   O aură încărcată evidenţiază o persoană cu probleme .    O persoană cu o vibraţie scăzută are coloristica ştearsă .    O persoană dezenergizată are corpurile energetice strânse în jurul trupului fizic.

   Un specialist bun în acest domeniu vă poate feri de complicaţiile viitoare spunându – vă cu ce anume vă confruntaţi şi ce trebuie făcut preventiv pentru reparaţii , vindecare, optimizare şi protecţie.

Vindecarea proximala

  Vindecarea nemijlocită, proximală presupune prezentarea persoanei cu probleme medicale la sediul, cabinetul pentru terapii complementare neconvenţionale pentru investigaţii şi biotratamente.    Are loc o consultaţie infoenergetică radiestezică concomitent cu vizionarea prin clarvedere perceptivă sau intuitivă şi diagnosticarea spirituală pe baza unor parametri infoenergetici specifici stărilor de nesănătate ale spiritului, sufletului şi organelor trupului fizic.

   Se compară actele medicale ale persoanei , eliberate de instituţiile medicinii alopate, cu parametrii infoenergetici ai stărilor de nesănătate, cu care lucrăm noi.    Se stabilesc cauzele îmbolnăvirii, nivelul cronicizării afecţiunilor, strategia şi  metodele de tratament, numărul de şedinţe necesare.

   Asta înseamnă că unele boli cronice impun o perioadă mai mare de biotratamente .    De regulă după primele 10 şedinţe se face o pauză pentru optimizarea organică apoi se fac din nou verificări medicale .    Aceste verificări se fac pentru ca pacienţii să fie siguri că starea lor de sănătate se îmbunătăţeşte.

   Vindecarea nemijlocită impune aşadar prezentarea pacientului la cabinetul respectiv cu documentele medicale şi supunerea sa la metodele de tratament ale medicinii neconvenţionale.    Noi suntem doar operatorii intervenţiilor reparatorii bioenergetice , vindecarea definitivă o face Tatăl  Ceresc.

   Nu este o competiţie şi nici măcar o încălcare a dogmelor bisericeşti deoarece însuşi Iisus Hristos a fost cel mai mare bioterapeut din toate timpurile şi apostolii săi au aplicat cu succes medicina astrală sacrosanctă.

   Este important să reţinem că se tratează şi vindecă concomitent toate afecţiunile de care suferă persoana bolnavă şi nu numai una.    Se repară şi vindecă spiritul, sufletul şi trupul fizic, nefiind necesare intervenţii repetate pe sisteme sau grupuri de organe.   Aceasta este măreţia şi minunea intervenţiilor bioterapeutice.- Sursa:biomakic.ro-

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.
 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu