Totalul afișărilor de pagină

6 iul. 2021

Acolo unde există intenție, există direcție ...


 

Cuvintele și gândurile sunt energii, vibrații care formează punți spirituale, încărcate de emoții și intenții, pozitive sau negative.
Credeți sau nu, la fel cum există LUMINĂ, există și Întuneric, de aceea trebuie să facem curățare energică atunci când, lucrurile nu curg în armonie, așa cum ar trebui și intuiția noastră, ne spune că este timpul pentru reînnoire.
Să vă binecuvântati:
Când vă binecuvântați, nu există întuneric care să dureze, aveți puterea de a crea și transmuta energii, amintiți-vă că sunteți ALCHIMISTI, manifestați LUMINA puternică a Ființei voastre Conștiente și declarați:
Acum îmi binecuvântez viața, familia, casa, finanțele și fericirea.
ANULATI:
Toată energia negativă care a venit în viața voastra prin decrete sau gânduri rău intenționate, încărcate cu vibrații scăzute și declarati:
"Anulez, dizolv și transmut orice energie negativă care se apropie sau încearcă să se apropie de viața mea. Rup toate legăturile energetice spirituale cu oamenii care mi-au dorit rău și o elimin cu Lumina justiției divine a Universului."
MULȚUMITI:
Pentru transformarea divină în viața voastră și pentru asistența Universului, pentru a vă manifesta decretele aici și acum.
Declarati:
"Mulțumesc Divinitate pentru toată dragostea, protecția și lumina care înconjoară, familia mea, casele și interesele noastre. Mă binecuvântez și va binecuvântez. Mulțumiri infinite pentru TOT."
Puteți face această curățare și transmutație de energie însoțită de o tămâie de scorțișoară, smirnă, rozmarin, lotus sau iasomie.
Pentru a rămâne în armonie și plenitudine constantă, meditați și, vă întăriți spiritual, meditația ne echilibrează chakrele energetice și ne activează aura pentru a acționa în expresia maximă a LUMINII ca un câmp de protecție spirituală.
Spuneti :
Mulțumesc legea atracției. Multumesc, multumesc, multumesc!
Binecuvantati :
Când binecuvântati pe cineva sau ceva, creati un scut de lumină divină de protecție asupra persoanei, animalului sau plantei, doriti ca tot ce intră în viața lor să fie pentru binele lor cel mai înalt. De aici și importanța binecuvântării întotdeauna cu dragoste.
Binecuvântati-va viata, munca (indiferent dacă va place sau nu), ziua voastra, partenerul, copiii, familia, prietenii, banii vostri, (fie ei mult sau puțin), tot ceea ce faceti.
Opriți-vă pentru o secundă și binecuvântați persoana care vă este aproape, o puteți face mental, observați-o și veți vedea că există o ușoară schimbare în fața ei
Binecuvântați-vă corpul indiferent dacă este bolnav sau sănătos, in acest moment. Binecuvântati-l și umpleti-l cu lumină, iubire, stima și iertare.
Binecuvântați-vă relațiile, indiferent dacă sunteți „singuri”, pentru că vă completați.
Binecuvântați-vă munca, chiar daca sunteti plătit puțin sau plătit mult, deoarece, binecuvântând-o o umpleți cu lumină divină și în acest fel vă pregătiți pentru ceva mai bun.
Aveti dreptul la lucruri minunate pe care trebuie doar să le creati și să le simțiti.
Mergeți mai departe. Binecuvântați-vă cu iubire!
Binecuvântați-vă existența indiferent de experiențele dureroase; care sunt pur și simplu capcanele de depășit și de a creste
Așadar, Dumnezeu, Viața sau Universul va Binecuvântează, va protejează și va umplu de Înțelepciune înțelegere, să vă călăuzească și să vă lumineze fiecare pas al frumoasei voastre
Între timp, VA BINECUVÂNTEZ CU IUBIRE !
De Tury Carpo
-Traducerea : Valentina Ionescu

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com


 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu