Totalul afișărilor de pagină

28 iul. 2021

În inima GAIA...


 

Pe măsură ce ne creștem, nivelul de vibrație în Iubire și ne unim intențiile din inimă, frecvența planetei crește în consecință. Avem ocazia, să influențăm frecvența mediului nostru și să producem schimbări, totul constă în capacitatea noastră, de a menține Iubirea și de a o radia fără rezistență interioară.
Din inima Mamei Pământ, radiază energia înaltă a Iubirii, energia cosmică a Soarelui pe care Mama Pământ, a primit-o prin portalul Polar și care a fost ancorata în inima ei, pentru a-i oferi puterea și impulsul necesar, pentru a îmbunătăți frecventa Planetei.
În inima GAIA, fiecare avem o parte din Ființa sa, în acel spațiu suntem cu toții unul. Inima GAIA este o fractală a marelui SOARE. Se poate spune că o parte a Ființei noastre fuzionează cu Mama Pământ în inima ei, iar cealaltă parte fuzionează cu Marele SOARE Mijlociu. În acest fel, rămânem în armonie cu Energia feminină a Zeiței (Gaia) și cu energia masculină a lui Dumnezeu (Soarele Central), aceste energii fuzionează și se alimentează reciproc în inimile noastre.
Când construim cu succes o relație, cu energia feminină a Pământului și energia masculină a Soarelui, relația cu corpul nostru de Lumină, este restabilită și, cu aceasta, se dezvoltă percepția noastră asupra vieții. Informațiile sunt organizate și amintirile conținute în corpurile noastre fizice și ADN-ul sunt trezite. Acest lucru, ne permite să intrăm în rezonanța Iubirii și Luminii, ne permite să ne realizăm rolul în evoluția colectivă a Galaxiei și ne permite să înțelegem adevăratul sens al Unității, deoarece, în acel moment, îl experimentăm cu toate simțurile noastre, împuternicite de Iubire.
-Isabel garcia garcia--Punct de lumină 

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu