Totalul afișărilor de pagină

14 iul. 2021

Mintea ta...


Mintea ta este programată cu tot felul de prostii și tu funcționezi în baza acelor programe până când intervine inima ta. Călătoria ta spirituală începe atunci când inima ta începe să intervină, să preia conducerea.
Când inima ta intervine și începe să scoată din viața ta toate prostiile pe care le-ai creat funcționând din spațiul minții, în baza programării la care ai fost supus, intri în Călătoria spirituală. Începi să faci alegeri care se aliniază cu inima ta. Nu mai poți „scăpa” spunând lucruri care nu sunt aliniate cu inima ta sau făcând lucruri care nu sunt aliniate cu inima ta.
Nu mai poți „scăpa” făcând lucruri doar pentru că tu crezi că „așa trebuie” să faci.
Iar când faci astfel de lucruri/ alegeri ești trimis de Divinitate să stai în solitudine, ca să te uiți bine la tine și la ceea ce faci.
Asta nu înseamnă că te trezești într-o zi și toți cei apropiați îți spun „Supriză! Te părăsim!”, ci înseamnă că ești obligat să intri în interiorul tău, să petreci timp cu tine însuți.
Înseamnă că simți nevoia să petreci timp singur, chiar dacă în trecut erai dependent de prezența altora, chiar dacă nu suportai să stai de unul singur. Și mulți oameni, când intră în această etapă în care simt că nu mai vor să aibă pe nimeni în preajmă, că au nevoie să petreacă timp cu ei înșiși, se sperie, cred că e ceva în neregulă cu ei.
Dacă ar înțelege ce li se întâmplă, nu ar mai crede așa ceva și ar înceta să mai spună că „sunt în depresie”; ar spune că „sunt într-o Călătorie a sufletului”. Nu ar mai fi speriați de această fază, nu ar mai intra în panică, ci ar îmbrățisa-o, pentru că este un moment de răscruce, în care are loc o schimbare de putere.
La un moment dat în Călătoria ta spirituală vei intra în depresie. Se va întâmpla; și se va întâmpla când vei face trecerea de la ego la inimă. Se va întâmpla pentru că vei conștientiza: „Este necesar să examinez cum iubesc, pe cine iubesc, ce iubesc, dacă iubesc”. Vei intra în Călătoria sufletului…
O să se întâmple. Și cei mai mulți oameni nu sunt pregătiți pentru asta. Iar când se întâmplă cred că e ceva în neregulă cu ei: „Am o problemă, sunt în depresie!”.
Dacă vii la mine, ca și client, o să-ți spun: „Nu ești în depresie, ești într-o Călătorie a sufletului. Este minunat! Era de așteptat să intri în depresie, era un lucru marcat în calendar de sufletul tău”.
Dar dacă nu te așteptai, o să te plângi de starea în care te afli. Și eu o să-ți spun „De ce te plângi de ceva ce aveai nevoie să se întâmple, ca să evoluezi?”. (Caroline Myss) - - Traducere : Mihaela Dan
 
 

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.
 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu