Totalul afișărilor de pagină

5 iul. 2021

Ce reprezinta, de fapt, raceala si febra in plan spiritual? Febra reflecta preschimbarea materiei in spirit?


Racelile sunt senzatii de frig, insotite de obicei de tremuraturi. Adeseori, se manifesta cu stari febrile. Febra este o crestere anormala sau excesiva a temperaturii corpului, de cele mai multe ori asociata cu o accelerare a pulsului. Aceste doua simptome reflecta efortul corpului de a-si regasi starea de sanatate.

In simptomele de raceala si febra se manifesta doua principii fundamentale ale fizicii. Daca vrem sa transformam materia in spirit, trebuie sa-i marim energia sau temperatura. Daca vrem sa transformam spiritul in materie, trebuie sa-l condensam, ca si cum l-am trage in jos prin racire. De pilda, pentru a preschimba gheata in abur, folosim caldura; pentru a transforma aburul in gheata, aplicam un proces de racire.

Febra reflecta preschimbarea materiei in spirit. Cresterea temperaturii si accelerarea pulsului au rolul de a infierbinta si arde toxinele acumulate in trupul fizic. Aceasta prefacere a toxinelor prin intermediul febrei este o forma de eliminare. In acelasi timp, ea permite corpurilor noastre subtile sa se extinda in afara trupului fizic, pentru a atrage mai multa energie, intensificand astfel procesul de vindecare.

O raceala reflecta transformarea spiritului in materie sau o mai mare concordanta intre spirit si materie. Tremuratul care de multe ori insoteste raceala constituie o modalitate de restabilire a concordantei dintre corpurile subtile si corpul fizic. Daca manifestam simptome mai puternice de febra, inseamna ca pierdem contactul cu latura spirituala. Ar putea reflecta o aglomerare toxica cu materii fizice, precum si nevoia unei stimulari a activitatii corpului fizic, pentru a-i accelera pulsul.

Ai fost mai sedentar in ultima vreme? Activitatea ta a cam lasat de dorit? Ai neglijat cumva aspecte ale fiintei tale, altele decat cele de natura fizica? Lucrurile se agita in jur, iar tu nu actionezi in niciun fel? Dorintele tale capata amploare si nu ti le exprimi? Ai cumva o suparare pe care ti-o reprimi si acum este nevoita sa se elibereze din fiinta ta inainte de a se declansa o problema de sanatate?

Faptul ca racim poate avea si el diverse semnificatii. Raceala determina o contractie, o micsorare. Ai cumva tendinta de a te inchide in tine? Vrei sa te izolezi de ceva? Ai fost mai imprastiat si mai aerian in ultima vreme, astfel incat simti nevoia sa te aduni si sa revii cu picioarele pe pamant? Ai fost implicat in atat de multe activitati incat nu ti-a mai ramas timp pentru tine? Sunt lucruri si activitati care te impart in numeroase directii si te dezorganizeaza? Incerci sa schimbi ceva in viata ta? Ai atat de multe de facut incat nu mai faci fata? Te-ai simtit in nesiguranta si singur intr-un domeniu al vietii tale?

-sursa- https://www.almeea.ro

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.
 


 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu