Totalul afișărilor de pagină

18 iul. 2021

Fiți un exemplu...


 

Când e vorba despre credințele legate de religie și spiritualitate unii oameni sunt foarte vehemenți, se atacă unii pe alții, se judecă unii pe alții, se fac în fel și chip unii pe altii.
Înțelegeți că, de fapt, acești oameni se luptă,apăra niște credințe care sunt valabile pentru un timp, dar vine un moment când ele sunt depășite și este firesc să renunțăm la acestea și să adoptăm adevăruri mai înalte vibrațional.
Lucrați cu voi înșivă, concentrați-vă pe voi înșivă, fiindcă toate discuțiile, controversele, conflictele virulente din exterior sunt legate de credințe depășite, care oricum se destramă și dacă voi investiți timp/ atenție/ energie în ceva ce se destramă veți avea de pierdut.
Fiți un exemplu, fiți cei care privesc în interiorul lor și curăță ce mai este de curățat acolo, astfel încât atunci când cei din jur - care se ceartă /luptă acum - vor începe să se simtă pierduți fără vechile lor credințe, să aibă la cine se uita, pentru a se inspira și a-și recupera puterea personală.
Rămâneți ancorați în adevărul vostru, păstrați-vă credința în Divinitate și păstrați-vă echilibrul, nu vă lăsați atrași în dispute/ conflicte care nu vă privesc și nu vă ajută cu nimic. În acest fel vă veți ajuta și pe voi înșivă, dar și colectivul. (Jason Estes) 

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.
 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu