Totalul afișărilor de pagină

12 oct. 2021

Despre Cronica Akhsa...

 

Functiile sistemului imputernicirea akashica

 

Acest acordaj este un proces deschis si poate fi utilizat pentru o multitudine de situatii, dar prin activarea si utilizarea simbolului dat veti afla informatii despre urmatoarele plus multe altele.

1) Aflati cum sa curatati energiile care nu va servesc din cartea vietii.

2) Va ridicati vibratiile pentru a progresa pe calea voastra spirituala.

3) Va cresteti simturile psihice pentru a putea invata accesand cartea vietii.

4) Reduceti suferintele si comportamentele repetitive.

5) Experimentati unitatea cu tot ceea ce este si tot ce va fi.

6) Aflati cum sa manifestati pozitivitate in viata voastra.

7) Castigati controlul asupra vietii proprii si a directiei sale.

8) Reduceti consecintele karmei.

9) Taiati corzile energetice care nu va mai servesc binelui celui mai inalt.

10) Obtineti acces la multe alte carti si inregistrari din taramurile Akashice

 

Energiile Imputernicirii Akashice fac parte dintr-un sistem deschis, ceea ce inseamna ca nu sunt limitate la un set de frecvente sau la un protocol rigid legat de modul in care sa le folositi. Cand sunteti deja acordat si cand activati ulterior energiile in timpul meditatiei si in starea  de vis, intotdeauna va va conecta cu cele mai benefice energii pentru voi din acel moment. De fiecare data cand accesati Inregistrarile Akashice si Cartea Vietii, veti avea parte de o calatorie personala, unica pentru fiecare. Prin urmare, va incurajeaza in mod activ sa  folositi aceste energii in stilul propriu si sa explorati orice noua noua metoda de utilizare care va este oferita pe calea intuitiei.

 

Cum se acceseaza Taramul Akashic

 

Inregistrarile Akashice sunt peste tot, sunt in jurul vostru chiar acum si acordandu-va constiinta cu acestea, va puteti acorda la cunoasterea, intelepciunea, vindecarea si adevarul pastrate in ele. Singura cale pe care eu am gasit-o pentru a ma conecta cu Akasha / Inregistrarile Akashice este sa ma aliniez constient prin meditatie. Imi place sa folosesc analogia cu un aparat radio! Fluxul de muzica se reda, dar trebuie sa aveti radio setat pe postul potrivit pentru a receptiona frecventa. In acest caz tu esti radioul si fluxul de constiinta reprezentat de Akasha /Inregistrarile Akashice sunt in jurul tau, asa ca invatandu-te sa intri in acel flux prin intermediul unei stari meditative relaxate sau in starea de vis, practic tu te poti alinia cu frecventa corecta.

 


Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa gabi.gabriela58@yahoo.com

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu