Totalul afișărilor de pagină

29 oct. 2021

Metoda pe baza intentiei de accesare a Inregistrarilor Akashice in starea de vis...

Veti efectua urmatoarea metoda cand mergeti la culcare noaptea.Acest lucru va permite mintii sa se odihneasca intr-o stare meditativa pentru a accesa Taramurile Akashice  in starea de vis. Veti folosi intentia si o mica vizualizare. Contemplati simbolul inainte de a va pune la somn, imbratisati-l cu ochiul mintii si repetati urmatoarea afirmatie, permitand energiilor sa curga cateva minute.

„In timp ce dorm, cer ca Imputernicirea Akashica sa imi aduca cunoasterea si intelepciunea pe care le caut. Cer ca Imputernicirea Akashica sa fie activata ACUM! ” Puteti inlocui formularea Imputernicirea Akashica cu formularea Imputernicirea Akasha daca vi se pare mai confortabil.

Aceasta intentie nu va activa doar simbolul care a fost codat in chakra celui de al treilea ochi si in chakra coroana, dar va stabili si intentia pentru corpul tau de a porni in calatoria astrala catre Taramurile Akasha in starea de vis. Puteti, de asemenea, activa aceste energii ori de cate ori simtiti ca este necesar, dar cel mai bine este sa folositi aceasta metoda noaptea cand va culcati. Taramurile Akasha sunt de natura dinamica, asa ca folositi energiile acestei armonizari de cate ori considerati ca este necesar sau cand lucrati cu orice intrebare specifica la care aveti nevoie de raspunsuri. Asigurati-va intotdeauna ca aveti un blocnotes langa patul dvs.  atunci cand folositi metoda Starea de Vis. Aceasta este pentru a va ajuta sa scrieti toate informatiile descarcate si orice inspiratie pe care o primiti imediat ce va treziti.

Metoda Imputernicirea Akashica Visul Lucid.

 

 Aceasta este o metoda pe care am folosit-o de mai multe ori. Nu doar pentru a castiga acces la inregistrarile Akashice ci si pentru a avea acces la visul lucid. Cand va trezeiti dimineata, ridicati-va, miscati-va si fortati-va sa va treziti timp de 5 minute, apoi mergeti inapoi la culcare. Inainte de a va culca din nou, setati-va intentia de a calatori astral in taramurile Akasha. Acesta este cea mai simpla forma de Vis Lucid pe care am intalnit-o si este singura metoda pe care am folosit-o de mai multe luni pentru a castiga cele mai vii vise.

Spuneti: Intentionez sa calatoresc la Inregistrarile Akasha in stare lucida ACUM!

 

 

Procedura de transmitere a acordajului Imputernicire Akashica

 

Vreau sa mentin procesul de transmitere a acestor acordaje cat mai simplu ,acesta fiind motivul pentru care acordajul este trimis elevului dvs. folosind Metoda intentiei. Metoda pe baza intentiei inca este o metoda cu care nu foarte multi profesori sau studenti se simt 100% confortabil, dar va pot promite ca daca nu ar functiona, nu as recomanda ca aceasta sau orice alt acordaj sa fie transmis in acest fel. Tot ce aveti nevoie este intentia voastra pentru ca energiile sa fie trimise si intentia elevului dvs. de a accepta energiile. Universul va face restul. Pentru a trimite acest acordaj veti folosi intentia si putina vizualizare. Daca gasiti vizualizarea dificila, aceasta nu este o problema. Atata timp cat intentia este acolo, acordajul va functiona. Va rugam sa nu ezitati sa folositi orice metoda bazata pe intentie existenta pentru a transmite aceasta armonizare, dar daca doriti sa utilizati procedura de acordaj pe care o folosesc personal va rog sa rostiti urmatoarele:

(NUMELE STUDENTULUI) ACUM INTENTIONEZ SA FITI ACORDAT CU  ENERGIILE IMPUTERNICIRII AKASHICE PENTRU NIVELUL  MAESTRU/ PROFESOR. CER  CA IN ACESTA (ZI, DATA) SA PRIMITI CELE MAI PUTERNICE  ENERGII PE CARE LE PUTETI ASIMILA POSIBIL. MAI CER SI CA LA TRANSMITEREA ACESTUI ACORDAJ SA PARTICIPE TOTI GHIZII NOSTRI, INGERII SI TOATE FIINTELE DE LUMINA CARE DORESC SA PARTICIPE.VA ROG VENITI ALATURI DE NOI SI STATI ALATURI DE (MUMELE STUDENTULUI) PENTRU A REVARSA ASUPRA NOASTRA LUMINA PENTRU ACEASTA INITIARE SACRA.

MAI CER SI CA O SFERA DE LUMINA DIVINA UNIVERSALA SA SE COBOARE ASUPRA LUI (NUMELE STUDENTULUI) PENTRU A-L SUPRALUMINA SI PROTEJA IN TIMPUL ACCEPTARII ACESTEI SACRE INITIERI. (NUMELE STUDENTULUI), PE MASURA CE TE DESCHIZI SA ACCEPTI ACESTE ENERGII CER CA SFERA DE LUMINA DIVINA UNIVERSALA SA TE SUPRALUMINEZE SI SA TE PROTEJEZE ASTFEL INCAT NUMAI ENERGIILE CELE MAI PURE, MAI INALTE SI MAI PUTERNICE VIBRATIONAL SA POATA INTRA IN CAMPUL TAU. SETEZ ACUM INTENTIA CA FRECVENTELE ENERGETICE ALE SISTEMULUI IMPUTERNICIREA INREGISTRARILOR AKASHICE SA TE BINECUVANTEZE BLAND PE CALEA TA SPIRITUALA SI TOTODATA SA ITI ADUCA VINDECARE.

Acordajul va porni automat si se va opri cand va fi timpul. Va rugam sa retineti ca timpul pentru transmiterea oricarui acordaj va fi diferit de la persoana la persoana. Unii vor accepta energiile foarte repede si procesul lor de acordaj se va incheia in cateva minute, in timp ce pentru altii poate dura ore sau zile. Va rugam sa acceptati orice se intampla, procesul va fi unic pentru fiecare. Nu exista niciodata un mod corect sau gresit de a lucra cu energia.

Acordajul poate fi transmis si prin metoda mingea chi (chemata la cerere) si aceasta este, cu toata sinceritatea, metoda mea preferata pentru a transmite acordajele. A utiliza aceasta metoda de trimitere a acordajului este la fel de eficient si tot ce trebuie sa faceti este sa va imaginati pur si simplu o minge eterica sau o capsula in fata dvs., apoi urmati procedura de acordaj de mai sus prin plasarea tuturor informatiilor in aceasta bila eterica. Cand simtiti ca mingea de lumina este plina, va puteti imagina ca se indreapta spre eter unde va astepta pana cand elevul intentioneaza sa accepte mingea chi, iar atunci aceasta va merge in chakra specificata unde isi va infuza energiile direct in acea chakra.

 

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa gabi.gabriela58@yahoo.com

 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

 

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu