Totalul afișărilor de pagină

15 oct. 2021

Terapie Reiki la distanta...

Avand simbolurile putem face terapii de la distanta. Avem la dispozitie mai multe variante: Metoda ursuletului (folosim un ursulet de plus si ne imaginam ca este persoana care ne-a solicitat terapia – ii facem tratamentul similar cu situatia in care se afla in prezenta noastra: de la cap spre picioare); Metoda Fotografiei (folosim fotografia persoanei careia ii facem tratamentul pentru a crea un “contact” energetic cu ea).

Ca si la gradul I, fiecare terapie o incepem si o sfarsim cu o rugaciune de multumire inchinate Divinitatii si Entitatilor spirituale pentru ajutorul acorda. Vibraţia personală indică frecvenţa la care vibrează energia noastră şi o puteţi asocia cu ideea de putere în sensul că, în plan energetic, cu cât vibraţia cuiva este mai mare, cu atât acea persoană va avea mai multă putere pentru a face ceva (a curăţa un spaţiu, a se apăra de un atac energetic, a trata o afecţiune fără a se îmbolnăvi el însuşi, etc.). Vibraţia noastră, alături de cantitatea de energie pe care o avem, influenţează cam tot ce ni se întâmplă – ce înţelegem, ce observăm, ce vedem, starea noastră emoţională şi cât de uşor emoţiile celorlalţi şi influenţele energetice din exterior pătrund în noi.

Dacă vrem să fim protejaţi şi independenţi vibraţia noastră trebuie să fie cât mai mare.

Deşi poate părea un clişeu new-age, e foarte important să înţelegem că tot ceea ce mâncăm, bem, respirăm şi mediul în care stăm ne influenţează vibraţia. Adică faptul că mănânci mâncare procesată, bei cafea sau stai într-un mediu cu energie negativă şi nu faci nimic pentru a îţi ridica vibraţia, poate face ca tu să nu îţi dai seama ce vrei să faci în viaţă, să nu înţelegi ceea ce citeşti într-o carte, să înveţi lucruri dar să nu poţi să le aplici şi aşa mai departe. Poţi să te simţi lipsit de chef şi să simţi că lumea e tristă şi viaţa nu are rost pentru simplul fapt că bei prea multă cafea şi lucrezi într-un mediu cu oameni supăraţi şi stresaţi, şi nu faci lucruri care să contrabalanseze acest lucru. Nu pot să accentuez suficient faptul că vibraţia noastră influenţează tot ce ni se întâmplă. Dacă nu înţelegem ceva, dacă totul ni se pare un haos sau dacă ne simţim rău sau vai de capul nostru, este necesar să ne ridicăm vibraţia, şi abia apoi vom putea înţelege ce se întâmplă. La o vibraţie mai mică o situaţie poate să ni se pară disperată şi să ne simţim copleşiţi, iar dacă ne ridicăm vibraţia lucrurile pot să pară dintr-o dată mult mai simple şi mai clare, totul devenind luminos şi colorat. Dacă nu înţelegi un lucru, o carte sau o metodă de vindecare, ridică-ţi vibraţia şi ai să vezi că vei înţelege! Şi tot tu eşti, doar că vibraţia ta, crescând, îţi va face accesibilă acea cunoaştere.

Pentru a practica Reiki (şi nu altceva), condiţia este să fim detaşaţi. Dacă eşti îngrijorat pentru cineva şi îi faci terapie, să nu te miri dacă preiei problemele lui sau chiar te îmbolnăveşti. Când faci terapie Reiki scopul tău nu este să vindeci sau să rezolvi problema! Scopul tău e să fii un canal perfect pentru energia provenită de la Sursă. Atât.

Fără iniţiere majoritatea oamenilor, deşi ar putea accesa energia, în practică s-ar putea să nu poată. După iniţiere, în mod normal ai acces la această energie oricând, dar asta nu înseamnă că o şi foloseşti. Dacă eşti obosit sau nervos sau eşti înverşunat pentru a obţine un anumit rezultat pentru că aşa vrei tu, sau dacă nu ai răbdare, s-ar

putea să nu accesezi cu adevărat energia Reiki, chiar dacă stai 20 de secunde şi aplici simboluri sau îţi pui palmele pe o zonă. Doreşte-ţi ca practica Reiki să funcţioneze cu adevărat pentru tine, să nu fie doar imaginaţie.

Dacă ceva nu funcţionează, fă altceva. Dacă simţi că nu curge energia, mai încearcă, spune o rugăciune, bate din palme şi scutură-le, foloseşte o picătură de ulei esenţial şi inspiră vaporii, fă un duş – nu sta! Dacă procedezi corect, dacă ai răbdare şi eşti detaşat, nu are cum să nu funcţioneze.

A şti calea nu e tot una cu a merge pe cale. Dacă ai primit iniţierea de la mine personal, acum eşti practicant Reiki şi ai acces la această energie. Dacă simţi că îţi este de ajutor, foloseşte-o! -Ilinca Gabriela-curs Reiki grad 2

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa gabi.gabriela58@yahoo.com
 
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu