Totalul afișărilor de pagină

3 oct. 2021

Un lucrător al Luminii ...


 

Un lucrător al Luminii știe ca ceea ce slujește el devine slujire pentru ființa sa: primește susținerea necondiționată a forțelor cosmice din lumile subtile, are în apropierea lui ceea ce-i este necesar, ocrotire, ghidaj, inspirație, putere. Are acest sentiment al apartenenței la o lume pe care nu o vede, dar pe care o simte din ce în ce mai mult în profunzimea sa.
El știe că binele și răul au conotații și înțelesuri cărora nu li se poate găsi sensul mai profund de către spiritele aflate la început de drum. Un om care slujește Luminii poate avea el însuși nevoie de un rău pentru a se întoarce și mai puternic la esența sa - poate fi un eveniment sau o lecţie de viață, apariția unei ființe corectoare în viața sa, care îl rănește tocmai pentru a-i arăta partea din el care are nevoie de iertare și iubire.
De cele mai multe ori răul, sub forma unor încercări și a unor ispite, este doar un catalizator pentru creșterea forțelor benefice, care stagnează sau se opun schimbării.
Suferinţa, asuprirea, nedreptatea pot fi astfel de energii care susțin schimbarea și înțelegerea mai profundă a binelui. Exemplul cel mai concludent este poate cel al Fiului rătăcitor. El trece prin ispite si-ncercări ale râului care îl fac să se conecteze și mai mult la esența sa și să aprecieze mai mult ceea ce avea acasă, în interiorul său. Noi suntem asemenea fiului ratacitor. Avem în noi lumina Cristului, a soarelui, a fiinţelor de lumină și cu toate acestea nu știm a le aprecia și folosi la adevărata valoare din cauza rătăcirilor noastre.
În loc să iertăm şi să iubim ne este mai la îndemână să ne revoltăm, să blamăm, să judecăm și să limităm astfel propria strălucire. Fugim astfel de Lumină, de Casa noastră adevărată, în care găsim pacea și bucuria neprihănite.
Deși știe că raul este ingăduit și folosit tocmai pentru dezgolirea pietrei prețioase dintr-o ființă, un lucrător în Lumină face o distincție clară între rău și malefic. Răul poate primi acceptul divin de a lucra într-o anumită conjunctură și chiar se supune unor legi subtile, în vreme ce maleficul incearcă să scape de sub incidența legilor și se crede propriul stăpân, propriul Dumnezeu. De aceea, nicio formă malefică nu se va supune Adevărului şi-l va distorsiona în permanență, arătându-i partea opusă. Forța malefică dezbină, destructurează, asupreşte, controlează, iar pentru asta are nevoie de energii care să i se supună și să o intregească, alcătuite din vibraţii asemănătoare. Așa este răspândită insecuritatea, neputința, frica, care coboară nivelul de vibraţie al fiinţelor și le fac serviabile și obediente.
Un lucrător în Lumină va înțelege cum se manifestă râul și înțelege mesajele lui, dar este foarte atent la distorsiunile adevărului și legilor. Cu atât mai mult, el va fi sprijinit în misiunea sa de transformare și alchimizare a energiilor. Prin compasiune, credință, iertare și iubire, el armonizeaza aceste energii dezechilibrante. Scopul său nu este lupta, ci iubirea in toate formele ei, singura forţă care transformă și armonizează ceea ce se indepartează de Adevăr.
(Gabriel Socaciu)
Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa gabi.gabriela58@yahoo.com
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu