Totalul afișărilor de pagină

17 oct. 2021

Fluxul masiv de energie...

 

Există energii care se materializează și simptomele și semnele încep să se manifeste în corpurile noastre fizice, emoționale și eterice:
PLAN FIZIC:
Vom simți gripa vibrațională, oboseală, durere în diferite părți ale corpului, unele ușoare și altele severe, în funcție de zi.
Congestie nazală, alergii, înfundare a urechii.
Dezechilibre de temperatură, căldură și frig, somnolență toată ziua, imposibilitate de odihnă.
Dureri de spate, spate, șold, sciatică, picioare și picioare grele, senzație de umflături.
Tahicardii.
PLAN EMOȚIONAL:
Vom simți furie, tristețe, anxietate, nostalgie, dor de trecut. Senzație de a nu putea îndeplini cerințele de zi cu zi. Având nevoie de odihnă, de a scăpa de zgomot, de oameni, de mulțimi. Dacă este posibil, retrageți-vă, nu supuneți corpul cerințelor. Energiile care se acumulează și indică dureri produc contradicții constante.
Amintirile și vibrațiile vechi se mobilizează în acest moment, deci este posibil ca afecțiunile vechi să reapară pentru a fi lucrate și înțelese. Este necesar să se respecte procesul. Lăsați-vă să curgeți, nu puneți rezistență sau obstacole care nu permit corpului să efectueze procesul de vibrație în armonie cu nevoile sale.
Fii iubitor cu tine însuți/ însăți.
Respiră adânc dacă te simțicopleșit.
Odihneste-te bine.
Acordați o atenție deosebită rezistenței pe care o faceți tuturor acelor procese prin care treceți. Permiteți-vă să fiți, eliberați controlul.
În curând va veni ECHILIBRUL."
Traducerea: Angelica Mihaela Costea
 
Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa gabi.gabriela58@yahoo.com
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriela.
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu