Totalul afișărilor de pagină

20 dec. 2014

Adevarul despre cancer...

Din pacate cancerul nu poate fi tratat daca nu este inlaturata cauza. Chiar daca te operezi si ti se scoate locul in care este tumoarea, ea va reveni pentru ca nu a fost inlaturata cauza.

De accea este foarte important sa intelegeti de ce v-ati imbolnavit. Principalul motiv este o suparare, o nemultumire sau o problema la care va ganditi foarte mult(in general mai mult de 6 luni).

De exemplu decesul unei persoane apropiate cauzeaza cancer la san. Frica de moarte cauzeaza cancer la plamani. Fiecare cancer are o cauza bine definita si terbuie doar sa o cautati. Sunt multe
carti, articole pe net, videoclipuri pe youtube ce dezvaluie aceste lucruri. Cautati singuri si va veti convinge. Puteti cauta cauzele spirituale ale bolilor pe google, sau videoclipuri cu Lazarev pe
youtube. Ca si rezumat trebuie sa iti transformi frica, nelinistea si problemele la care te gandesti in fiecare zi in iubire fata de tot ceea ce ne inconjoara si mai ales in iubire fata de Dumnezeu.

Bolille (mai ales cancerul) este de fapt o incercare a divinitatii de a ne intoarce pe calea cea dreapta care este iubirea, bucuria de a trai si transformarea noastra in niste oameni mai buni si mai ingaduitori.

Persoanele care nu vor sau nu reusesc sa se schimbe vor fi eliminati de boala.

Iata cateva tehnici foarte eficiente de a te vindeca de cancer.


1. Inalatura toate problemele si necazuri si grijile din gandirea ta, ca si cum nu s-au intamplat niciodata. Gandeste-te doar la lucruri bune si pozitive. Doreste bine tuturor persoanelor din jurul tau.

2. Spune de aproximativ 1000-2000 de ori pe zi (in gand sau cu voce tare) cu bucurie"Iti multumesc pentru vindecarea mea". Daca faci asta timp de cateva luni sentimentele tale vor fi unele de multumire si vei incepe sa te simti mai bine pentru ca va incepe sa fie inlaturata cauza. In aceasta perioada trebuie sa inlaturi tot ceea ce iti poate cauza un stres.Daca sunt persoane negativiste sau agitate, nu te mai intalni cu ele. Daca ai un serviciu in care sunt doar influente negative. I-ati concediu medical sau fara plata. Incearca in perioada de vindecare sa te plimbi prin natura si sa incepi sa apreciezi tot ceea e vezi si te inconjoara. Acasa fa doar lucruri ce iti creaza o placere deosebita . Te poti uita la filme de comedie de exemplu.

Repetand in fiecare zi "Iti multumesc pentru vindecarea mea" acest lucru va incepe sa se manifeste in viata ta. In mod normal in cateva luni de gandire de bine(pozitiva) lipsit de orice stres si neliniste va inlatura cancerul cu totul din organismul tau.

3. Un produs naturist extraordinar pe care l-am mai recomandat unor persoane ce au avut niste rezultate remarcabile (impreuna cu
inlaturarea cauzelor) este Canticer. Acest produs contine un mix de plante care transforma celulele canceroase in celule normale. Atentie! daca nu inlaturam cauza celulele canceroase se vor inmulti in continuare chiar daca urmam orice tip de tratament iar in cele din urma organismul nostru va ceda! 4. O alta metoda folosita de mine cu succes in tratarea unei boli netratabile (de catre doctori) este sa stai linistit si sa inchizi ochi de cateva ori pe zi si sa iti imaginezi cum boala ti se vindeca si tu incepi sa te simti din ce in ce mai bine. Este bine sa iti imaginezi cum o energie cu rol vindecator se duce inspre organul afectat si il vindeca.

 Aceasta meditatie este extrem de puternica si m-a ajutat sa ma vindec de tromboflebita la varsta de 27 de ani si de miopie cand
aveam 33 de ani. O combinatie din metodele ce le-am enumerat mai sus va va duce cu siguranta la vindecare. Important este sa va schimbati modul de a gandi, pentru ca asta va va schimba modul
de a simti, iar acesta va va ajuta sa va vindecati.
Multa sanatate!

sursa : http://www.eva.ro/sanatate/oncologie/o-metoda-noua-care-trateaza-cancerul-fara-operatie-articol-27778.html

Din "Cauzele spirituale ale bolilor" am extras acest fragment:
"CANCERUL: este boala întristării, reprimarea sentimentului negativ, deprimarea şi nemulţumirea faţă de sine, de soartă şi ataşament faţă de viitor. Bolnavii de cancer cad în depresie şi regretă trecutul.
Regenerarea iubirii faţă de alţi oameni este prima cale spre vindecarea cancerului şi a altor boli. Femeile care ţin mari supărări în profunzime se îmbolnăvesc de cancer. De fapt toate emoţiile înăbuşite produc cancerul. Emoţiile ascunse multă vreme în tine sfârşesc prin a exploda, ceea ce provoacă şi explozia celulelor din corpul tău.Dacă jignim prin cuvinte persoana iubită putem să ne alegem cu cancer la buze, la limbă sau gingii, iar dacă vom critica în permanenţă ne vom îmbolnăvi de cancer hepatic. Dacă ne vom
supăra în permanenţă pe persoana iubită, pe sine şi pe soartă ne vom îmbolnăvi de cancer la piept. Dacă vom gândi agresiv despre cei apropiaţi riscăm un cancer la stomac.Cauza spirituală a cancerului constă în faptul că individul nu a asimilat cel puţin jumătate din lecţiile karmice ce i-au fost propuse în această viaţă, refuzând astfel evoluţia. Cancerul reprezintă o autodistrugere, ceea ce face vindecarea dificilă. De fapt, cancerul este o boală a sufletului şi de aceea trebuie vindecat întâi sufletul."
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu