Totalul afișărilor de pagină

29 dec. 2014

Cadoul este in inima ta...

Vine o perioada a anului cand foarte multi oameni, din lumea intreaga sarbatoresc impreuna Craciunul. La televizor vor fi reclame care mai de care mai frumoase, care va spun ca este important sa faceti cadouri persoanelor dragi voua, incuranjand in acest fel vanzarile si implicit sporesc veniturile considerabil pentru marii comercianti de profil.
Dragilor, ati pus vreodata stop acestei manifestari care se tot repeata de ani destui? Ati analizat vreodata ce se intampla de fapt? Se spune in stanga si-n dreapta sa fiti mai buni, caci conform datinei de Craciun este bine sa fim mai buni. Craciunul ca si multe alte sarbatori au fost inventate pentru ca era nevoie de ceva care sa sporeasca veniturile marilor corporatii. Da-i omului o poveste poleita cu aur si o fundita rosie si-l vei cuceri cu frumusetea momentului. Momentul in sine este repetat la nesfarsit pana cand oamenii vor fi setati sa creada ca au nevoie de aceste sarbatori care ii unesc, ii fac fericiti, se indreapta unii catre ceilalti. Trist este ca majoritatea nu simte intr-adevar in inima lor asta, ci ca asa spune traditia, ca o data pe an sa fim mai buni si mai iubitori. Termen de comparatie a iubirii si a bunatatii nu exista, este doar o chestiune de substrat, la care nu foarte multi se gandesc.

Cumpara cadoul cel mai mare iubitei tale, caci doar asa iti poti demonstra iubirea fata de ea. Cumpara celor dragi cadouri pentru a-i face fericiti, caci in asta consta fericirea dragilor, in marimea si continutul cadourilor. Daca fericirea sau iubirea s-ar masura ipotetic vorbind, ati ramane fara bani doar in incercarea de-a face pe cineva sa va indrageasca sau sa va iubeasca. Chiar asta se intampla si iubirea tot nu apare( m-a pufnit rasul). Din acest punct de vedere, iubirea are o valoare comerciala ce aduce prosperitate unor oameni care sunt inteligenti si profita pe seama altora, spunandu-le mereu ce vor sa auda. De cand iubirea are unitati de masura si de cand o masuram in cadouri?
Dragilor, toate acestea dovedesc faptul ca oamenii in general nu stiu sa-si exprime iubirea unii fata de altii, majoritatea a fost invatata ca trebuie sa dea ceva in schimb pentru “iubirea” care i se arata. Total eronat. Iubirea nu cere niciodata nimic, ea este si atat. Iubirea nu a cerut niciodata cadouri scumpe, iti poti exprima iubirea fata de cei dragi si fata de toti cei din jurul tau, amintindu-le ca ei insisi sunt iubire, ca in interiorul lor este cel mai pretios cadou facut de Creator – iubirea.

Iubirea este cea care ne da insemnatate vietii, ea ne uneste inimile si ne ofera bucurie, in cele mai simple gesturi se ascund cele mai frumoase “cadouri” pe care vi le puteti face unii altora. Darurile cele mai de pret ale sufletului sunt experientele sale. Lectiile pe care fiecare suflet le alege sa le experimenteze pot fi numite daruri, caci ele ofera mereu posibilitati de trezire la adevarul inimii.

Cei care sunt parinti dintre voi, nu va poate bucura mai mult decat zambetul si rasul copilului vostru, caci este expresia minunata a manifestarii iubirii care se simte profund in inimile voastre.

Pretuiti viata, caci reprezinta cel mai frumos cadou. Pastrati mereu bucuria in sufletul vostru si apreciati zilnic ceea ce vi se da. Nu are rost sa va lamentati pentru pachetul de experiente pe care vi l-ati ales. Natura insasi va face cadou un tablou al vietii, bucurandu-va privirea cu o diversitate de forme si culori.
Ce poate fi mai frumos decat sa vezi cand vine iarna si vezi ninsoarea cum se asterne frumos si imbraca totul in “straie” albe si mii de forme ale apei inghetata pe geamuri si jocul lor minunat?

Ce poate fi mai frumos cand vezi primavara feciorelnica  cum imprastie miresmele florilor si invie mereu sentimentul de prospetime si renastere?

Ce poate fi mai frumos vara decat mangaierea soarelui care ne rasfata mereu cu atingerea lui calda?  Ce poate fi mai frumos decat sa bei apa rece din izvor de la munte si sa cutreieri muntii in cautare de aventura?

Ce poate fi mai frumos toamna cand frunzele se unesc pe cararea ce-ti poarta pasii catre casa, formand un imens covor viu colorat?

Faceti-va cel mai frumos cadou iubindu-va unii pe altii si in sufletul vostru va fi mereu sarbatoare, caci veti fi vii si tineri mereu.

Cadoul meu pentru voi este un sincer – Va iubesc- din toata inima mea!
-sursa  http://scanteiadivina2014.blogspot.ro/-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu