Totalul afișărilor de pagină

27 dec. 2014

AVETI NEVOIE DE LINISTE ...

Dragilor, sufletul vostru are nevoie de liniste. Opriti-va pentru un minut si reflectati la viata voastra. Aveti in fata lectii, pe care nu le puteti trece decat fiind constienti ca ele sunt lectii si ca sunt in fata voastra cu un scop. Linistea nu o puteti aduce decat atunci cand veti curata mizeria interioara, acele energii au stagnat ani de-arandul in voi; este necesar sa le eliberati. 
Filoanele invizibile care va leaga unul de celalalt, sunt defapt rezultatul a ceea ce ati creat si care se intoarce la voi exact in aceiasi maniera. Sunteti stans legati pentru a va da unii altora lectiile de care aveti nevoie pentru a va desavarsi. O data ce intelegeti ca aceasta lupta interioara nu o duceti cu lumea in general, ci cu propria voastra fiinta, in incercarea de a inlatura si de a intelege rolul vostru. Constientizati asta si perceptia asupra fiiintei voastre va fi in lumina, iar lumina va crea adevarul lumii voastre. 
Este momentul sa faceti pasi catre cucerirea spatiului vostru interior, v-ati luptat majoritatea timpul pentru a va regasi si a va da un sens doar in exterior, ingnorand adevarul si lumina din voi. Acestea le-ati facut bineinteles pentru ca ati dorit sa experimentati asta, insa totul are o finalitate care trebuie constientizata.
In momentul in care recunoasteti ca sunteti lumina si va amintiti de voi exact asa cum sunteti, jocul cu experimentatul acestor energii se inchide imediat. Faptul ca va aduceti aminte de identitatea voastra divina, va da puterea sa actionati cu iubire, sa dati iubire, sa creati frumusetea acolo unde este nevoie de ea. Pentru a va regasi linistea este nevoie sa vreti liniste, sa fiti constienti ca vreti liniste si sa urmariti sa faceti liniste in voi. Rezolvati conflictele si traumele interioare si totul va fi schimbat ca prin “magie”. Nu exista nici un fel de magie, este doar o etapa pe care o constientizati si reusiti sa treceti peste ea doar cu multa munca cu sinele. Dragilor a spus cineva ca este usor sa urmaresti CALEA iubirii? Ce vreti sa faceti cu viata voastra? Vreti sa duceti la nesfarsit acest sir de experiente, care nu va arata defapt cat de blocati sunteti in iluzie? Daca ati ajuns la concluzia ca toate astea trebuie sa inceteze, spargeti toate barierele care va tin captivi in constiinta intunecata si lasati lumina sa fie.
Nu va ganditi ca sunteti neputinciosi, ci ganditi-va ca sunteti divini, stralucitori si ca puteti sa faceti tot ce va propuneti. Daca veti continua sa creati aceiasi iluzie la nesfarsit si sa o alimentati cu credinta ca acesta este realitatea si nu puteti schimba nimic, nu puteti avea decat ceea ce creati. Universul va raspunde la ceea ce-i cereti. Ganditi-va ca Universul nu functioneaza in termeni duali, el va da exact ceea ce cereti.
Ce-mi poate da mie Universul daca eu nu cer nimic si las viata mea sa fie traita la voia intamplarii? Dragilor puneti pe hartie in cuvinte ceea ce simtiti ca sunteti, iar daca veti constata ca nu va face cinste, schimbati-va. In situatia in care nu reusiti sa va dati seama exact cine si ce sunteti si ce vreti de la viata, priviti in jur numai cati oameni isi lasa fraiele vietii lor la intamplare si cate suflete dau “faliment”. Este nevoie de lumina, de iubire, este nevoie ca oameni sa lase ura, minciuna, invidiile, conflictele, prostia si iluziile. 
Faceti pace cu voi insiva. Vindecarea interiorului voastru vine o data cu intelegerea originii voastre. Vindecarea vine o data cu vindecarea egoului. Nu egoul este adevarul din voi, ci Lumina, dumnezeirea voastra. Revin la ce am spus mai devreme; faceti o lista cu ce simtiti ca sunteti si urmariti ceea ce vi se da de catre Univers. Daca considerati ca sunteti neindreptatiti, urmariti atunci ce va scoate viata in cale si atunci reflectati la faptul ca toate au rolul de a va slefui, de a va arata ceea ce detineti in interior pentru corectare. Nici unul dintre voi nu are dreptul sa zica ca este neindreptatit, ca el face doar bine, dar i raspunde cu rau, ca el/ea spune adevarul si constat ca sunt mintiti. Nici unul dintre voi nu are dreptul sa zica ca el/ea este evoluat/a pentru ca evolutia nu se opreste niciodata. Ati trecut niste etape, insa mereu vor fi de trecut alte si alte etape, deoarece evolutia este o cale care nu se termina niciodata. Suntem cu totii intr-un proces continuu de descoperire de sine. Evolutia ne descopera de fiecare data o alta fata a noastra, un alt potential, o alta cale.
Veti fi foarte multi dintre voi tentati sa ziceti ca pentru a va redescoperi trebuie sa coborati in inima, insa este defapt o urcare. Urcati in iubire si va vedeti exact asa cum sunteti, va vedeti frumusetea si spiritul creator. 
Din sediul iubirii voastre, voi puteti sa faceti minuni, si vor inceta sa mai fie considerate minuni atunci cand vor fi considerate normale.  Este normal sa fim linistiti, echilibrati, calzi, creativi, impaciuitori, sa ne ajutam intre noi, caci in definitiv noi nu suntem decat rotitele unui mecanism numit Umanitate. Aici, in sanul aceste mari Comunitati, noi invatam sa distrugem totul, urmand ca ulterior sa recladim totul. In asta consta frumusetea jocului dragilor, sa va pierdeti si apoi sa va recastigati, sa redeveniti voi. Nu fiti tristi ca nu puteti sa vedeti frumusete in acest joc, este doar perceptia nivelului vostru de evolutie. Atunci cand veti reusi sa percepeti totul exact asa cum este, veti rade si va veti veseli caci ati urcat trepte importante in intelegerea intregii Creatii. 
Planeta are nevoi de liniste, de iubire, de recladire a valorilor adevarate ale fiintei numite om. Cum facem asta? Sunt absolut convind ca stiti fiecare din voi, am incredere ca vom reusi impreuna unindu-ne eforturile de a lasa lumina si iubirea din noi sa se exprime la adevaratele lor potentiale. 
sursa- http://scanteiadivina2014.blogspot.ro-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu