Totalul afișărilor de pagină

25 dec. 2014

Omul de Lumina ...

Omul de Lumina este o fiinta care nu mai tolereaza intunericul din el.
Este o fiinta nu doar frumoasa la exterior,ci si la interior.
Este cineva care s-a luptat indelung cu demonii interiori si a experimentat intunericul,dar care realizeaza ca singura cale de iesire din el este Iubirea.Din Iubire a aparut tot ceea ce exista,pentru ca ea este sinonim cu lumina.
Atunci cand iubiti,voi sunteti luminosi si fericiti.
Atunci cand dati lumina,faceti lumea sa se indragosteasca de voi.Nu puteti parasi lumea intunericului daca nu v-ati insusit lectia suprema a iubirii,este ceea ce ati ales sa aveti aici.
De ce este asa de greu sa alegeti ceea ce ati fost intotdeauna?Sunteti ingeri.Purtati-va ca atare,vorbiti ca atare,fiti ce ati fost destinat sa fiti.Nu este nevoie sa invatati pe calea grea,cat timp exista cea mai simpla cale posibila,dar voi vreti mereu sa faceti lucrurile sa fie cat mai grele.
Evolutia voastra v-a adus multe lacrimi si durere,pentru ca ati ales dificultatile,si nu ceea ce era evident.Este de ajuns sa fiti voi,cei reali,ca sa izbanditi,nu era nevoie sa daramati lumea.
Lumea se schimba din interior,odata cu voi.
Nu mai asteptati ceva din afara voastra sa va ajute,salvatorii sufletului vostru sunteti voi.
Nu conteaza in ce trup va aflati acum,nu conteaza ca sunteti bogati materiali,nu conteaza banii,nu conteaza titlurile,acestea nu va duc acasa.In ziua trierii,Cei Alesi sunt cei marcati cu semnul iubirii.Atunci cand voi aveti o vibratie inalta si straluciti,sunteti in barca celor care vor pleca de aici.Cata vreme mai lasati intunericul sa iasa din voi,veti merge pe calea anevoioasa si plina de lacrimi,pana veti constientiza ca doar alegerea iubirii va salveaza.Nu a fost de ajuns ce ati trait pana acum?De ce ati alege cu buna stiinta aceleasi experiente la nesfarsit,cand stiti ca lucrurile pot sa fie atat de usoare?
Pare greu sa redevii lumina,pentru ca stati fixati pe ceea ce este urat in voi,nu pe ceea ce este frumos,si ca atare reflectati in exterior acelasi lucru.
Cum sa se schimbe aceasta lume,daca voi nu va schimbati?
Sunteti ingeri intrupati si fiinte stelare,venite la una din cele mai dure scoli din Univers.
Scuturati-va de ceea ce nu sunteti voi,ca sa puteti fi voi.Niciodata sa nu uitati cine sunteti,indiferent unde va aflati.
sursa- http://federatiagalacticaaluminii.blogspot.ro/-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu