Totalul afișărilor de pagină

18 mar. 2016

Arhanghelul Jofiel...

Multumesc ca ma cititi dragii mei . Astazi vreau sa va scriu noi informatii despre Arhanghelul Jofiel unul din arhanghelii care apar des in Terapia cu Ingeri .
Informatiile de mai jos vor veni ca si noutati  si completari la informatiile deja prezente in articolele de pe acest blog, dedicat pentru Terapia cu Ingeri .Pentru cei care vreti sa aflati informatii mai de baza despre acest minunat arhanghel gasiti in linkul de mai jos :
https://inspiratiadivina101.wordpress.com/2014/11/02/arhanghelul-jofie-frumusetea-lui-dumnezeu/
Arhanghelul Jofiel intrupeaza frumusetea si armonia trimisa de Dumnezeu pe pamant sub intruchiparea acestei fiinte de lumina .Se considera a fi si ingerul intelepciunii si iluminarii .
El impreuna cu “arhanghelita ” sa sau sufletul pereche Christine ( Cristina ) impartasesc pe pamant intelepciunea Tatalui Ceresc . Sunt arhangheli ai cele de-a doua raza de culoarea galbena .Numele acestei arhanghelite nu este la intamplare ales si cumva in plan enrgetic si universal reintregeste calitatile spirituale si energetice ale Arhanghelului Jofiel ,originea numelui Christine ( Cristina ) vine de la Cristos(Christos) si poarta cu ea energia cristica(christica) pe care o imparte pe pamant .
Arhanghelul Jofiel si Christine ajuta in permanenta nivelul energetic al omenirii si lucreaza la nivelul creierului indepartand negativitatea , nevoia materiala si personalitatea optimizand nivelul energetic al omenirii spre constiinta christica .
Claritatea si intelepciunea pe care o aduc diminueaza efectele fricii ajutand astfel enorm la trezirea umana spre ascensionare.
Sunt concentrati sa ajute profesorii si studentii ,cei ce studiaza sa acumuleze cat mai multe cunostinte ,pentru dezvoltarea noilor concepte mai sanatoase si profunde .De asemenea i motiveaza pentru cei care lupta si fac eforturi pentru a sustine cauze corecte si importante, pentru ce-i care-si urmeaza chemarile .
Arhanghelul Jofiel lucreaza aproape cu lord Kuthumi (Kutumi) unul din maestri razei a doua albastra .Cunoscuta ca si raza dragostei si intelepciunii .
Lord Kutumi ( Kuthumi ) este unul din membrii fratiilor create pentru salvarea omenirii formate din maestri spirituali ascensionati si fiinte de lumina superioare.Unele din incarnarile umane pe pamant a lui Lord Kutumi au fost Pitagora ,inteleptul Baltazar ,Shah Jahan imparatul care a construit templul Taj Mahal din India si Sfantul Francisc.
Pentru cei care doresc sa citeasca mai mult despre maestri ascensionati  va recomand cartea lui Dorenn Virtue “Arhangheli si Maestri Ascensionati ” .O scurta prezentare o puteti gasi pe canalul de youtube Inspiratia Divina iar linkul il puteti gasi mai jos :
Astfel ca daca doriti mai multa intelepciune ,intuitie ,abilitate de a-i invata pe altii ,de a intelege mai bine adevaruri invocati maestri sprituali ai acestei raze .
Arhanghelul Jofiel este responsabil de dezvoltarea chakrei coroana si conectarea umanitatii cu sinele superior .Ziua in care Arhanghelul Jofiel predomina pamantul este duminica si portalul sau eteric sau energetic se afla la sud de Zidul Chinei .Comandati spiritului vostru ca in timpul somnului sau in meditatie sa mearga acolo sa primeasca iluminarea ,intelepciunea si intelegerea invataturilor importante pentru voi .
Ori de cate ori va simtiti blocati nu ezitati sa va rugati Arhanghelului Jofiel pentru a va lumina cu noi idei si informatie.
Arhanghelul Jofiel mai lucreaza strans si cu armata sa de ingeri ai iluminarii si intelepciunii asa ca veti fi ajutati neconditionat de energiile lor infinite .Puteti sa-i rugati sa va ajute pe voi in iluminarea aparentelor probleme sau luare de decizii importante sau puteti sa-i rugati sa mearga la procese ,adunari politice , adunari publice sau de orice fel unde stiti ca ar fi nevoie .
-sursa-
Astfel ca daca doriti mai multa intelepciune ,intuitie ,abilitate de a-i invata pe altii ,de a intelege mai bine adevaruri invocati maestri sprituali ai acestei raze .
-sursa-https://inspiratiadivina101.wordpress.com
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu