Totalul afișărilor de pagină

9 mar. 2016

Corzile Eterice ( Stringuri ) si eliberarea energetica de traume , frici sau persoane toxice ...

Dragilor va explicam intr-un articol anterior despre atacurile energetice si despre corzile de energie eterica .
Atacurile energetice se simt in aura sau chakrele persoanelor, materializate sub forma unor pumnale ,cuie ,forme ascutite metalice de cele mai multe ori . Aura devine neuniforma ,culorile se amesteca ,raman sterse ,cu gauri sau pete de culoare inchisa . Acelasi lucru se intampla si chakrelor acestea isi pierd orientarea corecta a rotatiei , culorile nu sunt la fel de frumoase si clare ,la fel gasim decoloratii sau “ciuruieli ” de la atacuri . Toate acestea se pot simti si vedea prin canalele de comunicare divina de orice om care are putin “antrenament” in scanarile energetice.
Corzile eterice sunt cele care apar ca niste prelungiri de fire legate de corpul nostru si o alta persoana , un eveniment,un lucru sau un loc . Pot exista corzi eterice sanatoase si acestea sunt cele de dragoste sau pot exista cele nesanatoase sau toxice.
Un exemplu concret de astfel de atasament ar fi intre o persoana si fostul partener de viata ( sot(ie) ,iubit(a) ,amant(a). De aceea se intampla ca uneori in pofida faptului ca nu mai dorim fostul partener(a) in viata noastra ,ea sau el continua sa apara in mintea ,gandul si sufletul nostru . La fel o astfel de coarda se poate instala si intre noi si o persoana cu care ne-am certat ..iar cuvintele ei ,figura si intregul eveniment nu ne iasa din gand.Corzile eterice sau legaturile ,atasamentele energetice nesanatoase ,toxice pot avea grosimi incepand de la un fir de ata pana la un furtun sau un burlan .Grosimea depinde de vechimea si de traficul energetic care circula prin string (coarda energetica) Referitor la “traficul energetic” adica cata energie si la ce frecventa de timp se face acest schimb de energie ,prin acest trafic energetic simtiti starile persoanei respective si anume nervozitatea , supararea , daca se gandeste la voi ..si va treziti cu sentimente si trairi care nu sunt ale voastre .
Un “invatacel ” fara sa vrea ramanand atasat energetic de “maestrul” sau din dorinta de a invata mai multe ,din dorinta de a absorbi cat mai multa energie pozitiva ,din dorinta de a avea si el ce are invatatorul ,poate drena energetic desigur in cazul in care nu exista protectia energetica necesara .
Desigur legaturile cu “acasa ” sunt si ele pe baza de radacini ,pe baza de legaturi prin corzi eterice . Atentie pot fi legaturi energetice cu “acasa ” de gen pamantean sau legaturi energetice de tip cosmic ,universal . Acestea nu se vor taia niciodata .Nici o coarda eterica de iubire nu poate fi taiata .
La fel legaturile acestea toxice pot fi si legate de un eveniment nefericit ,o trauma care ne seaca energiile ,care se alimenteaza prin un sentiment de frica si teroare .
Citit aceste randuri probabil acum multi din voi intelegeti de ce in urma unor evenimente din trecut pe care nu le mai uitati ati ajuns intr-o stare de boala sau o stare care pare de nedepasit . Acum va dati seama de ce nu uitati o anumita persoana si de ce gandurile apar si reapar desi voi nu doriti . Acum va dati seama de ce unele legaturi de iubire ,bucurie si conexiune cu acasa raman mereu .
Intrebarea multora din voi va fi cum scapam totusi de aceste atasamente nesanatoase ,cum ne curatam de efectele atacurilor energetice?
Atacurile energetice despre care discutam la inceputul acestui articol nu ne fac doar niste arici cu tepi ci pot provoca dureri la nivel fizic , presiuni , greutati , stari de frig , intepaturi ,rani…toate se simt la nivel fizic ,majoritatea cauzeaza boli . In urma curatirilor energetice realizate de un terapeut cu experienta puteti scapa in una sau mai multe sedinte incepand de la stari de lipsa de energie ( drenaje energetice cauzate de stringurile eterice) ,puteti scapa de dureri si de boli ,de galagia mintii ,de confuzie,de stari de rau inexplicabile  si nu numai . Desigur se lucreaza si prin iertare , prin curatiri si de alte entitati toxice care nu sunt doar atacuri sau corzi .Si cel mai important pentru a mentine trebuie abordat un mod de viata sanatos atat mental ,fizic cat si spiritual .Curatenia incepe prin taierea acestor corzi de energie eterica sau stringuri , se elibereaza fiinta energetica si fizica de aceste atasamente ,se aspira energetic atacurile energetice acele cutite ,cuie despre care va vorbeam .Se iarta ..multa iertare si iubire neconditionata .
Aceste minuni se fac prin puterea Tatalui Ceresc si a trimisului sau Arhanghelul Mihail care impreuna cu ingerii protectiei si purificarii si folosind sabia sa de lumina si aspiratorul energetic ne ajuta sa ajungem la starea cea mai benefica a sinelui nostru superior. Mai departe spre vindecare vorbim despre energia Arhanghelului Rafael si in continuare vom cere ajutor tuturor arhanghelilor si entitatilor de lumina .
Toate aceste aspecte se invata la modulul doi de Terapie cu Ingeri – Ambasador Angeliq -terapeut avansat in terapia cu ingeri iar daca vi se pare simpla descrierea de mai sus sa stiti ca in practica trebuie considerate mult mai multe aspecte care se invata odata cu studiul si practica neincetate. Asa ca va astept cu drag pe viitor la cursuri .
Dragilor am incercat ca de fiecare data sa va impartasesc din cunostintele mele cat mai simplificat si imi doresc sa invatati fiecare din voi si sa intelegeti trairile ,emotiile ,cauzele si efectele vietii pe care o traim ,intamplarile ,fiecare raport uman din trecut .prezent si viitor .
Sper ca si de aceasta data am reusit sa explic pe intelesul tuturor ce sunt corzile eterice ,ce fac ele ,ce sunt atacurile si cum le putem recunoaste . Important este ca exista o energie divina mai presus de toate si ca de fiecare data ne ajuta sa fim mai aproape si mai aproape de statutul nostru de fiinte perfecte ,de fiinte divine si mult iubite de catre Creatorul a tot ceea ce este .
Astept ca de fiecare data parerile,intrebarile si comentariile voastre pe aceasta tema.
Sa va fie de folos suflete frumoase .Cu mult drag si din tot sufletul Paula -Terapeut avansat in Terapia cu Ingeri
-sursa- http://www.inspiratiadivina.ro/index.php

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu