Totalul afișărilor de pagină

26 mar. 2016

Modalitati de curatare a karmei...

Legea karmei este legea cauzei si efectului: ce-ai facut odata vine acum si se intoarce la tine ca un boomerang. Asta nu inseamna insa ca nu se poate rezolva, si anihila, astfel incat tu sa poti evolua asa cum trebuie si are nevoie sufletul tau. La nivel emotional noi percepem karma ca pe o vina pe care o avem, si o simtim in special in chakrele III si IV, a plexului solar si chakra inimii.
Modalitati de a-ti curata karma:
  • Fa sedinte de regresie/terapie la un terapeut care stie cum sa faca asta, astfel incat sa-ti curete tot ce trebuie curatat din vietile anterioare.
  • Fa o meditatie ghidata speciala pentru asta.
  • Poti sa-l chemi si sa-l rogi pe Arhanghelul Mihail sa te ajute sa faci asta, si sa-ti ghideze pasii de zi astfel incat sa inlaturi energia negative
  • Observa pattern-urile care se repeta in viata ta si care, odata incheiate, nu au un rezultat bun pentru tine. Incearca sa le schimbi si sa vezi totul din alta perspectiv, cum ar fi daca ti-ai privi viata si alegerile facute, din exterior. Ce ai face diferit, astfel incat acele situatii neplacute sa nu se mai repete? Un exemplu perfect il reprezinta bolnavii de cancer, la care boala tot revine. Pana cand nu-si dau seama ca de fapt are legatura cu emotiile lor, si felul in care se raporteaza la o problema anume, aceasta reapare, si de fiecare data mai agresiv.
  • Karma, de multe ori, ne impiedica sa iesim in lume si sa cerem ceea ce ne dorim. Introvertitii si timizii mereu se tem sa iasa in fata, ca nu cumva sa fie remarcati. Si este pacat, pentru ca de multe ori au lucruri extraordinare de spus.
  • Incearca sa faci o lista cu toate defectele pe care le ai, si sa incerci fie sa le rezolvi, fie sa le maschezi pe cat posibil. Pentru ca in alte vieti nu am putut sa rezolvam anumite probleme, ele ne urmaresc si in prezent, insa acum avem si mai multe blocaje in a le rezolva. Incearca sa-ti dai seam ace ai schimba la tine.
  • Daca vezi ca iti doresti ceva foarte mult, insa intampini tot felul de obstacole, este un semn foarte clar ca trebuie sa schimbi ceva la tine. Cu siguranta ti-ai dorit acel ceva si in alta viata, si nu ai reusit sa-l obtii. Fa strategii, si incearca sa vezi ce ai face diferit acum. Cu cat reusesti sa faci mai multe lucruri care ti se par imposibile, cu atat mai mult te eliberezi.
  • Fii foarte atent la gandurile tale, si incearca sa-ti cultivi tot felul de ganduri pozitive. Pentru asta exista afirmatiile si vizualizarile. Daca te surprinzi gandind rau despre ceva sau cineva, incearca sa-ti dai seama care este motivul pentru care ti-a aparut acest gand, si apoi elimina-l.
Gandeste-te ca, de fapt, karma reprezinta un blocaj energetic. De fiecare data cand intampini greutati, trebuie sa le rezolvi, si nu sa fugi de ele. Si, cu fiecare problema rezolvata, o sa descoperi ca ti se deschid noi sanse si oportunitati, la care nici nu te-ai fi gandit pana in prezent. Tu esti cel care te tine pe loc. Cu cat ii invinovatesti mai mult pe cei din jur, cu atat te afunzi mai mult. Asadar, decide chiar de acum sa-ti schimbi destinul. Ce ai face diferit, incepand cu ziua de azi?
-sursa- http://mesajdivin.com/modalitati-de-curatare-a-karmei/

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu