Totalul afișărilor de pagină

7 mar. 2016

Cum putem crea „APA ENERGETIZATĂ CU REIKI”...

Pe o sticlă, vom pune o etichetă pe care desenăm simbolul şi vom scrie sub simbol CHO KU REI, dedesupt vom scrie: „APĂ ENERGETIZATĂ CU  REIKI”.
Pentru a ne crea propria noastră apă Reiki, avem nevoie de două lucruri: un recipient pt apă, şi de o etichetă sau două. Nu contează dimensiunea recipientului, poate fi de un litru, ¾ litru, de doi litri sau mai mare.
 Simbol CHO KU REI și cuvântul REIKI  dau putere ca energia să se manifeste. Și energiile sunt întotdeauna însoțite de cuvânt, geometrie sau forma simbolului.
 Crearea apei energetizate la domiciliu este foarte importantă, deoarece această apă poate da rezultate foarte bune la nivel personal și de vindecare. Această apă poate fi folosită nu numai pentru beneficiul personal în ceea ce privește vindecarea ca un medicament preventiv sau revigorant, dar şi pentru plante, animale și alţi oameni.
Se poate folosi apă îmbuteliată din magazine sau apă de la robinet, nu contează, deoarece ea se purifică cu energia Reiki.
 Se cere sprijin divin pentru sesiunea care urmează să o întreprindem.
Pentru a ne face singuri acasă apa energetizată, se fac trei respirații adânci pentru a intra în starea de relaxare, se desenează pe palme cu degetele sau cu degetul mijlociu un CHO KU REI (fig 1).  
  Se pune atenţia pe chakra inimii şi o vedem plină de lumină, energie şi viață. De la gradul 2, trebuie să fim în meditație timp de cel puțin 30 de secunde, chiar minut, atunci cand se încarcă apa, şi să se vadă cum CHO KU REI, lumina și energia ajung în apă.


Ambele mâini în apropierea sticlei sau paharului, dar nu o atingem (fig. 2 și 3), se trimite de la inimă energii mentale în palme și apoi împingem prin respirație energiile în recipientul cu apă sau în paharul cu apă și trebuie să vadem mental că apa devine aurie umplută cu energie luminoasă.
 Pe fiecare inhalare se colecteeză energia REIKI nelimitat în inimă, și pe expir se împinge energia în sticlă. Se practică în acest mod cel puțin 3 minute, pentru a crea apa energetizată cu energie Reiki.
Când terminăm sesiunea REIKI de încărcare şi energizare a apei,  mulțumim Tatălui şi tuturor ierarhiilor cereşti pentru susţinerea în tipul acestei sesiuni.
NOTĂ: energia REIKI nelimitat înseamnă că: prin meditaţia asupra inimii s-a canalizat energia universală sau personalitatea supremă al lui Dumnezeu și, în final s-a cerut să coboare și să fie implantată în noi.  Dacă nu am canaliza, nu am cere, și nici nu L-am pune pe Dumnezeu în centrul acțiunilor noastre, atunci noi trimitem și dăm din energii noastre proprii, care pot fi bine foarte bune pentru vindecare, dar, fiind din organism, energia este limitată, la fel va fi vindecarea sau încărcarea limitată.
 Important de știut despre acestă apă REIKI.
   METODE DE FOLOSIRE
1 Dacă o persoană vrea să folosească apa pentru vindecarea bolii personale, după ce a fost alimentată cu energie apa REIKI, v-a spune odată că apa are puterea și potențialul de a vindeca starea sau boala sa.
2 Se afirmă că apa este pentru vindecare, în general.
3  Este indicat să nu bea direct din sticlă, decât să fie turnată într-un pahar.  Se recomandă ca această sticlă să fie întotdeauna plină cu apă. Când este cu un sfert de apă REIKI în sticlă, se umple din nou cu apă proaspătă, astfel încât noua apă care intră în contact cu apa REIKI, devine, la rândul său apă REIKI.
4 Se recomandă ca înainte de a bea apă, să fiţi 2 - 3 secunde în meditație, sau recitarea unei mantra, cum ar fi OM sau alte mantră scurtă recitată de trei ori. Eu folosesc: „Doame Iisuse Hristoase miluieşte-mă pe mine păcătoasa”.  în timp ne concentrăm asupra a ceea ce trebuie să lucreze în noi/în corp, apa REIKI. (Opţional,  înainte de a bea, ţinem sticla în mâini și, în meditație, de asemenea, vom percepe că trimitem REIKI.  
Pentru noii iniţiaţi în Reiki, în cele 21 de zile, înainte de autotratament, pot bea un pahar de apă încărcată de maestrul lor. Dar înainte de a bea sunt rugați să intre în meditaţie 30 sau 60 de secunde,  să se gândească la boala de care suferă sau cum să acționeze apa în interiorul corpului lor. Folosirea apei timp de 21 de zile aduc un proces de vindecare și evoluție, mai ales dacă se continuă această practică a apei reiki. 
5 Dacă ne amintim de această apă REIKI în timpul zilei, timp de câteva secunde putem trimite gânduri și sentimente precum simpatie, iubire, acesta va  încărca prin telepatie, de la distanță, apa cu noua energie. Atunci când ne amintim de apa REIKI, de fiecare dată, în timpul zilei, ne amintim de Dumnezeu.
 6 Se poate adăuga în cada de baie un pahar de apă Reiki. 
 7 Vă puteți spăla fața, de câte ori doriți pe zi, dimineața, la prânz și seara...
 8 Se pot uda plantele sau să se adape animalele de companie.
 9 Se poate adăuga un sfert, o jumătate sau un pahar de apă, în apa de gătit.
10. O persoană nervoasă, zgomotoasă, dacă bea apa Reiki, aceasta se va deplasa în interior corpului, în sânge și informațiile ajung în celulele care pot modifica comportamentul în natural. Ştim, de asemenea, că în corpul nostru este mai mult de 70% apă, apa Reiki poate adduce vibraţii înalte, emoţionale și mentale.
Posibilităţile de utilizare sunt nelimitate, folosiţi-vă imaginaţia!
NOTĂ Apa tratată cu iubire, cu Reiki, binecuvântare și impregnată cu sentimente bune și muzică bună, mantre sau rugăciuni, anulează și elimină vibrațiile rele care pot fi depozitate în mod accidental în apă, inclusiv microbii.   
-sursa-http://uniuneaspirituala.blogspot.ro/
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu