Totalul afișărilor de pagină

29 mar. 2016

Simptomele ascensiunii spirituale...

Datorita faptului ca din ce in ce mai multe persoane ma intreaba in cadrul sedintelor individuale care sunt semnele “vizibile” ale faptului ca au intrat pe aliniamentul pe care sufletul lor il doreste, m-am hotarat sa fac un articol si sa va impartasesc o parte din aceste “semne”:

  1. Incepi sa devii din ce in ce mai empatic cu cei din jur, si nu numai cu oamenii. Daca in alte vieti ai fost foarte apropiat de animale, sau acestea te-au ajutat foarte mult sa evoluezi, acum le ai prin preajma, si cumva si ele sunt atrase de tine. Daca incepi sa plangi din senin pe strada, sau incepi sa fii trist dintr-odata, este un semnal ca percepi energiile subtile ale unei persoane din proximitatea ta.
  2. Ai senzatia de creier in ceata, ce ti se parea la un moment dat foarte usor de inteles acum se schimba. Cand intri intr-o noua dimensiune, constiinta ta incepe sa-si aminteasca ce inseamna “acasa”. Este normal sa fii dezorientat, sau confuz, sau chiar sa ai pierderi de memorie.
  3.  ADHD. Din ce in ce mai multi oameni se plang da faptul ca sufera de aceasta afectiune. Spusa mai simplu, inseamna deficit de atentie, incepi sa fii multi tasking (si de multe ori descoperi ca faci lucrurile mult mai bine daca sunt mai multe, si in acelasi timp). Nu mai poti sa fii atent strict la lumea fizica, si incepi sa fii din ce in ce mai atent la lumea “de dincolo”.
  4. Ai sentimental cum ca, corpul fizic este plin de energie, si esti cumva “electrocutat”. In special puteti sa simtiti asta atunci cand atingeti anumite obiecte si simtiti ca va electrocuteaza. Aceste senzatii se simt foarte bine in palme, unii dintre voi ati putea sa descoperiti ca simtiti nevoia sa faceti cat mai multe lucruri cu mainile, ca si exemplu: cand va uitati la un film mainile voastre nu pot sa stea linistite.
  5. Intrati mult mai repede in starea (transa), de meditatie sau hipnoza, si eventual observati ca tot ce vizualizati incepe sa prinda contur in viata fizica (asta este mai mult dovada ca ingerii va ajuta).
  6. Vizualizati cumva cu coada ochiului anumite flash-uri, lumini, cifre, numere, etc. Daca ati primit anumite informatii despre viitor, faceti cateva exercitii despre cum sa deschideti cel de-al 3-lea ochi (o sa scriu un articol special despre asta).
  7. Oboseala din ce in ce mai accentuata, in special atunci cand faceti un lucru care a devenit de domeniul cotidianului, si dintr-odata nu mai reusiti sa-l duceti la capat foarte usor ca inainte. Incercati sa va dati seama care este activitatea care va aduce foarte multa placere, si diversificati-o.
  8. Insomnia. Pentru acei dintre voi care v-ati trezit, sigur va amintiti de faptul ca, de la un moment dat, nu mai reuseati sa adormiti la anumite ore. Ca, corpul vostru sa-si primeasca hrana energetica, are nevoie ca voi sa dormiti in intervalul 03 noaptea-11 dimineata.  Incercati seara sa beti ceai de salvie sau musetel. Insomnia apare din cauza faptului ca in timpul zilei nu ati facut ce trebuia conform misiunii voastre divine, si astfel intervine “oboseala”.
  9. Nevoia de a va retrage in siguranta si in intimidate. Brusc incepeti sa nu mai suportati atat de mult sa mergeti in spatii deschise, anumite cluburi, etc. Asta inseamna ca, corpul vostru incepe sa primeasca tot felul de mesaje, si voi simtiti ca puteti sa le “accesati” doar in singuratate-sursa-http://mesajdivin.com/simptomele-ascensiunii-spirituale/
    Inchei cu Trebuie sa Traiesc.-gabriella-

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu