Totalul afișărilor de pagină

9 oct. 2016

Reconectarea cu Sinele Divin îți împlinește destinul și dorințele benefice ...

Toate răspunsurile și resursele de care ai nevoie se află deja în interiorul tău. Descoperi acest adevăr atunci când viața îți este guvernată de miracole, bucurii și coincidențe magice. Atunci când lași sursa divină din interiorul tău să strălucească liber, trăiești la unison cu încrederea, inspirația și puterea care îți aduc persoanele și situațiile perfecte pentru tine și dorințele tale. Simți că ești conectat cu sinele tău divin atunci când sufletul tău se îmbogățește tot mai armonios, ideile și gândurile tale te sprijină în tot ce îți propui să faci și știi că indiferent cum se așază lucrurile pentru tine, totul este bine.

Gândurile se pot naște din amintiri sau din inspirație divină

În schimb, atunci când viața îți este măcinate de teamă, neîncredere, furie, vinovăție, rușine, starea ta interioară este ghidată de amintiri, de convingeri limitative sau de alte trăiri din trecut. Aceste convingeri limitează capacitatea noastră de a crea realitate pe care o dorim. De multe ori ceea ce manifestăm în prezent diferă fundamental de ceea ce dorim în adâncul ființei noastre, tocmai datorită acestor credințe apărute din amintirile noastre.
Așadar, gândurile, credințele și emoțiile tale se pot naște fie din conectarea cu sursa divină, fie din amintiri și convingeri false.

Când ești conectat cu resursele tale interioare, te dezvolți nelimitat

Inspirația ajunge la noi atunci când ne golim mintea de gânduri critice și acuzații și ne deschidem sufletul în fața tuturor posibilităților. Atunci când renunțăm la temeri, lăsăm loc divinului să se manifeste liber. Fără să îl blocăm prin credințe limitative îi dedicăm lui toată încrederea și îi permitem să se exprime prin intermediul nostru. Devenim un canal deschis care atrage idei creatoare și gânduri revelatoare. Lăsându-ne ghidați de intuiție, descoperim pasiunile ascunse și misiunea pentru care am ales să venim în această lume.
Atunci când te eliberezi de temeri, sursa ta divină găsește metode diverse prin care îți spune că viața trăită aici este o oportunitate de a explora și de a experimenta Universul și lumea magnifică din interiorul tău. Puterile interioare sunt cele care te vor convinge că lumea din jurul tău are nevoie ca tu să îți manifești dorințele, talentele și pasiunile. Conectarea ta cu starea divină are puterea de a alinia lucrurile, astfel încât vei permite talentelor, darurilor și dorințelor tale să se exprime prin intermediul prezentului tău.

Starea minții: cheia reconectării cu Sinele Divin

Nu trebuie să căutăm această conexiune în mod conștient, pentru că ea se naște dintr-o anumită stare mentală asemănătoare celei experimentate în primii șase ani din viață. Cu alte cuvinte, conectarea cu sursa noastră ne reîntoarce la rădăcinile noastre și ne spune care este esența noastră dincolo de gânduri, amintiri și credințe.
Dat fiind că ani la rând am fost învățați să blocăm starea de puritate a inimii și a minții care ne conectează cu sursa interioară, nu este foarte ușor să revenim la această stare de grație pe care o cunoșteam perfect atunci când eram copii. Totuși, lucrând foarte mult cu noi înşine, eliberându-ne de amintirile negative și învățând să ștergem acuzațiile din mintea noastră putem crea vidul mental care redobândește puritatea minții.
În același timp, putem învăţa drumul reîntoarcerii la Sine cu ajutorul ştiinţei și tehnologiei dedicate dezvoltării umane și evoluției spirituale. Echipa de cercetare AimGroup a studiat ani la rând corelația puternică între puritatea minții și capacitatea de accesare a celor mai profunde și inteligente resurse ale ființei, și astfel s-a născut primul dispozitiv de stimulare cerebrală din România. Cu ajutorul dispozitivului Mind Synergy mintea ta poate ajunge rapid la punctul zero, punct în care gândurile, convingerile și filtrul critic dispar. Mintea este eliberată rapid de temeri, iar starea ta interioară se deschide, lăsând loc ideilor și informațiilor creatoare să apară. În plus, Mind Synergy te ajută să intri într-o stare plenară de euforie și bună dispoziție, iar energia corpului tău atinge nivelul optim pentru a fi pregătit la orice provocare a vieții.
Mai multe informații despre această tehnologie afli aici.
Indiferent de drumul pe care alegi să te reconectezi cu tine însuți și să te dezvolți armonios pe toate planurile ființei tale, scopul suprem rămâne același: să îți deschizi inima și mintea, astfel încât oportunitățile cele mai minunate să poată intra în viața ta. Lasă loc inspirației divine să apară și ai încredere că ea îți va aduce experiențele pe care visezi să le trăiești.
-sursa-http://noulpamant.ro/articole/dezvoltare-umana/reconectarea-cu-sinele-divin-iti-implineste-destinul-si-dorintele-benefice/

 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

7 comentarii:

  1. http://frecventa-sufletului.ro/2016/05/09/fenomene-fascinante-petrecuta-in-atmosfera-si-explicatiile-lor/

    ma gandeam sa ti las pervazul ferestrei sufletului tau..un buchet de ghiocei..cu aura culorilor de lalele si mireasma trandafirilor in puterea stralucirii lor pana in miezul Dragostei divine..de la cel ce nu a fost inca pana la cel ce cunoscut este si poate mai presus din mugurele miracolului impletit cu grija unor aripi de mister..si parfum ramas ca amintire.. din cota sunetelor de vioara cand degetele tale pasesc adesea ridicand vibratia notelor din sunet de Piano...

    am venit sa te asalut si astazi,
    sa te rog sa ma ierti..
    pentru atunci cand poate ai crezut ca nu ti am fost alaturi
    sa ma ierti ca nu am ajuns atunci cand ..insa suspinam de frigul ca inca nu a sosit momnetul regasirii noastre..
    te rog sa ma ierti, TU,Ingerul meu Divin
    te rog sa ma ierti

    vei canta astazi ceva?/
    vor ajunge sunetele pana la mine?
    ce intrebari puerile,nu?
    insa ma intreb...daca u m ai dat uitarii...
    cu ragoste nemarginita,
    TE IUBESC!!

    RăspundețiȘtergere
  2. SCUZA MA TE ROG CA m am lasat purtata de dansul strofelor de poezie..
    si uite ca legat de fotografia atasata doream sa ti spun ca ..
    ma cerceta un gand cum ca ..
    iubirile adevarate nu mor,nu se sting si ca in realitate ce se intampla eventual exact precum in fotografie..poate doar au fost suspendate in gerul nemarginirii unei lumi in care le a fost incredintata nemurirea si perpetuarea..prin flacara iubirii ce n au cunoscut timp si spatiu..
    ca iubirile adevarate exista si sunt nemuritoare!!
    ca rezista in eternitate ..
    si sunt active pentru toti aceia ce cauta cu adevarat sa cunoasca aceasta!!
    Namaste!!
    Ingerul Meu, Te iubesc!!

    RăspundețiȘtergere
  3. https://www.youtube.com/watch?v=wU-9wU2tyFA

    ma gandeam ce ar spune iNGERUL mEU,,DACA ASTAZI L AS ALINTA CU O MELODIE..(?!)
    i as spune ca este special pentru el..
    ca am cercetat cele mai alese cuvinte pentru al incanta...
    ca in timp ce cautam a compune am cercetat in natura sa cuprind cu privirea si vazul ochilor gemene ce ne leaga..
    ca impreuna cu aceste inmiresmate culori tomnatice cu raza si adiere primavaratica..
    sa fie condeiul cu care apoi
    cuvintele isi vor capata aripile de zbor
    pentru implinirea versurilor care ar suna astfel:

    cand privesc soarele ..
    ma aduce din nou in amintirea bratelor ce ne au cuprins candva intregul trup..
    ca pasii cuvintelor pastreaza si astazi A Sa Respiratie..si suflu Divin..
    ca fiecarui suflet cand le a insuflat Viata..
    s a scursi din Lacrima i Cereasca cate un strop de sange dinA Propriei Inimi..
    peste Aripile albe ale puritatii clipelor etarne unde fiecare suflet se regaseste apoi..
    Caci dragostea divina are vesmantul Lui IIsus si Intelepciunea Lui Christos(Hristos)
    si ca Dumnezeu zambeste cu fiecare raza de la Soare..si priveste cu Ochii Luminii de l aLuna Uneori atunci cand lumea poate sta in ceata si nu mai stie,,,
    incotro,spre ce aripi sa isi ridice dorinta catre zbor...
    ..
    si imi pare ca sunetul din inima ta rasuna ca si cantul in care Dumnezeu iti sopteste ca esti Copilul Sau...

    Iti Multumesc,Ingerul Meu!!
    Namaste!

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. https://www.youtube.com/watch?v=82_6P2kWPKg

    she says to me..
    and then ..
    si a deschis larg aripile Libertatii
    si asemenea unei piruete..se inalta catre acelasi cer
    de unde ii este menirea...
    ce minunat ca exista ingeri..
    cat de minunat ca putem fi oameni..

    RăspundețiȘtergere
  6. https://www.youtube.com/watch?v=_wAaN4UsQuI

    seara minunata!
    drag Inger

    RăspundețiȘtergere
  7. https://www.youtube.com/watch?v=GILA0yB6hoY

    Noapte Buna!

    RăspundețiȘtergere