Totalul afișărilor de pagină

13 nov. 2017

9 motive pentru care alegem sa uitam tot inainte de a ne naste...

Saptamana trecuta am fost intrebata (din nou) de ce sufletele noastre aleg sa uite totul inainte de a reveni in viata umana. Cred ca multi dintre noi ne-am pus cel putin o data aceasta intrebare.
Iata cateva motive pentru care sufletele noastre au ales sa nu aduca la nivel constient cu ele cunoasterea inalta si experienta pe care au dobandit-o de-a lungul veacurilor, acea cunostere dobandita atat intruparile anterioare cat si in acel plan numit „viata dintre vieti”.
Alegem sa uitam pentru:
1. a putea lua decizii bazate pe liberul arbitru;
2. ca viata poate fi privita sub forma unui test si a stii totul de dinainte este echivalent cu a primi rezultatele inainte de a da testul (s-ar putea sa nu fie cea mai potrivita cale de invatare);
3. a ne putea focaliza pe realitatea fizica de zi de zi si a ne implini misiunea mai bine;
4. a putea face greseli cu scopul cresterii si dezvoltarii;
5. a putea trai toate experientele pe care ne-am propus sa le traim, inclusiv pe cele pe care in forma umana le catalogam drept „suferinte”;
6. a invata si redescoperi cine suntem cu adevarat;
7. a redescoperi din aceasta forma umana cum sa ne intoarcem la Dumnezeu si a ne aminti ca suntem una cu El;
8. a ne putea bucura la maximum de experienta umana;
9. a nu fi coplesiti de multitudinea de informatii si amintiri.

Viata umana este pentru sufletele noastre un joc cu scop de invatare. Ca orice alt joc, implica experienta, „distractie” si are anumite reguli. Inainte de a intra in jocul acesta am agreat regulile lui considerand ca aceasta este forma optima in care il putem „juca”.
La momentul acesta pare ca parte din jocul nostru este parcurgem minunatul drum al redescoperii Adevarului care este deja in noi. Dar sa nu uitam ca in parcurgerea drumului sta bucuria, nu in destinatia finala.
Zilele viitoare voi reveni cu un articol legat de intrebarea „ar trebui sa incercam sa ne amintim lucruri pe care o data ma ales sa le uitam?” – 6 motive sa-ti amintesti trecutul tau
Te invit sa imi lasi aici sub articol un comentariu in care sa-mi spui ce simti ca a invatat sufletul tau in aceasta miraculoasa experienta umana. Daca ti-a placut articolul, te rog distribuie-l prietenilor tai.
-sursa-http://www.vietianterioare.ro/de-ce-alegem-sa-uitam-tot-inainte-de-nastere/ 

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu