Totalul afișărilor de pagină

4 nov. 2017

Sinele Divin, spatiul real al abundentei...

Daca te intrebi deseori de ce nu exista abundenta in viata ta, intreaba-te daca crezi cu adevarat ca o meriti. Uita-te in viata ta. In cate situatii ti-ai cedat puterea, ai plasat-o in afara ta, ai asteptat ca cineva sau ceva sa-ti rezolve problemele. De cate ori te-ai concentrat in exterior, uitand ca parghiile sunt la tine si la Dumnezeu? De cate ori ai cautat, inversunat, pe cineva care sa-ti satisfaca nevoile, financiare sau de alta natura?
Abundenta este un stadiu al constiintei. Este masura iubirii, generozitatii, acceptarii si capacitatii de a fi prezent. Abundenta exterioara este reflexia abundentei interioare, este efectul si nu cauza. Daca te concentrezi doar asupra rezultatelor concrete, daca te uiti doar in exterior, niciodata nu vei vedea si simti abundenta cu adevarat. Dar poti vedea in ce punct te afli din punct de vedere al constiintei de sine.

Tu esti cel care genereaza totul, din interior catre exterior. Puterea e la tine, atunci cand ii dai mana lui Dumnezeu, cand iti constientizezi si asumi Prezenta Divina. Astfel, devii co-creator si esti constient ca poti polariza energia. Totul este energie. Totul, in afara ta, arata doar ceea ce ai emis, prin vibratii, din interior. De aceea, nu functioneaza sa obtii abundenta cautand in exterior. Poti, insa, sa te plasezi intr-un spatiu al abundentei, fiind constient de tine, de cine esti, manifestand tot mai multa iubire in loc de frica, fiind in pace, adevar si acceptare, concentrandu-te asupra sinelui tau si a ceea ce este el in esenta.
Cand stii cine esti, cand stai in spatiul sinelui divin, al iubirii, esti impreuna cu Dumnezeu. In acest spatiu, nu poti suferi, nu-ti e frica, nu esti inversunat, nu ai limite.
Esti nelimitat. E timpul sa constientizezi ca singurele limite pe care crezi ca le ai sunt stabilite de tine si ca, dincolo de povestile vechi despre insuficienta, saracie, nevoie, limitare, constrangere, exista un spatiu infinit de posibilitati, un spatiu in care miracolele sunt posibile, iar viata devine o creatie magica.Pana la urma, totul tine de perceptie, iar aceasta poate fi schimbata oricand doresti. Daca esti gata sa transformi perceptia despre tine si despre viata, daca esti gata sa primesti abundenta si miracolele in viata ta, vei vedea cum toate resursele necesare vor veni spre tine.-Sursa:astrocafe-

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu