Totalul afișărilor de pagină

1 nov. 2017

REIKI: Protecție prin vizualizarea unei piramide și a oglinzilor ...

Această metodă creează protecție dublă, făcând scutul mai puternic și impenetrabil. Puteți experimenta ambele variante de protecție.
1. Imaginați-vă o piramidă purpurie în fața dvs.
Vizualizați-vă pe dvs sau persoana pe care doriți să o protejați, în interiorul acestei piramide.
Dacă aveți acces la simbolul de maestu Dai Ko Myo, trasați-l. Cei care nu sunt acordați cu DKM, desenează simbolul puterii Cho Ku Rei și Sei He Ki. Umpleți interiorul piramidei cu energia simbolurilor Reiki.
Introduceți-vă sau imaginați-vă o persoană pe care doriți să o protejați în interiorul acestei piramide. Dacă sunteți înzestrat cu simbolul de maestu Dai Ko Myo, trageți-l. Cei care nu sunt acordați cu DKM, desenează simbolul puterii Cho Ku Rei și Sei He Ki și umple interiorul piramidei cu energia Reiki.
2. Acum imaginați-vă oglinzi plasate pe toate laturile exterioare ale piramidei.
Inspirați și emiteți intenția ca doar energia pozitivă să poată pătrunde în interior și pe expirație emiteți intenția ca toată energia negativă îndreptată spre voi să fie returnată expeditorului sub forma unei lumini divine.
3. Vă puteți crea un algoritm-program de tip: „Acest scut de protecție se reactivează și se se reface automat când eficiența lui a scăzut sub 99%.” Sau: „Acest scut de protecție se activează imediat ce spun sau gândesc <protecție acum>.”
Puteți folosi ce algoritm doriți.
Sunt situații chiar și după ecranare și protejare să fiți afectați de atacurile psihice, să simțiți nivelul energiei scăzut sau să vă simțiți epuizați, storși. În astfel de momente, scutul programat este extrem de util și rapid, mai ales dacă sunteți înconjurat de alte persoane.
-sursa- http://uniuneaspirituala.blogspot.ro/2017/10/reiki-protectie-prin-vizualizarea-unei.html-
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu